INTRALIPID SERUM TEDAVİSİ TUP BEBEK YAPACAKLAR VE YAPTIRANLAR

Kızlar merhabalar 2 Mayıs'ta 5. Gün blasto 2 tane embriyo transferim oldu . 3. Tüp bebek denemem olduğu için transferden hemen sonra intralipid serum taktılar . Bana eğer gebelik oluşursa 3. Aya kadar 15 günde bir yine taktıracaksın dediler . Serum için 350 lira ödedim . Sizde nasıl oldu durumlar ?
Hayirlisi olsun canim benim.bende serum kullandim 4.denememdi kizimi kucagima aldim darisi sizlerin basina ins.ben 4 kez aldim serumu transfer dne hemen sonra verdiler ilkini.12 gun sonra sonucu ogrenince, kese gorundugunde ve kalp atiminda aldim sonuncuyu.

arkadaşlar merhaba, Berat Kandilimiz hayırlara vesile olsun. Bu akşam iki rekat namaz kıldıktan sonra Ashab-ı Bedir i okuyup sonra da bu isimlerin hürmetine dileğimizin kabul edilmesi için dua edelim. Görümcem de çok geç evlendi, hatta hemen hamile kaldı, evlenmeden önceki Berat Kandilinde yapmış bunu. İnşallah herkesin duaları dilekleri kabul olur.

Okudum tüm sayfaları ucuza bulan arkadaş muadilini bulmuş sanırım , riske atılır mı acaba içerik aynı mı bilmiyorum . Serumu sadece transfer günü taktılar . Tutarsa sonrasında 15 gün arayla 3 aya kadar takacaksın dediler
Canım ben de tupbebek merkezinde taktırınca smoflipide 250 lira mı ne aldılar.açıkçası smoflipidin muadil olduğunu bilmiyodum.herkes aynısını kullanıyo sanıyodum:)ama doktorumun zaten merkezde taktığı da smoflipiddi ve reçetemi de öyle hazırladı.internetten baktım şimdi intralipidin eczane satışı da 20-25 tl arası.yani doktorunuz ne marka kullanıyosa onu reçeteye yazdırıp, eczaneden aynı ilacı alabilirsiniz.fiyat farkına gelince tüpbebek merkezlerinde yapılan her işlem çok pahalı oluyor zaten.yani sıradan bir kan tahlilini bile merkezde yapılınca 200 lira civarı olurken aynı tahlil hastanelerde 50lira oluyor.
Merkezde size takılan serumun fotoğrafını çekip eczaneye gösterin,fiyat farkının saçmalığını görüceksiniz zaten.ama yine de içiniz rahat etmesi çok önemli.stres olucaksanız merkezde devam edin.
Allah hepimizin sağlıkla kucaklarını doldursun inşallah.şimdiden hayırlı olsun.

Kızlar bugün bende eczanemden aldım serumu şaka gibi ama 23 lira Ben klinikte tam 350 lira verdim . Bana pozitif çıkınca tekrar taktıracaksınız ve 3 ay dolana kadar 15 günde bir dedikleri için 5 tane aldım serumu . O kadar Emin'im ki bebeğimin sağlıkla bana geleceğinden düşünün Yani 3 aylık serum aldım . Kızlar transferin 9. Günü 66.76 çıktı değer . Yarın tekrar vereceğim umarım yeteri kadar yükselmiştir ve hala benimledir bebeğim .

merhaba hanımlar benim Allah izin verirse haftaya transferim var clinoleic serum aldım eczaneden 150tl yarın takılacak 10 saat durması gerekiyormuş sizinde bu kadar uzun mu sürdü işlem?

Hayirlisi olsun canim benim.bende serum kullandim 4.denememdi kizimi kucagima aldim darisi sizlerin basina ins.ben 4 kez aldim serumu transfer dne hemen sonra verdiler ilkini.12 gun sonra sonucu ogrenince, kese gorundugunde ve kalp atiminda aldim sonuncuyu.

