Gerçek fiyatlardan çok fazla ucuzsa orijinal olmayabilir diye düşünüyorum ama çok komik farklar yoksa gerçektir))
aynı markanın aynı ürün için ürettiği farklı kalitede ürünler var. mesela 1. sınıf chanel chance, 2. sınıf chanel chance var. böyle bir pazarlama mevcut.
ikinci olarak son kullanma tarihi geçmek üzere olanları ucuza satıyorlar.
üçüncü olarak internetten satışın işyeri kira parası yok. o yüzden uyguna gelebiliyor.
misspera, lidyana, hepsiburada,mizu, limango ve bellamola'dan ürünler aldım. bir sorun yok orjinal sağlam ürünler. ama aralarında son kullanma tarihi açısından en güvenilir ürünleri satanlar bellamola ve hepsiburada...
hepsıburadadan bvlgarı soyledım dun aksam sıparıs verdım bakalım nasıl gelecek
pekı bısey daha sorcam
son kullanım tarıhı dedınız ya max 1 sene mıdır uretımden sonra ?
Tester adında internette satılan parfümlerin hiçbiri orjinal değil bunu biliyorum.
Ama bellamola,misspera,lidyana güvenilir. Daha öncesiparişlerim oldu:)
Şuana kadar tester adında ne aldıysam çakma çıktı.Instagram da parfüm satışı yapanlar var, tester diyorlar tester olmadığını nereden biliyorsun, almayı çok düşündüm ama cesaret edemedim.
checkcosmetic.net sitesinden kontrol edin aldığınız parfümü
ben az önce bir tanesini kontrol ettim
orjinal kutusunda ambalajlı 170 liraya aldığım parfüm orjinal kayıtlı fakat 2010 yılı üretimli çıktı, mağazada 270 liraydı, 100 lira indirimin bedeli bayat ürün çıktı
parfümün ömrü 36 aydır
hangi parfümdü acaba merak ettim ve nereden almıştınızı? kokuda bi değişme var mı?
Dinlemedim aldım instagramda bir kullanıcıdan çakma çıktı, hemen anladım ama iade edemedim yapmadı, önce konuştuğumuzda iade edebilirsiniz demişti, insanlar da orjinal yazmış fotoğrafların altınaŞuana kadar tester adında ne aldıysam çakma çıktı.
Ama yakın bir akrabam bilindik parfümeride çalışıyor onun yolladığı testerler orjinal zeten hediye yolluyor.
Ama tanımadığım kişilerden aldıklarım hep çakma çıktı..
Bence alma heleki instagram gibi bir yerden.
Git azcık para biriktir veya indirim kuponlarını takip edip bellamola,misspera,lidyanadan falan al için rahat olsun en azından.
Keşke almasaydınız. O tür yerlerde full çakma satıyorlar. Onun yerine bilindik sitelerden almayı tercih edin. Mizu, misspera gibi.Dinlemedim aldım instagramda bir kullanıcıdan çakma çıktı, hemen anladım ama iade edemedim yapmadı, önce konuştuğumuzda iade edebilirsiniz demişti, insanlar da orjinal yazmış fotoğrafların altına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?