İntikam Almak İstiyorum

cok ıyı tanıyordum hıc yalanını yakalamadım 17 yasından berı tanıyorum dedıgım kısılerın medenı durumunu bılıyorum :KK70:
boyle soyledıgım kısı ıcın sonradan cevır kazı yanmasın yapıp ama gorusmuyordum kı demıyorum
gorusmedıgım bır ınsanı cok ıyı tanıyamam cunku teknık olarak :deli:
:):):) he

Nişanlanan adamla bunun farklı kişiler olduğunu iddia ediyor ama bununla 2018'de görüşmeye başladığını yazmış eski konusunda.
İki adam da geçmişten gelen kişiler, ikisinin de başı bağlı, ikisinin de konu sahibine verdiği bir söz yok, ikisinin eşi de konu sahibini suçluyor falan filan. Ama farklı kişilermiş :KK51:
Yok ya farklı değiller konu sahibi takıntılı biri ikisini aynı anda idare edemez. Muhtemelen kadına her yerden ulaştı ama artık ulaşacağı yollar kalmadı iş yerinden Bilgi alarak illegal olarak taciz etti. Ciddi anlamda taciz var ortada, biri eşime böyle musallat olsa muhtemelen şikayetçi olurdum. Kibariye gibi gocam da gocam derdim konu sahibinin tabiriyle.

Intikam almaya calisanin hic kazandigini gormedim ben.
Yapilacak tek sey telefon numarasini degistirmek, her yerden engellemek, cok rahatsiz ederse savciliga sikayet etmek olur.
Adam bulunmaz hint kumasi konumuna sokulmus.
Evli bir adamin seninle de birlikte oldugunu karsi tarafin esine soyleyince kadinin hemen bosanacagini dusunmek biraz utopik. Aksam eve gelince adamin 40 yalan ve 40 takla ile kadini kandiracagi bariz belli. Genelde oyle olur. Boyle durumlarda adamlar esine diger kisinin asıl ona musallat oldugunu, yakasini birakmadigini, cok ugrastigini ama karsi tarafin birakmadigini, adami elde edemeyince de yuvasini yikmak icin esini aradigini falan soyleyerek esini ikna eder. Yani siz ne derseniz deyin adamin esinin gozunde onun kocadinin yakasina yapismis birakmayan birisiniz.
Intikam her zaman kotu fikirdir. Yapilacak tek sey dedigim gibi engellemek ve gerekirse cok rahatsiz ederse savciliga suc duyurusunda bulunmak.
Çok tesekkur ederım .Aynılarını uygulayacagım

Aynı kişi değil ya. Bu adam başka birisi. Bu adamın karısını öğrenmek için kişisel verilerine bakmış işyeri aracılığıyla o yüzden ceza yedi. Ötekinin karısını zaten biliyordu. Bir de öteki adam büyük olay çıkardı buna daha bakmaz. Zaten bekarken de musmusunun zoruyla ilerliyormuş ilişkileri
Yok şekerim ya, biz o eski nişanlıya çok tepki gösterdik diye çevirerek anlatıyor ki intikam planı verelim 😆 aynılar.

Yok ya farklı değiller konu sahibi takıntılı biri ikisini aynı anda idare edemez. Muhtemelen kadına her yerden ulaştı ama artık ulaşacağı yollar kalmadı iş yerinden Bilgi alarak illegal olarak taciz etti. Ciddi anlamda taciz var ortada, biri eşime böyle musallat olsa muhtemelen şikayetçi olurdum. Kibariye gibi gocam da gocam derdim konu sahibinin tabiriyle.
Sana gocanla mutluluklar canım

Teşekkür ederim tatlım inan bana hiç beklemediğin anda buluyorsun kocayı inan sen de bulacaksın bir bekar🙏🙏🙏
Kocaya düşkünlüğüm yok gercekten .Burdan belkı boyle gorunmuyor ama .İyi kandırıldım.Tacız etmedım.Kandırıldıgımı soyledım .Aylarca kandırıldım.Boşanmasını da ıstemedım .Ama ınsanların işiyle vurulmaz .

Kocaya düşkünlüğüm yok gercekten .Burdan belkı boyle gorunmuyor ama .İyi kandırıldım.Tacız etmedım.Kandırıldıgımı soyledım .Aylarca kandırıldım.Boşanmasını da ıstemedım .Ama ınsanların işiyle vurulmaz .
Yok gayet vurulur. Adam selam vermiş borçlu çıkmış evlerinde huzur bırakmamışsın boşanmıyor anla yani hadi diyelim boşandılar bu adam seni almaaaaz en fazla yatar kalkar yani evlilik hayali kurma otur edebinle işini yap paranı kazan düş milletin yakasından sana da yazık bu kadar takıntı iyi değil cidden

Yok şekerim ya, biz o eski nişanlıya çok tepki gösterdik diye çevirerek anlatıyor ki intikam planı verelim 😆 aynılar.
Siz plan vermeden yaşayamıorum evet tatlım ya .Siz yazmayınca destek olmayınca befes slamıom aglıom gızlı gızlı :):)

Şimdi bunun davasını mı calayım.Derdım yokmuş gıbı .
Siz başkalarının konularında bile kendi geçmişinizin peşine düşüyorsunuz, buradakiler yapınca neden suç oldu?

İftira atmışsınız işte, insanlar da sizin de masum olmadığınızı söylüyor. Bunu anlayıp intikam peşine düşmek yerine yerinizde oturmak zor olmamalı.

O nasıl oluyor ya, dediğiniz şeyden çıkarılacak anlam bellidir. Eğer adamla cinsel birlikteliğiniz olmadığı halde bunu dediyseniz iftira atmış olursunuz.
Biz gece nöbetlerinde bazen o kadar yoruluyoruz ki ciddi anlamda koyun koyuna uyuyakalıyoruz. Biri eşime koynumdan çıktı sana geldi yazsa yuvam yıkılırkföglgmgög

Ama sen de kadınına "koynumdan çıktı sana geldi "demedin mi? sonrasında da rahatsız etmedin mi? inatla peşlerini bırakmadın be güzelim. herkes yoluna giderken sen gitmedin olduğun yerde kaldın

Ama sen de kadınına "koynumdan çıktı sana geldi "demedin mi? sonrasında da rahatsız etmedin mi? inatla peşlerini bırakmadın be güzelim. herkes yoluna giderken sen gitmedin olduğun yerde kaldın
Canım aynı konu deıl dıorum.

Back