Canım ben de tupbebek merkezinde taktırınca smoflipide 250 lira mı ne aldılar.açıkçası smoflipidin muadil olduğunu bilmiyodum.herkes aynısını kullanıyo sanıyodum:)ama doktorumun zaten merkezde taktığı da smoflipiddi ve reçetemi de öyle hazırladı.internetten baktım şimdi intralipidin eczane satışı da 20-25 tl arası.yani doktorunuz ne marka kullanıyosa onu reçeteye yazdırıp, eczaneden aynı ilacı alabilirsiniz.fiyat farkına gelince tüpbebek merkezlerinde yapılan her işlem çok pahalı oluyor zaten.yani sıradan bir kan tahlilini bile merkezde yapılınca 200 lira civarı olurken aynı tahlil hastanelerde 50lira oluyor.
Merkezde size takılan serumun fotoğrafını çekip eczaneye gösterin,fiyat farkının saçmalığını görüceksiniz zaten.ama yine de içiniz rahat etmesi çok önemli.stres olucaksanız merkezde devam edin.
Allah hepimizin sağlıkla kucaklarını doldursun inşallah.şimdiden hayırlı olsun.

Kızlar bugün bende eczanemden aldım serumu şaka gibi ama 23 lira Ben klinikte tam 350 lira verdim . Bana pozitif çıkınca tekrar taktıracaksınız ve 3 ay dolana kadar 15 günde bir dedikleri için 5 tane aldım serumu . O kadar Emin'im ki bebeğimin sağlıkla bana geleceğinden düşünün Yani 3 aylık serum aldım . Kızlar transferin 9. Günü 66.76 çıktı değer . Yarın tekrar vereceğim umarım yeteri kadar yükselmiştir ve hala benimledir bebeğim .
merhaba hanımlar benim Allah izin verirse haftaya transferim var clinoleic serum aldım eczaneden 150tl yarın takılacak 10 saat durması gerekiyormuş sizinde bu kadar uzun mu sürdü işlem?

Benim 3-4saat arası değişiyodu.ama 10 saat sürenlerde oluyo merak etmeyin.farklı mg, farklı marka.doktorlar neye göre belirliyo bilmiyorum.şimdiden hayırlı olsun.

Hayorlisi olsun canimm rabbim bu hayirli gunlerde istegini gerceeklestirsin ins.benimde serum 4 saati gecmisti dkrun en iyisini bilir canim guven dkruna.

merhaba arkadaşlar.. benım kendılıgınden 3 gebelıgım oldu, 2si kımyasal birtanesi 10 haftada kalbı durdu.. ve dedık tup yapalım ..sağlıklı emb olsun. çunku esımde morfolojı 0..... tup yaptık 2 tane kalıtelı 5.gun emb.. ama sonuc yıne kımyasal. bunun uzerıne CD56 ıstedı doktorum ve degerım yuksek cıktı... !!!1 serum tedavısı uygulanıcak dendı.dondurulmusunda ve fıyatı850 tl dendii. !!!!! şuan okuyorum ve sasıırıyorum. doktorumada guvenıyorum ama bahcecıde 275 tl olan bırseyıı veya eczana 20 tl olan bırseyı bana 1000 tl demesıı..bence baska serum mudur ??? bukdr cesarete demez bence ve bende 12.haftaya kdr kullanacagım... allah askına bus erumun farklı olanımı var. bana butun merkezlerde 1000 tl ustu dedı bırde.. suan yanı 4 kayıptan sonra dogru yolu bulduk dıye sevınecektım kııı ..suan serum a verecegım parayı dusunuyorum ? doktoruma dırek bahcecıde su fıyat olan ne dıye sorsam mı? napsam ?

Bu benim 3. Tup bebek olacak. hayirlisiyla yarin donmus embriyo transferim olacak serum tedavisine baslayacaklar bagisiklik sistemim guclensin ki bebek tutunabilsin diye veriliyo aranizda bu serum tedavisi kullanipta hamile kalan veya kalamayan varmi

cd56 degerınız kac cıktı sızın ?

