- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
Canım, birine mesaj yazmak istediğinde mesajından alıntı yapmalısın. Aksi halde yalnızca konu bildirimi geliyor.Siz denediniz mi sigir iligini sonuc aldiniz mi?
Evet denedim ve sonuç aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım, birine mesaj yazmak istediğinde mesajından alıntı yapmalısın. Aksi halde yalnızca konu bildirimi geliyor.Siz denediniz mi sigir iligini sonuc aldiniz mi?
Kusura bakmayin lutfen ben daha yeni uye oldum bilemuyorum. Cevabiniz icin resekkur ederimCanım, birine mesaj yazmak istediğinde mesajından alıntı yapmalısın. Aksi halde yalnızca konu bildirimi geliyor.
Merhaba arkadaşlar
Ocak ayından itibaren saçlarım nasıl daha hızlı uzar araştırmalarına girdim. Bir çok şeyi denedim.
En son olarak 8 haftalik sinemaki kürünü yaptım uzama oldu ama toplamda 10 hafta için bence normal bir uzama oldu.
Simdi bir başka yöntem buldum ve denemeye başladım.
İnversion ( ters dönme) metodu
Haftada 1-2 cm uzama oluyormuş ve araştırmalarıma göre çoğu kişide fayda etmiş.
Pek nedir nasıl bir metod dur bu.
Arzu ettiğiniz sac bakım yağını benmari usulu isitip saçınıza masaj yaparak yediriyorsunuz ardından kafanızı 4/5 dakika öne eğip saç derinize masaj yapıyorsunuz. Bunu yaparken geri dogrulurken dikkat etmeniz lazım yavaşça doğrulmaniz gerek aksi takdirde baş dönmesi olabilir.
Sonrasında en az 2 saat yağı saçınızda bekletiyorsunuz.
Bunu 7 gün boyunca her gün yapıyorsunuz.
Her gün yapa bilirmiyim derseniz buda diğer kürler gibi. Her gün yaparsanız sac derinize alışkanlık yapar ve normal uzamadan başka bir uzama elde etmezsiniz bu yüzden bu metoda 3 hafta ara vermek gerekiyor.
Ben 2 gündür yapıyorum şimdi. bende etkisi ne olacak haftaya sizinle fotoğraflarla paylaşırım.
Bu metodu deneyen bilen var ise tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Sunuda belirtmek isterim:
Hamileler, kan değeri düşük olanlar, bel fıtığı vs gibi saglik sorunları olanlar yapmasınLar!!
Eki Görüntüle 1470256
Niye kusura bakayım canım, yeni olduğunu gördüğüm için yazdım, olur ya birine bir şey sorarsan görmezse darılma diye.Kusura bakmayin lutfen ben daha yeni uye oldum bilemuyorum. Cevabiniz icin resekkur ederim
pekı bunun nasıl faydası var
yanı neden dik dururken değil de eğilince daha cok faydası oluyor
Ben de aynı senin gibiyim, denemediğim maske kalmadı. Saçlarım çok gür o konuda bir sıkıntı yok ama ayda 1 cm uzuyor. Şuan saçların hangi boyda?Bu konuları o kadar araştırdım ki neredeyse saç profesörü olucam. Şuan yaptığım ise hardal maskesi haftada bir, bitkisel şampuana çam terabentin ve bemiks ampulu, hafta içi bir gün de hindistan cevizi yağı ve diğer yağ karışımlarımı uyguluyorum. Benim saçlarım gür dökülme problemim de yok. Belki normale göre uzuyor ayda bi cm falan ama ben daha fazla uzatmak istiyorum. Yalnız ince teli ve sönük saçlara hardal maskesini çok tavsiye ederim inanılmaz bir hacim veriyor. Bonus gibi oldum bi anda:)))
Başla, gürleştirmek için birebir... Şifa olsun.
Aynı anda hem hızlı uzama hem gürleşme olmaz. Önce hangisini tercih edersin?Anladigim kadariyla siz sac konusunda baya tecrubelisiniz.
