• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar ettiren resim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten kız çook güzel kim istemez böyle güzel olmayı

bende cok kotu oldum yaaaaaaaaa offffffffff icim yaniyo

yaaaaaaa kizin nefes alip verdigini goruyorum offfffffffffff:çok üzgünüm::a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ben bu kızı çok sevdim,kanım kaynadı ve bilgisayarıma masa üstü olarak ayarladım,bu normalmi acaba !CADIARZU

fdfgrd2.jpg

masaüstüme koydum bende resmi sonra nette arastırmaya basladım ve karsıma bianda bu resim cıktı photoshopla oynamıslar baska versiyonlarıda var. ama bu resmi görünce gercekden korktum. kız gülümsedi bana diye:1shok: kafamçokkarıştı

fdfgrd2.jpg

masaüstüme koydum bende resmi sonra nette arastırmaya basladım ve karsıma bianda bu resim cıktı photoshopla oynamıslar baska versiyonlarıda var. ama bu resmi görünce gercekden korktum. kız gülümsedi bana diye:1shok: kafamçokkarıştı

valla bende bu resmi görünce tanrım az önce gülmüyordu şimdi niye farklı görüyorum dedim.
resimde bir tuhaflık var.bulanık olmasından sanırım.sanki üç boyutlu ...CADIARZU

Valla ne yalan söyleyim....bende korktum....:çok üzgünüm:

Bi kere baktim bidahada dogru düzgün bakamadim resme...:1no2:
Tamam cok güzel bi kiz ama ne biliyim, ürkütücü bi yani var sanki....

Ayyy yok, düsündükce bile psikolojim bozuluyor sanki, intihar etmem ama yinede etkiledim yani....:1shok:

evde işyerinde masaüstü resmi yaptım bilgisayarlara üstünebide resmi poster boyutunda büyütüp odama astım. ama hala intihar etmedimsırnaşık şey sevdim ben bu kızı yaaa. arkadas oldu bana. ama bazen resimden cıkcakda içime gitcek sanıyorumkafamçokkarıştı

kızlar şaka maka bu resme uzun süre bakamıyorum ekranı kırasım geliyo ne bilim... ztn psikolojik tedavi görüyorum anti depresan hapı da alıyorum ... ondan mıdır aciba ? offf ne diyorum ben yaa ... :çok üzgünüm: ama bu resimde bişi var yaaaaaaaaaaa bişi varrrrrrr bakamıyorummmm... bakmaya zorlasam kendimi diyorum korkuyorum... kızlar kaçın burdan bu resim lanetliii jeyyar

bende gecenlerde bakmıstım ıntıhar ettım ruhum yazıor :)))))))))))))
saka bır yana demek depresyonda deılım gayet normal gıbı gorunuo cunku

pek gerçekçi gelmedi bana yafu. şutarafagitti kız çok güzel bir kez. ( aaaynen bana benziyür:icecream:) ya bu kız insanın ömrünü artırır! :kahve: intihar edenlerin başka sorunları vardır bence... resim çok gizemli, evet ama karşındakine öyle hisler yaşatabileceği fikri pek ilginç. şartlanarak bakmakla ilgili olabilir mi? diye düşünüyorum...:uhm:

bence resimdeki en etkileyici sey kizin gozleri. cok canli duruyorlar sanki heran birsey soyleyecekmis gibi gercekten urkutucu. Hani birde intihar edenleri duymussunya illede birsey bekliyorsun resimden. ozellikle gozlerden. coook garip ama ayni zamanda sacmada geliyor. kendi kendime gulmeye basladim 1 dk resme baktiktan sonra hadi ya dedim baska isinmi yokbiraz aklin var onuda kaybetme. :sm_cool:

ya fısık gibi kız sesinden korkupta intahar ediyolar tuaf

çok etkşleyici we gerçekçi bi resim bu insanın psikolojisini sağlamken bozabilir we tabi gözlerini tatlicadiarzu

bence kız güzel olmasına ragmen ürkütücü bir tarafı var nedir anlıyamadım bakışlarımı? ben anormalmiyiiimmmmmmmmmmm??????????

ya ben korktum resmen bu resmi görüncee...tutmayın beni öldürcem kendimiiiiiiiiiiiiiiii.........

Back