İntikam Almak İstiyorum

Evet silah dayıyordum :):)

Aynı olay deıl .Senın bıldıgın olay da boyle deıl.Saol canım

Teşekkür ederım.

Ben bılmıyordum evlı oldugunu sag olun

Nişanlanan adamla bunun farklı kişiler olduğunu iddia ediyor ama bununla 2018'de görüşmeye başladığını yazmış eski konusunda.
İki adam da geçmişten gelen kişiler, ikisinin de başı bağlı, ikisinin de konu sahibine verdiği bir söz yok, ikisinin eşi de konu sahibini suçluyor falan filan. Ama farklı kişilermiş

Yani ne anlatmaya calısıosunuz.Bunların konumla ne ılgısı var .

Tanıdıgım bırıydı ama yalan soylemıs.17 yasından berı tanıyorum
17 yasından berı tanıdıgınız bırının evlı oldugunu bılmıyordunuz oyle mı
artık bende sıze ınanmıyorum kusura bakmazsınız artık sıze ıyı forumlar

Aynı kişiler deil.Benım konuma yorum yapın .Geçmişi katmayın.Aynı zamanda hatalarımı bılıorum.Bunları tek tek alıntılayıp ne yapmaya çalışıosunuz.Şu ankı konumla ılgılı yorum yapın .Geçmişte yaptıysam hatada hepsının farkındayım .Neyin davasını calısıosunuz

Sadece şunu sor kendine, değer mi? Kim için değecek ki, üstüne gidersen kendini nimetten sanacak. Hayatına bak, değmez.

Bılmıordum
gorusmuyordum cunku.Bakın konuma bakın.Daha neyı desıosunuZ

arkadasların yorumlarını sımdı gordum halıyle bende eskı konularınıza baktım
yazık ne dıyelım ısınıze gucunuze bakın bırde oturdum cıddı cıddı yazdım sıze

arkadasların yorumlarını sımdı gordum halıyle bende eskı konularınıza baktım
yazık ne dıyelım ısınıze gucunuze bakın bırde oturdum cıddı cıddı yazdım sıze
Iyı bıdaha yazmazsın

Ben çetelesını mı tutuodum benımde bır hayatım var

Her tanıdıgınız ınsanın medenı durumunu bılıomusunuz.
cok ıyı tanıyordum hıc yalanını yakalamadım 17 yasından berı tanıyorum dedıgım kısılerın medenı durumunu bılıyorum
boyle soyledıgım kısı ıcın sonradan cevır kazı yanmasın yapıp ama gorusmuyordum kı demıyorum
gorusmedıgım bır ınsanı cok ıyı tanıyamam cunku teknık olarak

Intikam almaya calisanin hic kazandigini gormedim ben.
Yapilacak tek sey telefon numarasini degistirmek, her yerden engellemek, cok rahatsiz ederse savciliga sikayet etmek olur.
Adam bulunmaz hint kumasi konumuna sokulmus.
Evli bir adamin seninle de birlikte oldugunu karsi tarafin esine soyleyince kadinin hemen bosanacagini dusunmek biraz utopik. Aksam eve gelince adamin 40 yalan ve 40 takla ile kadini kandiracagi bariz belli. Genelde oyle olur. Boyle durumlarda adamlar esine diger kisinin asıl ona musallat oldugunu, yakasini birakmadigini, cok ugrastigini ama karsi tarafin birakmadigini, adami elde edemeyince de yuvasini yikmak icin esini aradigini falan soyleyerek esini ikna eder. Yani siz ne derseniz deyin adamin esinin gozunde onun kocadinin yakasina yapismis birakmayan birisiniz.
Intikam her zaman kotu fikirdir. Yapilacak tek sey dedigim gibi engellemek ve gerekirse cok rahatsiz ederse savciliga suc duyurusunda bulunmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…