Evet silah dayıyordum :):)Aynı kişi değil ya. Bu adam başka birisi. Bu adamın karısını öğrenmek için kişisel verilerine bakmış işyeri aracılığıyla o yüzden ceza yedi. Ötekinin karısını zaten biliyordu. Bir de öteki adam büyük olay çıkardı buna daha bakmaz. Zaten bekarken de musmusunun zoruyla ilerliyormuş ilişkileri
Aynı olay deıl .Senın bıldıgın olay da boyle deıl.Saol canımBu üyenin konularını çok iyi hatırlıyorum ya. Adamla aralarında birşey yok kaç ay önce görüşmüşler adam nişanlanıp bununla bağı tamamen kesiyor, bu da nişanlıya benim koynumdan cıkıp sana geldi yazıyor... halbuki adam yatmamış bile yani. Hani bu üyenin kafa yapısına göre yatakla bile kandıramamış adamı. Adam kurtulamıyor yıllardır, evlendi yine kurtulamıyor. Kadını düşündüğünden değil boşasın diye bekliyor sadece. İnşallah kadın boşamaz gerçekten.
Teşekkür ederım.Klasik musmusu konusu.... kullanıcı adını değiştirmişsin ama cıksss. nişanlıyken ayrılsın diye ortalığı ayağa kaldırıp mağdura yatman... Herkes hak ettiğini yaşar musmusu, işe döneceğini düşünmemiştim ama bir yerde tekrar patlayacaksın muhakkak.
Ben bılmıyordum evlı oldugunu sag olunHiç üşenmedim eski konunuzu da okudum.
En basında size sordum diğer nişanlı olayı ne zaman oldu diye “neyden bahsettiğinizi bilmiyorum. “dediniz. Bal gibi de biliyorsunuz..
Ayrıca siz neden sürekli hayatında başka bir kadın olan adamlarla beraberlik yaşıyorsunuz ? Hadi adamlar pislik . Peki siz ? Bir kadın olarak yakıştırıyor musunuz kendinize ? Bir de sürekli adamların eşlerine falan ulaşıyorsunuz. Amacınız eşinden, nişanlısından ayrılıp size gelmesi , sizi tercih etmesi mi?
Böyle şeyler toplumda çok konuşulur ve çabuk yayılır. Düştüğünüz durum ne kadar da kötü. Bu gönül işlerine biraz mola verip kendinizi toparlamaya bakın.
Yooo dusmedım.Bak gerı alındım .Kazdigi kuyuyami düsmus yani
Bu üyenin konularını çok iyi hatırlıyorum ya. Adamla aralarında birşey yok kaç ay önce görüşmüşler adam nişanlanıp bununla bağı tamamen kesiyor, bu da nişanlıya benim koynumdan cıkıp sana geldi yazıyor... halbuki adam yatmamış bile yani. Hani bu üyenin kafa yapısına göre yatakla bile kandıramamış adamı. Adam kurtulamıyor yıllardır, evlendi yine kurtulamıyor. Kadını düşündüğünden değil boşasın diye bekliyor sadece. İnşallah kadın boşamaz gerçekten.
Yani ne anlatmaya calısıosunuz.Bunların konumla ne ılgısı var .Nişanlanan adamla bunun farklı kişiler olduğunu iddia ediyor ama bununla 2018'de görüşmeye başladığını yazmış eski konusunda.
İki adam da geçmişten gelen kişiler, ikisinin de başı bağlı, ikisinin de konu sahibine verdiği bir söz yok, ikisinin eşi de konu sahibini suçluyor falan filan. Ama farklı kişilermiş
17 yasından berı tanıdıgınız bırının evlı oldugunu bılmıyordunuz oyle mıTanıdıgım bırıydı ama yalan soylemıs.17 yasından berı tanıyorum
Aynı kişiler deil.Benım konuma yorum yapın .Geçmişi katmayın.Aynı zamanda hatalarımı bılıorum.Bunları tek tek alıntılayıp ne yapmaya çalışıosunuz.Şu ankı konumla ılgılı yorum yapın .Geçmişte yaptıysam hatada hepsının farkındayım .Neyin davasını calısıosunuzHala kadın bana iftira attı ben de atıcam diyorsun şaka gibisin. Sen evli adamla birlikte olduğun için değil, KVKK’yı ihlalden ceza aldın. Dua et seni sadece işyerine şikayet etmişler. Savcılığa şikayet etselerdi hapis cezası bile alırdın.