Bu inversion method işe yararsa her ay 1 hafta bu methodu diğer 3 hafta haftada 1 kez başka bir küre başlamak istiyorum.
Ama hem uzasin hem gürlessin istiyorum çünkü çok döküldü saçlarım. Sinemaki bende pek ise yaramadı ne tavsiye edersiniz?
Aynı anda hem hızlı uzama hem gürleşme olmaz. Önce hangisini tercih edersin?
Keşke öyle bir şey olsabende dilek diler gibi ikisini aynı zamanda istedim
öncelik Gurlesmesi
Merhaba arkadaşlar
Ocak ayından itibaren saçlarım nasıl daha hızlı uzar araştırmalarına girdim. Bir çok şeyi denedim.
En son olarak 8 haftalik sinemaki kürünü yaptım uzama oldu ama toplamda 10 hafta için bence normal bir uzama oldu.
Simdi bir başka yöntem buldum ve denemeye başladım.
İnversion ( ters dönme) metodu
Haftada 1-2 cm uzama oluyormuş ve araştırmalarıma göre çoğu kişide fayda etmiş.
Pek nedir nasıl bir metod dur bu.
Arzu ettiğiniz sac bakım yağını benmari usulu isitip saçınıza masaj yaparak yediriyorsunuz ardından kafanızı 4/5 dakika öne eğip saç derinize masaj yapıyorsunuz. Bunu yaparken geri dogrulurken dikkat etmeniz lazım yavaşça doğrulmaniz gerek aksi takdirde baş dönmesi olabilir.
Sonrasında en az 2 saat yağı saçınızda bekletiyorsunuz.
Bunu 7 gün boyunca her gün yapıyorsunuz.
Her gün yapa bilirmiyim derseniz buda diğer kürler gibi. Her gün yaparsanız sac derinize alışkanlık yapar ve normal uzamadan başka bir uzama elde etmezsiniz bu yüzden bu metoda 3 hafta ara vermek gerekiyor.
Ben 2 gündür yapıyorum şimdi. bende etkisi ne olacak haftaya sizinle fotoğraflarla paylaşırım.
Bu metodu deneyen bilen var ise tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Sunuda belirtmek isterim:
Hamileler, kan değeri düşük olanlar, bel fıtığı vs gibi saglik sorunları olanlar yapmasınLar!!
Eki Görüntüle 1470256
kilicbaligi sabaha kadar mi beklettin bir de kac saat beklettin sigir iligini?? Ya bir de beyaz saclara cozumun var mi? Boyatmak istemiyorum. O sekilde gezincede etraftan cok tepki oluo. Yoksa ben sorun etmuyorum.Canım, birine mesaj yazmak istediğinde mesajından alıntı yapmalısın. Aksi halde yalnızca konu bildirimi geliyor.
Bir kaç defa sabaha kadar beklettiğim oldu ama genelde 4-5 saat bekletirim.kilicbaligi sabaha kadar mi beklettin bir de kac saat beklettin sigir iligini?? Ya bir de beyaz saclara cozumun var mi? Boyatmak istemiyorum. O sekilde gezincede etraftan cok tepki oluo. Yoksa ben sorun etmuyorum.
İnversion dan sonuç aldın mı aybash?? nasıl gidiyor?Valla ben bunu çok araştırdım yabancı bloglarda deli gibi herkes yapıyor sonuç aldıklarını da soylüyorlar. Ben üç gün yaptım ama daha fazla devam edemedim açıkçası:)
cok anlayamadim acikcasi(( ayni gibi geldi uc cizgi var ayni sacin boyunda. Dip boyasi yokmu ordan anlasilir, bide her gece yaglayip yattin mi sabaha kadar yagli biraktin mi??Sonuç aldım sanırım fotoları ekliyorum. Eki Görüntüle 1476022 Eki Görüntüle 1476023
Birde siz bakın isterseniz.
Çizgilerin kalınlığı 3 cm.
Soldaki foto başlamadan önce yani geçen hafta diğeri ise bugünun.
Ben de simdi kemik iligini yaptim yikadim nedir bu yaglardan saclardan cektigimiz @aybash