Valla ben bunu çok araştırdım yabancı bloglarda deli gibi herkes yapıyor sonuç aldıklarını da soylüyorlar. Ben üç gün yaptım ama daha fazla devam edemedim açıkçası:)
Bu konuları o kadar araştırdım ki neredeyse saç profesörü olucam. Şuan yaptığım ise hardal maskesi haftada bir, bitkisel şampuana çam terabentin ve bemiks ampulu, hafta içi bir gün de hindistan cevizi yağı ve diğer yağ karışımlarımı uyguluyorum. Benim saçlarım gür dökülme problemim de yok. Belki normale göre uzuyor ayda bi cm falan ama ben daha fazla uzatmak istiyorum. Yalnız ince teli ve sönük saçlara hardal maskesini çok tavsiye ederim inanılmaz bir hacim veriyor. Bonus gibi oldum bi anda:)))
Niye devam etmedin 3 günden sonra?
Hardal maskesini bende okudum bir kaç yerde. Sen nasıl uyguluyorsun onu?
Benim saçlarım felaket döküldü. Saçlarım nerdeyse belimdeydi ama döküldüğünden ve küçük bebeğim olduğundan sürekli topluyordum. Bikmistim artik. Kuaföre Kaş aldırmaya gittim saçlarıda kulak hizasinda küt kestirdim ( eylül de oldu bu. )
Biraz uzadı uzadıkça da saçlarımın eğri kesildiği ortaya çıktı ve tekrar kestirdiM.
Kısa saç hiç bana göre değil şimdi ise uzatma cabasindayim. Tabi aynı zamanda gurlesmesinide istiyorum.
bakalım bu metod bende işe yarayacakmi. Eğer uzama görürsem her ay 1 hafta bunu yapacağım. Diğer 3 haftalarda haftada bir başka bir kür uyulayacagim ama hangisini yapsam bilemedim şimdi.
Hardal maskesi yaptığım dönemde sera yöntemi ile beraber denemiştim, etkisi olacağından emin ol...
Norwegian isimli arkadaşımız açmıştı konuyu... Herşeyi bu linkte paylaştık.Hardal maskesine neler katıyorsun tam olarak ve sera yöntemini bende merak ettim nedir ?
Ya ben de arastirdigim da youtube de hep siyahiler yapiyor bu maskeyi.Norwegian isimli arkadaşımız açmıştı konuyu... Herşeyi bu linkte paylaştık.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-menseyli-hardal-maskesine-basliyorum.704667/
Sera yöntemi için bloguma bakabilirsin, nickimin altında ve imzamda adres yazıyor.
Özetle; Yatmadan önce saçlarını hafifçe nemlendiriyorsun, kafana plastik bone takıyorsun ve bir tülbent ile bağlıyorsun.Sabah uyandığında kafa derin dahil tüm saç tellerin hafifçe ıslak oluyor buhardan dolayı. Bu şekilde saçlar muazzam biçimde nemleniyor, ısıdan dolayı kan dolaşımıda hızlandığından saçlarda bir miktar uzama kaydediliyor.
Bu yöntemi Amerikalı siyahi arkadaşlarımdan öğrendim
Hardal maskesi Ruslardan çıktı, sera yöntemi ise dediğim gibi siyahi arkadaşlarımdan öğrendim ama insan insandır yani, herkesde işe yarar.Ya ben de arastirdigim da youtube de hep siyahiler yapiyor bu maskeyi.
Başla, gürleştirmek için birebir... Şifa olsun.Tabiki herkese faydası olur o açıdan demedim. Sığır iliğine başlayacağım ben de:)