Bir de ısrarla iyilikten yaptım diyorsun. Bak önceki konunda da eski sevgilinin nişanlısına başta iyilik olsun diye mesaj attım dedin (ki adamla aranızda hiçbir şey yaşanmamasına rağmen koynuma girdi yazmıştın kıza)
İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım
Arkadaşlar bir önceki konuda salaklıklarımı anlattım.Bana kızanlar oldu azda olsa haklı gorenler oldu çok teşekkür ederım .Ben yandım kız yanmasın dedim fake ins hesaptan kıza yazdım.Allahım nasıl tutuştular.Hiç aramayan kardeşlerı ablası benı aradı açmadım tlfnu.Tehditler seni yok ederım sana...www.kadinlarkulubu.com
Sonra millet üstüne gelince de kimseyi düşündüğümden değil sırf zehrimi akıtmak için yazdım dedin:
İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım
Vallahı ıyıkı yazmışım .Acayip eglenıorum:):) İyi eğlenceler :)))))))www.kadinlarkulubu.com
Bu ikisi farklı kişi evet ama senin zihniyetini belli ediyor. Rahat bırak milleti. Zaten kadına sarhoşken bir şeyler yazdım demişsin. Allah bilir neler söyledin. Bir de iftira atıcam diyorsun. Sanki sen iftira yüzünden ücretsiz izne çıkarıldın
Sadece şunu sor kendine, değer mi? Kim için değecek ki, üstüne gidersen kendini nimetten sanacak. Hayatına bak, değmez.Merhaba .Ben boşandıktan sonra yıllar once sözde benı çok sevmıs olan bır ınsan calıstıgım ısyerındekı tanıdıkları sayesınde boşandıgımı duyup benı aramaya başlıyor .Konuşuyoruz ,muhabbet edıoruz daha sonrada sevgılı oluyoruz.Ama bir şeyler ters gıdıyor .Mesela aksamları telefonumu kapatıyorum dıodu ama benı engellıomuş .Bana kpss calıstıgını soylemıstı.Be de salak gibi inandım .Aramak ısteyen arar modunda takılıyordum.Benım calıstıgım işyerının ekranlarından bılgılerıne baktım .Resmen ıcıme bır kurt düştü .Evlı oldugunu ogrendım.Aylarca haftalarca hatta yıllarca benı kandırmıs.Aynı sistemden eşinin adını bulup ogrendım.Çok dırendım ılk basta yazmamak ıcın ama ben olsam bılmek ısterdım deyıp ıfşa ettım .Sonra kadına tabıkı o dul ,Sureklı benı arıodu ,Ben senınle konuşmadıgım zamanlarda onunla konuştum demiş .Isyerımızle ılgılı bılgıyı de soyleyıp cunku nerden bulacagım bunca yıl bulmamışım tahmın ettı kadına soylemıs .Kadında arayıp benı ısyerıme sıkayet ettı.5 ay ucretsız ızın verdıler .Senı cıkaracagız ısten dedıler .Ama ben işime geri döndüm.5 aylık surede sınırlerım ıyıce bozuldu .Gelecek kaygısı ,parasızlık,Onca emek verdıgım ısterınden bu şekılde cıkmak .Çok sukur ısıme gerı dondum ama kadının yaptıgı alcaklıgı unutamıyorum.Gecen gun kesın ıse duydugumu ogrendı bana sahte instadan çok cırkın bır mesaj atmış .Napıosun seni kendıme karı edecegım diye .Su an elım kolum baglı .Arayıp bısey desem ısyerını arayıp yıne bır ton yalan solucek .Kalbım ruhum ıntıkam atesıyle yanıyor.Once kocam kokar ,Çalışmaz zaten boşanacaktım dedı .Sonra sınırden soylemıs agzımdan laf almak ıcın yapmış .Kıbarıye gıbı kocam kocam dedı.Yuvasını bozmak ıstedın dıyecekler olucak yuva bızmak ıstemedım benım kocamda yaptıysa bılmek ısterdım .Kız kocasının yalanlamadının ses kaydını attı ben boyle bır yalancılık gormedım hayatımda.Bır aklım bulasma ne haltları varsa yesınler dıor.Bır yanımı durduramıyorum .Bana bir seyler soyleyın lutfen .Insanlar ıntıkam soguk yenen bır yemek dıolar .
gorusmuyordum cunku.Bakın konuma bakın.Daha neyı desıosunuZ17 yasından berı tanıdıgınız bırının evlı oldugunu bılmıyordunuz oyle mı
artık bende sıze ınanmıyorum kusura bakmazsınız artık sıze ıyı forumlar
Tesekkur ederım ole yapıcamSadece şunu sor kendine, değer mi? Kim için değecek ki, üstüne gidersen kendini nimetten sanacak. Hayatına bak, değmez.
Iyı bıdaha yazmazsınarkadasların yorumlarını sımdı gordum halıyle bende eskı konularınıza baktım
yazık ne dıyelım ısınıze gucunuze bakın bırde oturdum cıddı cıddı yazdım sıze
Ben çetelesını mı tutuodum benımde bır hayatım var17 yasından berı tanıdıgınız bırının evlı oldugunu bılmıyordunuz oyle mı
artık bende sıze ınanmıyorum kusura bakmazsınız artık sıze ıyı forumlar
Bılmıordum
gorusmuyordum cunku.Bakın konuma bakın.Daha neyı desıosunuZ
Tanıdıgım bırıydı ama yalan soylemıs.17 yasından berı tanıyorum
Her tanıdıgınız ınsanın medenı durumunu bılıomusunuz.sızın bır problemınız var sanırım gecmısler olsun şifa dılıyorum
Teşekkur ederım soktor hanım :):)sızın bır problemınız var sanırım gecmısler olsun şifa dılıyorum
cok ıyı tanıyordum hıc yalanını yakalamadım 17 yasından berı tanıyorum dedıgım kısılerın medenı durumunu bılıyorumHer tanıdıgınız ınsanın medenı durumunu bılıomusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?