• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar ettiren resim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Resimdeki Renk Ve Göz Lerdeki Gerçek Görüntü Insan Bu Etkiyi Yaratabilir

kızlar ben ce o resım deıl de dıds avatarı bence oldurur adamı hem guldum hem korktum anaaaaaa

benim psikolojim ne halde bilemem ama sanki gözleri baktıkça netleşip güzelleşiyor gibi geldi ban.İnsan güzel bir yüz gördüğünde nasıl intihar edebilir tartışılabilir bu!..

Bence resim degil, alttaki aciklama ürkütücü,
aciklamaya istinaden insanlar kendilerini kötü birsey olacakmis gibi sartlandirabilirler. Halbuki, sadece resim olarak konsa sadece güzel ve sirin bir kiz görürüz. Iste, insanlar bazen bazi seyleri kafalarinda sartlandirdiklari zaman, olaylara degisik acidan bakmayi beceremezler.

resim çok enteresan.gizemli havası olduğu için hassas bünyelerde o etkiler görülebilir.çok da abartılacak bişey yok.yani en azından intihar ettirecek kadar değil

bana sorarsaniz insani etkiliyor cok bakinca tuaf bir yüzü var ama ölümü düsünecek kadarda degil

s57crj4.jpg

RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır.

BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER

1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar

İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ

1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı)

2) Resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.

3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisilasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir.

Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)

''Ben uzun uzun baktım bulanık olduğu için gözlerim bozuluyordu '':bbo:

çok enterasan geldi bana
uzun uzun baktım ama bende bir şey uyandırmadı

valla bende resmi görmeden hemen kaçtım:) korkuyorum bu aralar biraz

Bakmasın bu kız banaaaaa:1shok: valla atarım kendimi boğazdan aşağııııııııılaelaelaelaelae heeyyy söyleyinnn bakmasııınnnnnlaelaelaelaelae

aslında çok güzel temiz bir yüzü var ama acaba bu intihar edenleri okuduktan sonramı etkilendik bilmem kızın gözlerine bakmaya korktum acıkcası çok etkileyici geldi bana

bu resmi daha öncede görmüştüm.fransada bir müzede sergileniyormuş fakat pek uzun bakmalarına izin verilmiyormuş insanların.
çok güzel bir kız resmi fakat kafanız karışık depresyon durumlarındaysanız inanin kız sanki hareket ediyo gibi.:1shok::1shok:
yaa galiba ben depresyondayım
:uhm::uhm::1shok::1shok:

ben o kadar baktim hala intahar etmedim öyle bir düsünce aklimin ucundan bile gecmediyerimseniben

intihar sebebi olamaz bu ya harika bir güzellik süper şekilde resme dökülmüş bende hayranlık uyandırdı.etkileyici bir güzelliği var fakat intihar etmek için değil :)

cok güzel bir kadin ya valla intihar edilecek bir tarafini daha bulamadim biraz daha bakim dur belki olur dermisim:1shok::1shok::1shok::1shok:

kızın çok hoş bi yüzü var , bence bu resim sebep olamaz gibi geliyo zaten intiharı yapacak kişi kafasına koymuşsa ne olursa olsun gerçekleştirir düşüncesini

kizlar bu kizin gözlerine hic gözlerinizi ayirmadan uzunca süre bakin ama uzun olsun baska hic birsey hissetmeyin gözleri karanlik olmaya basliyor cok ürkütücü bakiyorr yoksa banami öyle geldi ya cok korktum ben ve burdan ayriliyorum simdi esimde gececi yaa hayallahh

Back