merhaba ben 37 yaşında 21 senelik evli biriyim ama çok çresizim bu günlerde tek çözüm intihar gibi geiyo başka çıkış yolu bulamıyorum ama çocuklarımı düşünüyourm yapamıyorum 3 oğlum var ama onlar bile biyere kadar dayanamıyorum ölüm en güzeli biliyorum bu zayıflık ama başka çarem yok en azından ben başka çare bulamıyorum eşimden ayrılmak istedim olmadı herkesede anlatamıyorum sorunumu kendi kendimle boşup duruyorum uaun zamandır piskolojik tedavi görüyorum ama hala piskolojim çok bozuk napmalıyım lütfen silmeyin okuyup yazın ban çok yanlızım kimseyle konuşmaıyorum
geçekten ilgilenipte yazdığınıoz için çok tşkkürler keşke herşeyi açıkca yazabilseydim. Benim için kendinizi üzmeyin inanın çok yıkıldım çok üzüldüm benden başkasınında ruhu duymadı duymazda inan sizinle paylaşmak bile rahatlattı beni ama ne olur ne yaparım bilmiyorum kafam çok karışık ilgin,ze çok tşkkürler
merhaba ben 37 yaşında 21 senelik evli biriyim ama çok çresizim bu günlerde tek çözüm intihar gibi geiyo başka çıkış yolu bulamıyorum ama çocuklarımı düşünüyourm yapamıyorum 3 oğlum var ama onlar bile biyere kadar dayanamıyorum ölüm en güzeli biliyorum bu zayıflık ama başka çarem yok en azından ben başka çare bulamıyorum eşimden ayrılmak istedim olmadı herkesede anlatamıyorum sorunumu kendi kendimle boşup duruyorum uaun zamandır piskolojik tedavi görüyorum ama hala piskolojim çok bozuk napmalıyım lütfen silmeyin okuyup yazın ban çok yanlızım kimseyle konuşmaıyorum
arkadaşlar ilginize çok ama çok teşekkürler sorunum çok büyük inanın eşim beni aldattı hemde defalarca diceksinizki herkes yaşıyor bunları ama ben en iğreç şekilde yaşadım bunu en yakınımla yaptı bunu hemde benimle evlenme sebebi sadece işlerini kolaylaştırmak içinmiş bunu çok geç anladım 2 çocuguma hamileydim bunları ögrendigimde yani çok geç olmuştu ayrıca ailemin yanınada gidemedim maddi imkanımda yok mecburen katlanıyorum bu beni daha çok yaralıyor mecbur olmak bunları bile bile katlanmak burda yaşamak ondan çaresizim bi yol arıyorum bulamıyorum çocuklarımada kıyamıyorum kafam çok karışık ama artık iniharı düşünmüyrum bi yolda bulamıyorum çok canım yanıyor işte böyle arkadaşlar allah sizlere göstermesin allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?