internnetten alınan parfumler orjınal mi ?

nancytr

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
72
14
298
kızlar selam

internetten yanı mesela mizu , trendyol , markafoni , morhipo gibi sitelerde yapılan kampanyalardan aldıgımız parfumler sızce orjinnal midir?
magazalarla aralarında cıddı farklar var cunku

Gerçek fiyatlardan çok fazla ucuzsa orijinal olmayabilir diye düşünüyorum ama çok komik farklar yoksa gerçektir))

aynı markanın aynı ürün için ürettiği farklı kalitede ürünler var. mesela 1. sınıf chanel chance, 2. sınıf chanel chance var. böyle bir pazarlama mevcut.
ikinci olarak son kullanma tarihi geçmek üzere olanları ucuza satıyorlar.
üçüncü olarak internetten satışın işyeri kira parası yok. o yüzden uyguna gelebiliyor.

misspera, lidyana, hepsiburada,mizu, limango ve bellamola'dan ürünler aldım. bir sorun yok orjinal sağlam ürünler. ama aralarında son kullanma tarihi açısından en güvenilir ürünleri satanlar bellamola ve hepsiburada...

bi de stoklarında fazla urun kaldıysa kurtulmak için ucuza satıyor olabilirler

hepsıburadadan bvlgarı soyledım dun aksam sıparıs verdım bakalım nasıl gelecek
pekı bısey daha sorcam
son kullanım tarıhı dedınız ya max 1 sene mıdır uretımden sonra ?

Sipariş.im de güvenilir bir site diye biliyorum .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlad ben hizlidepom.com dan paco lady million 80 ml edp aldım akakcede en uygundu , parfümü tekin acar ve sephora ya sordum parfüme orjinal dediler , tavsiye ederim web sayfasını arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hic internetten almadim canim. Gormedigim sey sonucta. Ya gidip magazadan aldim ya da uygun fiyata testerlarini aldim yurt disindan ithal edilenlerden

Cogu degil.Kutusuz,tester,birebir replika vs adlari altinda merdivenalti icerigi belirsiz urun alma ihtimali cok yuksek.Sakın almayin.Artik batch kodlari bile kopyalanabiliyor.Ustelik kutunun ustundeki batch ile parfumun uzerindeki batch farkli olabiliyor (checkcosmetics.net ten kontrol etmeniz icin).Bir parfum 400 tl iken 60 tl'ye satilamaz.Dolayli ulkelerin gumruklerinden ucuz gecirseler bile hammadde tutari bile bu kadar olmaz.Bildiginiz,guvendiginiz parfumerilerden almak en iyisi.

Tester adında internette satılan parfümlerin hiçbiri orjinal değil bunu biliyorum.
Ama bellamola,misspera,lidyana güvenilir. Daha öncesiparişlerim oldu:)

Tester adında internette satılan parfümlerin hiçbiri orjinal değil bunu biliyorum.
Ama bellamola,misspera,lidyana güvenilir. Daha öncesiparişlerim oldu:)

Instagram da parfüm satışı yapanlar var, tester diyorlar tester olmadığını nereden biliyorsun, almayı çok düşündüm ama cesaret edemedim.

Instagram da parfüm satışı yapanlar var, tester diyorlar tester olmadığını nereden biliyorsun, almayı çok düşündüm ama cesaret edemedim.
Şuana kadar tester adında ne aldıysam çakma çıktı.
Ama yakın bir akrabam bilindik parfümeride çalışıyor onun yolladığı testerler orjinal zeten hediye yolluyor.
Ama tanımadığım kişilerden aldıklarım hep çakma çıktı..
Bence alma heleki instagram gibi bir yerden.
Git azcık para biriktir veya indirim kuponlarını takip edip bellamola,misspera,lidyanadan falan al için rahat olsun en azından.

Bence şans işi parfüm bir bakımada.. Bende alıyorum tester hiç sorun çıkmadı bende.. Ama bir tanıdığın arkadaşı getirtiyordu. Bilinmedikçe alınmaz bencede.. Parfüm 300 TL testerını 60-70 e verenlere inanmam bende. Ben söylediğim arkadaşımdan geçen aldım enişteme invictusu 110 TL ye.. Zaten normali 180-190 TL falan. Kutulu tertemiz parfümdü. Bazen kutusuz oluyor onlarda da sorun yaşamadım ama dediğim gibi en yüksek yüzde 50 indirimli aldım.. Yani öyle bazı yerlerde gördüğümüz gibi 60-70 liralar imkansız ...

checkcosmetic.net sitesinden kontrol edin aldığınız parfümü
ben az önce bir tanesini kontrol ettim
orjinal kutusunda ambalajlı 170 liraya aldığım parfüm orjinal kayıtlı fakat 2010 yılı üretimli çıktı, mağazada 270 liraydı, 100 lira indirimin bedeli bayat ürün çıktı

parfümün ömrü 36 aydır

Son düzenleme:

hangi parfümdü acaba merak ettim ve nereden almıştınızı? kokuda bi değişme var mı?

hangi parfümdü acaba merak ettim ve nereden almıştınızı? kokuda bi değişme var mı?

dkny be delicious almıştım
aldığım site de hani akakçe ucuzcu gibi siteler var internetteki ürünleri en ucuzdan en pahalıya sıralıyorlar, işte oradaki en ucuz siteden birinden almıştım 270 liralık parfümü 170e

kokusu zaten bana farklı gelmişti ilk sürdüğümde
tekin acarda kağıdın üzerine sıktıklarıyla alakası yok gibiydi

Son düzenleme:
Dinlemedim aldım instagramda bir kullanıcıdan çakma çıktı, hemen anladım ama iade edemedim yapmadı, önce konuştuğumuzda iade edebilirsiniz demişti, insanlar da orjinal yazmış fotoğrafların altına

Dinlemedim aldım instagramda bir kullanıcıdan çakma çıktı, hemen anladım ama iade edemedim yapmadı, önce konuştuğumuzda iade edebilirsiniz demişti, insanlar da orjinal yazmış fotoğrafların altına
Keşke almasaydınız. O tür yerlerde full çakma satıyorlar. Onun yerine bilindik sitelerden almayı tercih edin. Mizu, misspera gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…