İntihar ettiren resim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aynen bi tuhaf oldum kız..sanki uzun süre bakınca hareket ediyo gibi oluyo.yoksa bende.....? yok canım daha neler gayet normal bi insanım ben.başka bi resime de uzun süre baksam aynısı olur bence.ama kızın gözleri çok etkileyici.resim çok güzel :1rolleyes:

halen psikopata bağlamadımkaydirigubbakcemile3
ya yani az resmi oynatınca göz kırpan resimler var ya, yada başka bi hareket yapan, çitoslardan falanda çıkıyo, onlara benziyo resim o kadar

ya ben bişey söylicem
bu topiki akşam görüp su kızın resmine baktım ve biraz ürperdim diye yorum yazdım ya..
sabah bir uyandım ki uçuk çıkmışşşşşşşşşşşşşş
ve gerçekten kıs beni biraz korkutmuştu böyle konuşacakmış cıkıp gelcekmiş gibi bakıoduu...
üf ya bide şişti uçukum kıslar yaaa.......

kız Allah seni ne etmesin e mi?çok güldüm yaa :roflol:
psikoloji ne kadar önemli değilmi. bence kıza o gözle baktığımız için böyle hissediyoruz.
bu arada uçuğunu sakın patlatma, daha kötü olur.:))
bende fazla bakmasam iyi olacak sanırım. :bbo:

uzun uzun bakmaktan gözlerim ağrıdı,bulanık net olmadığından sanırım:bbo:bence çok güzel kızzz

yok canim hicbisicik olmuyo derkeneeeeee...
hatun kasını gozunu oynattı gıbı geldı....
saka bi yana korkunctan ote cok ilginc ama bi okadarda sirin bi kız ....

bence kız cok guzel asla bole bi guzelliğe sahip olamıcakları için depresyona girip intahar ediolardır

akannehir laelaelaelaelae

s57crj4.jpg

RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır.

BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER

1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar

İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ

1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı)

2) Resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.

3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisilasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir.

Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)

''Ben uzun uzun baktım bulanık olduğu için gözlerim bozuluyordu '':bbo:

hahaha güleyim bari,bu yapay görüntülü kız resmi mi insanları etkiliyormuş?kaydirigubbakcemile3

alla alla bakıyorum bakıyorum vede korkmayı beklerken gülüyorum bi tuhaflık mı var acep bendeCADIARZU

cok masum bı kız kızlar bu yaaaa :)

biraz saçma olcak galiba ama belkide bu kızın masumluğundan etkileniyolardır..psikolojisi bozuk olan insanların düşünme biçimleri ayrı yani bizim bulamadığımız birşey buldular belki kızda yada lanetlenceklerini düşündüler söylentileri duyunca intihar ettiler yani olabilir...mesala kötü birisidir psikolojisi bozuktur kızdaki masumluğu görür etkilenir....... yada kızın güzelliği etkilemiştir ama bu yüzdende intihar edilmez.......ben kızda bir şey gördüklerini düşünüyorum ben bakıyorum göremiyorum ama psikolojisi bozuk bir insan ondan her şey beklenilecek bir insandır...

ilginç ya intihar edilecek bişey yok ama ben açarken korktum nasıl bişeyle karşılaşacam diye acaba

bende su korkunc resimlerden sandim, önce normal 20 saniye sonra "güüm" diye ses yaparak igrenc bir yaratik cikiyor ya :roflol:

o yüzden resmi acarken önce Boxlari kapattim ve ekrandan uzaklastim :1closedeyes:

siz anlatirken korktum acikcasi bakmaya ben derin derin((deliyimdir belki diye)))

laelaelaelaelae
Resme uzuuun uzuuuun baktım ama bir şey göremedim.Hatta şeker kız çizgi filmlerindeki kıza benzettim. Demek ki bir sorun yok...:nazar:

Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)

[/I][/B]​

Ben inanmadım, bir ara bu resim zincir maillerde de dolaşıyordu, ama buraya takıldım ben, bu resim dijital ortamda 3D ressamlarının hazırladığı resimlerden Yunan Mitolijisinde geçmesi ne alaka fisfisfis ayrıca resmi yapan kişinin imzası var ama okunmuyor, muhakkak bir açıklaması vardır diye düşünüyorum sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Hileli resimlerden bu hani dikkatli bakınca başka bir şey çıkar ya, dikkatli bakınca gülümseyen bir kız değil üzgün ağlamaktan gözleri yorgun bir kız silueti beliriyor

biraz saçma olcak galiba ama belkide bu kızın masumluğundan etkileniyolardır..psikolojisi bozuk olan insanların düşünme biçimleri ayrı yani bizim bulamadığımız birşey buldular belki kızda yada lanetlenceklerini düşündüler söylentileri duyunca intihar ettiler yani olabilir...mesala kötü birisidir psikolojisi bozuktur kızdaki masumluğu görür etkilenir....... yada kızın güzelliği etkilemiştir ama bu yüzdende intihar edilmez.......ben kızda bir şey gördüklerini düşünüyorum ben bakıyorum göremiyorum ama psikolojisi bozuk bir insan ondan her şey beklenilecek bir insandır...
kesınlıkle cok haklısınız..
bende yazarken sızın yazdıklarınız gordum...
her yuz masum gorunsede arkasında yada gozlerındekı derınlıklerde neler yatar kım bılır..
ancak depresyonda yada psıkolojısı ıyı olmayan bırısı bu kızın gozlerınde masum lukdan devam ederek olumu kotulug goruru rahatca..
kım bılır hayatlarına kac masum yuzlu kısı tarafından ne darbeler yemısdırler..

yahu, kk hatunları, siz kendinizi şizofren falan mı sanıyorsunuz ki, resmin altındaki açıklamaları yaşamak istiyorsunuz.... anlamak zor yani...

Back