İntihar ettiren resim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şaka bir yana, bu resmin yunan mitolojisiyle ilgisi falan yok bence.........

Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)

resim değilde bu yazı kesin intahar ettirir:))

Arkadaşlar bu resmin Yunan Mitolojisi ile hiç bir alakası yok....

Yunan Mitolojisinde böyle lanetlediği rivayet olunan ve kafası ters döndürülerek konulan sadece medusanın heykel başı vardır..Bir çok yerde medusa başı heykelleri var..Bir tanesi yanılmıyorsam yere batan sarayında...

muhtemelen 3. boyut adına güzel bir çalışma. merak edip araştırdım gerçekten bir farklılık var ama insan beyni ile oynamak gerçekten kolay.öyle olmasa bir sarkaç ile hipnoz yapılmazdı

Fototgrafı goremeyınce google den aratmaya karar verdım.
Fakat gercekten urkerek yaptım bunu (:
Sonra bı' baktım kı, tanıdık sıma.
Yanı daha oncede gormustum ben bu fotografı.
Hala yasadıgıma gore, bende etkı yaratmıyor demektır. (:

Fototgrafı goremeyınce google den aratmaya karar verdım.
Fakat gercekten urkerek yaptım bunu (:
Sonra bı' baktım kı, tanıdık sıma.
Yanı daha oncede gormustum ben bu fotografı.
Hala yasadıgıma gore, bende etkı yaratmıyor demektır. (:

bende google dan araştırdım ama açarken neyle karşılaşacağım diye korktum ama korkulacak birşey yokmuş

google dan baktm resme. bence bu tamamen insanları psikolojik olarak etkilemeleryle alakalı o resme intihar ettiren resim yazılmasa kımsenin böle bişey yapıcağını sanmıyorum :CüvCüv:

ayy ne meraklı milletiz yaa.gerçi konuda epey ilginç.bu saatte üşenmeden googleden buldum baktım resime.üç boyutlu olduğu için her an canlanacakmış yada zaten canlıymış hissi uyandıyor sankim..birazcıkın psikolojik rahatsızlığı bilem olsa etkileniyor demek insancıklar..fisfisfis
ya kim böyle bir resimle uğraşmış hazırlamış acaba ben onu merak ettim amacı dünyayı yok etmek falanmı ki??:roflol:intenet yoluyla son sürat yayılıyor bu tür şeyler demi ama..
off ne diyom ya ben ...etkilendim sanursam bende bi intihar edip geliyimm barii:roflol:

Son düzenleme:
ay çok dikkatli bakmayın yüz benim beynime kazındı çıkmıyoo..
şaka deil sizede oldumu bu???

Back