• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar ettiren resim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten bulanık, gözlerim bozuluyodu az kalsın:)))
güzelim kız buna bakılarak intihar edlirmi?

Bakmadim bu resme...:delphin:

Ben zaten dogustan catlak, sizofren..depressiv ve piskopat oldugum icün...-tatlicadiarzu-
Resime gerek yoh :1closedeyes:

aman lahhım ya ne güzel kız o öylee bayıldım gerçek değildir demii??
valahi gerçek bi insansa bişey diyemiyorum o nsıl yüz göz ağız burunn mükemmelllll ...
intahar edenlerde kıskançlıkdan etmişler sanırımmkaydirigubbakcemile3

Bu da ölüyü dirilten resimmiş internetten buldum :roflol::roflol::roflol:

my.php
[/URL][/IMG]

ayy ne biçim gözleri var öyle kız bana pek normal gelmesdi
ya da bu aralar ben iyi degilim :S

ama bi dakikaaa yerebatan sarnıcı'ndaki hikayede böyle orda suyun içindeki ters heykel de lanetliyormuş diye taş olmuş ve ters dönmüş diye bi rivayet var aynısı sanırsam...

Bu da ölüyü dirilten resimmiş internetten buldum :roflol::roflol::roflol:

my.php
[/URL][/IMG]

Allah seni ne etmesin bi anda resmi aşşa kaydırınca ödüm koptu.:roflol::roflol:.

intihar edicem bu resim beni çok etkiledi ..künahı boynuna..elveda dünya..:Saruboceq::roflol::roflol:

Bana korkunc geldi. Bu kizdaki bakis ve resimdeki renk etkileyici oldugu icin insanlar intihar etmislerdir bence..

ay aynen oyle
renk renk bıde altında abidik gubıdık seyler yazıyo kızı hayal etsem m dıye gecırdım ıcımden
ayrıca renkler de cok bulanık korktum ıcınden bısey cıkacak dıye
bazı resımler oynak oluyor ya aman...

şakkıdı

gayet hoş bir kız
bence millet bahane aramış intihar için

Resim bugulu oldugu icin, hasta insanlarin hayal dünyasina girmis olmasi cok dogal.

Depresyonda ve özellikle sizofren olan insanlarin bu resime baktiklarinda gözlerinin önünden gitmemesi belkide bu yüzden.. Resim net degil, bugulu, rüyada gördügümüz seyler gibi..

Ama benim anlamadigim bu hasta insanlar bu resmi nerden bulmusta bakmislar? Niye bakmislar?
Hasta olan tek bir kisinin basina geldide, bende bir deneyeyimmi dedi diger bi hasta insan?
Depresyonda olan insanlarin intihar eylemi icin bir tabloya bakarak intihar etmek istediklerini zannetmiyorum.
Sizofrenleri bilemem..

Ve sonuncusu cok hassas insanlarinda bu resimden etkileneceklerini zannetmiyorum, ki bende cok hassas bir insanimdir.

Ha olduda etkilendik, bu tamamen resim hakkinda söylenenler yüzündendir. Resim hakkinda olumlu, pozitif, iste bakilinca insani gevsetiyormus gibi seyler söylenseydi, insanlar bunu yasarlardi piskolojikmen.

Valla bencede kiz fistik gibi masallah tüküreyimde nazar degmesin hiiiiiiiiiiirt tühhhhhhhh bacim sana:))

ya kızlar benim içim ürperdi bu resme bakarken acaba gecenin bir yarısı olduğu içinmi yoksa bende hafiften depresif durumlarmı var:uhm:
ama kız çok güzel

Son düzenleme:
valla benımde urperdi ıcım kızlar
anıden korkunc bırseye donusecekmıs gıbı geldı bakamadım zaten fazla bendemı depresıfım

ya ben bişey söylicem
bu topiki akşam görüp su kızın resmine baktım ve biraz ürperdim diye yorum yazdım ya..
sabah bir uyandım ki uçuk çıkmışşşşşşşşşşşşşş
ve gerçekten kıs beni biraz korkutmuştu böyle konuşacakmış cıkıp gelcekmiş gibi bakıoduu...
üf ya bide şişti uçukum kıslar yaaa.......

''Ben uzun uzun baktım bulanık olduğu için gözlerim bozuluyordu '':bbo:

neden baktın bakalım intihar etcem mi diye mi sırnaşık şey

şaka biyana ne alakası var yaa hergün bişey çıkarıyolar:delphin:

Back