- 17 Ağustos 2009
- 82
- 6
- 86
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben bişey söylicem
bu topiki akşam görüp su kızın resmine baktım ve biraz ürperdim diye yorum yazdım ya..
sabah bir uyandım ki uçuk çıkmışşşşşşşşşşşşşş
ve gerçekten kıs beni biraz korkutmuştu böyle konuşacakmış cıkıp gelcekmiş gibi bakıoduu...
üf ya bide şişti uçukum kıslar yaaa.......
![]()
RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır.
BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER
1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar
İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ
1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı)
2) Resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.
3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisilasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir.
Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)
''Ben uzun uzun baktım bulanık olduğu için gözlerim bozuluyordu '':bbo:
cok masum bı kız kızlar bu yaaaa :)
ilginç ya intihar edilecek bişey yok ama ben açarken korktum nasıl bişeyle karşılaşacam diye acaba
Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)
[/I][/B]
kesınlıkle cok haklısınız..biraz saçma olcak galiba ama belkide bu kızın masumluğundan etkileniyolardır..psikolojisi bozuk olan insanların düşünme biçimleri ayrı yani bizim bulamadığımız birşey buldular belki kızda yada lanetlenceklerini düşündüler söylentileri duyunca intihar ettiler yani olabilir...mesala kötü birisidir psikolojisi bozuktur kızdaki masumluğu görür etkilenir....... yada kızın güzelliği etkilemiştir ama bu yüzdende intihar edilmez.......ben kızda bir şey gördüklerini düşünüyorum ben bakıyorum göremiyorum ama psikolojisi bozuk bir insan ondan her şey beklenilecek bir insandır...