İntihar ettiren resim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:bbo:ilginç ya intihar edilecek bişey yok ama ben açarken korktum nasıl bişeyle karşılaşacam diye acaba.yerimseniben

Intahar ettirecek bir durum goremedim ben, kiz guzel paylasimin icin tesekkurler canim

gözlerine bakmaktan korkttum bende intihar mı edicem şimdi çok uzun bakamadım hatta

bence gözlerindeki bakış çok korkunç

bence de cok sacma geldı yaa anlamadım
ben bundan bısı:1hug:

çok enteresan bir resim hakkaten şakkıdı

resimdeki kiz da sanki depresyonda gibicok acikli bakiyor !!!

bn de korktum sanki çok bakınca bişey olcakmış gibi gözlerine.. fazla bakamadm ayyyy korktumm

Başta dedim acaba , kıza aşık oluyorlar da ondan mı intihar ediyorlar kaydirigubbakcemile3

Ama şaka bi yana hüzün verici bir yüzdü...

ne biçim resimse, gözümü bozacaktı nerdeyseCADIARZU

Kız aslında çok saf ve masum gözüküyor.. ama iyice ve uzun uzun bakınca masum gelmedi bana
hatta deli gibi bakıyor... alla alla ben şizofren miyim şimdidelikafadulden

Daha önceden bu resmi bana mail atmışlardı o kadar çok hoşuma gitti ki çok saf ve duru bir yüzü var pc me kaydetmiştim.

güzel manita

altındaki şeyleri okumadan önce gayet normal bi resimdi.ama şimdi korkunç oldu.keşke bakmasaydım

resime gözlerının içine bakarak uzun sure ınceledım. siz bu satırları okurken ben burada olmayacagım :roflol: :mymeka:

şaka bir yana, bır an şu ınternette resımdekı farkları bulun derler, tam bakarsın cadı gıbı bır şey cıkar, dibin duşer ya korkudan,ondan cıkcak sandım,korktummm...

Allah akıl fikir versin hepimize.. çok büyük bir nimett akıl sağlığı...

bunu görüp intihar ediyolarsa beni hiç görmesinler derim :)))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…