intikam

sinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
52
0
46
Ankara
arkadaşlar 10 ay önce nişan atmıştım brışacaktık güya çoçukla bu ayrılık sürecinde barışalım diye elimden geleni yaptım neden söz attım derseniz bian galiyana geldim bi kız arkadaşını aramış ama bence eski sevgilisi neden aradın diyorum senden önce o vardı dedi bende yüzüğü verdim eline sonra barışmak istemedi aileleri gizli gizli konuştuk bundn 10 gün önce annesine kon uyu açmış asla olmaz demiş çoçuk ta annem istemiyor diyor çoçukça nasıl insan anlamadım neyse benden bu dönemde 2 bin tl borç aldı ve ödemedi bidde artık senle olmaz dedi şerefsiz bi öğreniyorumki benden intikam almak için uzatmış bu ilişkiyi ve çok yıprandım bu dönemde bişey de diyorum telefonda a
2 gün önce ne diyeyim ya bişey de diyorum savaşalım falan git evlen diyo bana o kadar gururuma dokunduki napacağım bana yardım edin nasıl yol izlemeliyim ona kin ve nefret doluyum paramıda veremedi ailemde bilmiyor kişiliksiz insan

bende eski erkek arkadaşıma elden çok paralar verdim.hiç birini alamadım.sonra kredi kartımdan laptop aldık birkaç taksıt ödedi sonra ödememiş.banka arayıpta gecikmede olduğunu söylediğinde öğrendim.sonrasında yıne bikaç taksıt yatırdı benım zorumla,sonra bana kitledi.kart benım adıma,üstüne üstlük bende bankacıyım.sicilimin bozulmaması lazım.el mahkum ödedım hepsini.

ankara dışındayım deyip te ankara olduğunu öğrendiğimde ayrılmıştım.anlayacağınız hiçbir verdiğimi geri alamadım.kız milleti saçı uzun aklı kısadır derdi dedem:)
ben sadece sevgili olduğum için bişey yapamamıştım.aslında ailesinin adresını telefonlarını bılıyordum ama nasıl ıddaa edebilirdim ki.inkar ederdı.kendı aileme de diyemedım
şimdi senin yine bir şansın var.eski nişanlın annesıne falan söyleyebilirsin.intikam almayı bende çok istedim ama cesaret edemedım.daha doğrusu pisliği başıma musallat etmek istememiştim.yaptıklarına rağmen ben ayrılmamıştım.yalanı nı yakalamama rağmen ayrıldığımıza çok üzülmüştüm.ama sonrasında allaha şükretmiştim.
şimdi sende yolun neresınden dönersen kardır.üzülmene değmez.şimdıden sahtekarlık peşindeymiş.şuan o parayı sana veripte yerınde olmak ısteyen ne bayanlar vardır:)

evet aynılarını bende yaşadım ama birşeyler yapıp içimi soğutmak istiyorum

nişanmı sözmü? her neyse o önemli değilde atan sen sonra barışalım diye elinden geleni yapan sen, anlamadım

evet ama tavrı kötü benden intikam almak için beni oyalamış evet ben ayrıldım ama o sırf ben ayrılldım diye yapıyomuş benim zoruma giden bu süreçte barışlaım demesi ama beni kandırması ve benden para almasıydı sorunum bu

Savcılığa suc duyurusunda bulunun, parayı elden mi verdiniz, havale mi ettiniz? şahit falan var mı?

sevgiliyken kız arkadasından 2 bınısteyen adama ne dıyeceksın ya...
walla helal olsun bu karakterde biri bide sizi istemiyor cok degısık...

kız arkadasından para ısteyen adama ben adam bıle demem...

yapacak bırsye yok cnm eldenvermıssın parayı
üstüne su ıccen artık mecbur

-Nişanı atan sen barışmak isteyen gene sen
Bu işler çocuk oyuncağı değildir .Öyle kafana essin ayrılınsın kafana essin hadi barışılsın.

-Yüzüğü atmadan evvel dinlemeliydin.
Hatası var mı yok mu...Dinleseydin pişman olup tekrar barışmak istemezdin.

-Para konusunda 2 yolun var.
Ya üzerine bir bardak soğuk su içip başımın gözümün sadakası olsun diyeceksin.
Ya da suç duyurusunda bulunacaksın parayı elden vermediysen tabi.
Elinde banka kağıdı olması icap eder .

yanlış düşünüp nişan atıosun sinirle.. sonrada eski bitmiş bir olay için diyerek tekrar barısma çabaalarına giriosun en basta yanlşın burada....
adam sana resmen sen yokken o vardı demiş daha ne dicek arkadaasım bukadarmı kör oldun ?
üstüne 2000 tl de borç istemiş erkek adaam ya !!! nişanda senden nasl para isteyebilir ailesi yokmu bunun düğün dernek yapıcak adam senden para alıyor. bunudamı görmedin.
ah be arkadasım 2000 tlye çeyiz düzerdin
ßence paranın peşine felan düşme elden vermişssin madem. basının gözünün sadakası olsun hçbir şeklde de muhattap olma daha Allahından buLsun

evet ama bende hata yaptım ama tekrar barışan olmadımı ki boşananlarda barışıyor parayı elden verdim malesef neden bende böyle oldum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…