Saç Uzatma Yöntemleri inversion metoduyla saç uzatma

Aynen ben de bıktım bu yağlara kıllara tüylere dünyanın parasını harcadım inanmazsın. Nerden kestirdim saçımı.. Vara püskül gibi duraydı da kafamda olaydı. Ki öyle aşırı kötü lastikleşme kopma da yoktu sadece hafif yıpranmış gözüküyordu. Valla Aybash cım buraya foto koyacam da o arkadan foto nasıl çekiyorsunuz.. Bide yüz kısmın karalayabiliyorsunuz onu bulsam eklicem foto:)

Başardım sanırım saçlarımı böyle mahvettiler işte iğrenç ötesi bir renk oldu açma işleminden sonra ve bu rezalete de dünyanın parasını verdim.

Eklentiler

• IMG_3131KK.jpg
    199,8 KB · Görüntüleme: 700
Başardım sanırım saçlarımı böyle mahvettiler işte iğrenç ötesi bir renk oldu açma işleminden sonra ve bu rezalete de dünyanın parasını verdim.
Bu koyu renkli olan da en bakımsız hiç ellenmemiş en ufak ne fön ne maşa hiçbişey yapılmamış doğal hali idi. Ellerimle mahvettim saçlarımı.((

Eklentiler

• 10516807_10152136744269649_6646700722566746659_n.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 461
Bu koyu renkli olan da en bakımsız hiç ellenmemiş en ufak ne fön ne maşa hiçbişey yapılmamış doğal hali idi. Ellerimle mahvettim saçlarımı.((

Cnm sende de benim saçlar gibi uçları yıpranmış boyadan. Sen sadece diplerine değil uclarinida bakım yap ben bakım yağını diplerine sürdükten sonra bir kaç fıs da uçlarına sıkıyorum. Eski kuruluğu kalmadı. Saçlarımın uçları şimdi çok açıldı ve kötü bir görüntüsü var bu yüzden doğal bir renge boyamayı düşünüyorum. Aslında hiç boya yapmak istemiyorum ama görüntüsü gerçekten berbat.

işte bu şekilde rengi. Karma karışık bişi oldu. Yazda geliyor ki dahada açılır bu renk.
Sığır ilik kuru saçı gürleştirmek için sende gürleştirmek mi istiyorsun?
Ben bugun bu hardal tozunu alıp yarın başlamayı düşünüyorum. İnşallah faydasını gorurum.

Cnm arkadan foto çekme benim içinde eziyet. Aynaya dönük telefonum aynaya doğru çekiyorum
sac için gitmediğimiz şekil kalmadı valla

Ombre gibi durmuş işte fena mı:))) ben artık saçımı boyatmak istmeiyorum ama bi dünya beyazım var.. Kına mı yapsam diyorum o da saçın kızıllaştırıp beyazları kapatmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…