arkadaşlar 10 ay önce nişan atmıştım brışacaktık güya çoçukla bu ayrılık sürecinde barışalım diye elimden geleni yaptım neden söz attım derseniz bian galiyana geldim bi kız arkadaşını aramış ama bence eski sevgilisi neden aradın diyorum senden önce o vardı dedi bende yüzüğü verdim eline sonra barışmak istemedi aileleri gizli gizli konuştuk bundn 10 gün önce annesine kon uyu açmış asla olmaz demiş çoçuk ta annem istemiyor diyor çoçukça nasıl insan anlamadım neyse benden bu dönemde 2 bin tl borç aldı ve ödemedi bidde artık senle olmaz dedi şerefsiz bi öğreniyorumki benden intikam almak için uzatmış bu ilişkiyi ve çok yıprandım bu dönemde bişey de diyorum telefonda a
2 gün önce ne diyeyim ya bişey de diyorum savaşalım falan git evlen diyo bana o kadar gururuma dokunduki napacağım bana yardım edin nasıl yol izlemeliyim ona kin ve nefret doluyum paramıda veremedi ailemde bilmiyor kişiliksiz insan
2 gün önce ne diyeyim ya bişey de diyorum savaşalım falan git evlen diyo bana o kadar gururuma dokunduki napacağım bana yardım edin nasıl yol izlemeliyim ona kin ve nefret doluyum paramıda veremedi ailemde bilmiyor kişiliksiz insan