İntihar ettiren resim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende direk bulanıklığa takıldım ve o yüzden devamlı resme baktım:bbo:

Bir belirsizlik var sanki çözmeye çalıştım yani sanki baktıkça farklı bir şey görülecekmiş o resimden gibi bir his veriyor:bbo:

İyiyim dimi benbenneyaptımkiFazla bakmadım iyiyim ben:1ninca:Bu konudan uzaklaşayım en iyisi:Roflol::1ninca:

:roflol: :roflol: :roflol:

ee ben cok hassasım üstelik depresyondayım mafoldumben etkisinde kalmam inş tırstım walla :(

ben de GIF resmi falan bekliyordum. hani dikkatli bakıyorsun çat diye bi yaratık çıkıyo ödünü patlatıyor, o yüzden tırsarak açtım :1ninca:

konuştu konuştu akannehir

"biraz daha bakarsan gözlerin bozulacak, mitolojik saçmalıktan başka birşey değilim ben " dedi :lepi:

ben açınca fazla bakmadım kıza direk resimle ilgili açıklamaı okudum bakamadım korktum evdede tekim ya

s57crj4.jpg

RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır.

BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER

1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar

İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ

1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı)

2) Resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.

3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisilasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir.

Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)

''Ben uzun uzun baktım bulanık olduğu için gözlerim bozuluyordu '':bbo:

Ahhhh o ne etkileyici bakışlar..Çarpıldım sanki..
Sanki bana göz kıpıyori,kaş göz ediyor delikafadulden

Yoksa yoksa ben ben...

Kendimi intihar ediciğim..-tatlicadiarzu- lülülülülülü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu donuk suratlı ifadesiz şey için mi..:dilcikar:

Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)

hemiiiiiiiiiiiiiiiii millettt ulee bakmayınnn öle dalgın dalgınnnnnn yoksamm alayımızz daş kesilcezzzzzzzzzz delikafadulden:1shok: hee parantez içinde amuda kalkın demiş yada pcyi tepe taklak yapınnn hee etkisi olmiymişşşş ii bariii ordan yırttık en azındannn :jeyyar:şakkıdı

tam resme kaptırmış bakıyorum.kızın yüzün sanki soyutlandı bulanıklıktan daaaannnkkkk diye telefon bi düştü altıma ..........akannehir
intihar edenler de bu yüzden korkup biyerlerden atlamış olmasınlarkaydirigubbakcemile3

hemiiiiiiiiiiiiiiiii millettt ulee bakmayınnn öle dalgın dalgınnnnnn yoksamm alayımızz daş kesilcezzzzzzzzzz delikafadulden:1shok: hee parantez içinde amuda kalkın demiş yada pcyi tepe taklak yapınnn hee etkisi olmiymişşşş ii bariii ordan yırttık en azındannn :jeyyar:şakkıdı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Yunan mitolojisinde böyle resimler mi varmış..Ressamı kim acaba...CADIARZU

Bu da ölüyü dirilten resimmiş...:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız çok güzel vallaha bebek gibikaydirigubbakcemile3

resmi ablamada gösterdim...ilk bakışta birşey yok gibi ama biz yinede uzun süre bakmayalım ne olur ne olmaz dedi...:):):) korktu kızcağaz..bu resimle ilgili dolaşan hikayede insanları etkiliyor olabilir..saçma gelicek ama ben bazen yiğenimin bebeklerini çakiye benzetiyorum:):):)benimde psikolojimde sorun var nedelikafaduldendelikafadulden
i

:roflol:naniknanik

süpermiş sanırım asık oluyorummmm:icecream:

Back