Hiç çekinmeden sorabilirsin:) cd56 ićin tam net hatirlamiyorum ama 1400 lira civari bi para aldilar.narkozlu bi işlem.transferden 1 ay önce yaptilar tahlili 15 gün sonra sonuç çıktı,adet gördúkten sonra transfere hazirlik ilaclarina basladilar.transfer olmadan önce ,transfer günü ve transferden sonra toplam 3 tane aldım serumu.eğer pozitif olduğunu öğrenirsem çarşamba günü 4. Serumu taktırıcam.gebelik varsa 12. Haftaya kadar her hafta serum alıcaksın dediler.bu arada ben fulyadayım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

ben cd 56 testıme duzen lab 89 tl baktırdım ve 1 saatte sonuc cıktı

Kızlar merhabalar 2 Mayıs'ta 5. Gün blasto 2 tane embriyo transferim oldu . 3. Tüp bebek denemem olduğu için transferden hemen sonra intralipid serum taktılar . Bana eğer gebelik oluşursa 3. Aya kadar 15 günde bir yine taktıracaksın dediler . Serum için 350 lira ödedim . Sizde nasıl oldu durumlar ?

banda 850 tl dediler serum a... anlamıyorum farklı bır sey mı? yoksa benım gozgore gore bunu ogrencegımı bılmıstır sanırım dımı doktor da

ben cd 56 testıme duzen lab 89 tl baktırdım ve 1 saatte sonuc cıktı
Allah kimseyi düşürmesin zaten bu tüpbebek merkezlerine.Göz göre göre onca para saçıyoruz.çok şükür sonucu güzel oldu ama eminim daha nerelerden yolmuşlardır bizi de haberimiz bile olmamıştır:)

Allah kimseyi düşürmesin zaten bu tüpbebek merkezlerine.Göz göre göre onca para saçıyoruz.çok şükür sonucu güzel oldu ama eminim daha nerelerden yolmuşlardır bizi de haberimiz bile olmamıştır:)

ıste sımdı ben seruma 850 bayılıcam...herkes 350 dıyooo !!! ne desem kı ? ben ucuza sordum mu desem . benımı sorguluyorsun demez mı

banda 850 tl dediler serum a... anlamıyorum farklı bır sey mı? yoksa benım gozgore gore bunu ogrencegımı bılmıstır sanırım dımı doktor da
Canım burda herkes aynı şoku yaşadı ama durum malesef bu.istersen doktorundan ilacının markasını bi öğren sonra fiyatını araştır.herkese 350 dediler 25 tlye aldınlar.yani seninkinin de muhtemelen piyasa fiyatı 20-25tl

Canım burda herkes aynı şoku yaşadı ama durum malesef bu.istersen doktorundan ilacının markasını bi öğren sonra fiyatını araştır.herkese 350 dediler 25 tlye aldınlar.yani seninkinin de muhtemelen piyasa fiyatı 20-25tl

gerçekten doktorlara olan ınancımı kaybedıyorum....neyse cd56 ıcın sadece serum tedavııs yeterlı mı pekı ? tedavı olanlar memnun mu

Kizlar bu cd56 ne testi oluyor? yani hangi değere bakiliyor? ve kac cikarsa serum tedavisine karar veriliyor? benimde 3 denemeden 2si kimyasal oldu malesef.

gerçekten doktorlara olan ınancımı kaybedıyorum....neyse cd56 ıcın sadece serum tedavııs yeterlı mı pekı ? tedavı olanlar memnun mu
Canım benim durum okadar da kötü değil aslında.işlerini iyi yapsınlar da gerisi boş.sadece para konusunda biraz gözüaçık davranmak gerek okadar :KK66: ama stres yapma sakın bu süreçte.serum tedavisinin bana iyi geldiğine inanıyorum.sonuçta bu 4. gebeliğimdi ve tutundu hamdolsun.darısı sizlerin başına inşallah

X