Saç Uzatma Yöntemleri inversion metoduyla saç uzatma

pekı bunun nasıl faydası var
yanı neden dik dururken değil de eğilince daha cok faydası oluyor

pekı bunun nasıl faydası var
yanı neden dik dururken değil de eğilince daha cok faydası oluyor

Eğilince kafa derisine daha hızlı kan akımı sağlanıyor.
Video kanallarında buldum bende bu yöntemi bir kaç gün yorumları ve sonuçları araştırdım öylece yapmaya karar verdim.

Ben de aynı senin gibiyim, denemediğim maske kalmadı. Saçlarım çok gür o konuda bir sıkıntı yok ama ayda 1 cm uzuyor. Şuan saçların hangi boyda?

Başla, gürleştirmek için birebir... Şifa olsun.

Anladigim kadariyla siz sac konusunda baya tecrubelisiniz.
Bu inversion method işe yararsa her ay 1 hafta bu methodu diğer 3 hafta haftada 1 kez başka bir küre başlamak istiyorum.
Ama hem uzasin hem gürlessin istiyorum çünkü çok döküldü saçlarım. Sinemaki bende pek ise yaramadı ne tavsiye edersiniz?

Aynı anda hem hızlı uzama hem gürleşme olmaz. Önce hangisini tercih edersin?

bende dilek diler gibi ikisini aynı zamanda istedim
öncelik Gurlesmesi
Keşke öyle bir şey olsa

Eğer üşenmezsen sığır iliği maskesi kürü yap derim.Yalnız diyelim 8 hafta uygulama yaptın. Zaten 3. hafta sonunda falan minicik saçları görürsün. Saçlarının şu anki boyu nedir bilmiyorum, diyelim kökten uca 50 cm dersek, o bebek saçların 50 cm e ulaşması yıllar alıyor unutma ama değiyor.

Beni izlemeye alırsan saç albümümde sığır iliği kürü öncesi ve sonrası fotoğrafım var, aradaki fark muazzam, o yüzden bu kürü tek geçerim.

Canım, birine mesaj yazmak istediğinde mesajından alıntı yapmalısın. Aksi halde yalnızca konu bildirimi geliyor.

Evet denedim ve sonuç aldım.
kilicbaligi sabaha kadar mi beklettin bir de kac saat beklettin sigir iligini?? Ya bir de beyaz saclara cozumun var mi? Boyatmak istemiyorum. O sekilde gezincede etraftan cok tepki oluo. Yoksa ben sorun etmuyorum.

kilicbaligi sabaha kadar mi beklettin bir de kac saat beklettin sigir iligini?? Ya bir de beyaz saclara cozumun var mi? Boyatmak istemiyorum. O sekilde gezincede etraftan cok tepki oluo. Yoksa ben sorun etmuyorum.
Bir kaç defa sabaha kadar beklettiğim oldu ama genelde 4-5 saat bekletirim.

Beyaz saçlar için araştırma yapacağım.

Sonuç aldım sanırım fotoları ekliyorum.

Birde siz bakın isterseniz.
Çizgilerin kalınlığı 3 cm.
Soldaki foto başlamadan önce yani geçen hafta diğeri ise bugünun.

Ya
cok anlayamadim acikcasi(( ayni gibi geldi uc cizgi var ayni sacin boyunda. Dip boyasi yokmu ordan anlasilir, bide her gece yaglayip yattin mi sabaha kadar yagli biraktin mi??

K krizantem999 dip boyası yok yani epeydir boyamiyorum eski boya da uçlarımda.
Hayır sürdüm 3 saat bekletip yıkadım. Yağlayip yatınca yüzüm sivilce doluyor.
fotoda dediğin gibi anlaşılmiyor fazla ama 1 cm kesin uzama var ben bunu görüyorum.
Bu yöntemi gelecek ay tekrar uygulayacagim ama bu kez yağsiz yapmayı düşünüyorum çünkü şart değilmiş yağ kullanmak. Önemli olan sac derisine yapilan masaJlar. Açıkcasi her gün o yağları sürüp tekrar yıkamak bana ööhh getirdi.
Bunun yanı sıra da başka bir kür yapacağım. Hardal kürü daha çok aklıma yatıyor.

KilicBaligi ben gürleşme onceliginden vazgeçtim. Bi an önce uzasin istiyorum. O eski uzun saclarimi özledim Ben ya
sen bu hardal kürünü yapmıştın dglmi ne gibi sonuçlar aldın?
Bu konuda beni bilgilendirirsen çok sevinirim

Ben de simdi kemik iligini yaptim yikadim nedir bu yaglardan saclardan cektigimiz @aybash

Hiç sorma cnm ya. Sürekli bişiler yapmaktan sıkıldım ama saçlarımın o eski halini fotolarda görünce içim gidiyor.
Hadi ben kendimi geçtim benimle birlikte eşimde saclarimi uzatiyor. yok bemiks ampul al yok badem yağı al yok hisdistan cevizi yağı al vs vs adamda bıktı
Ama pes etmicem. Benim saçlarıma en uygun kürü bulana kadar devam edeceğim. Çünkü her kür her sacta etkisini gösteremiyor maalsf.
Sende saçlarının fotosunu paylaşan öncesi sonrasi yapsak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…