• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

days in colours marka ürün kullananlar yardım lütfen...

temmuzda düğün sanırım..rabbim yardım eder canım sıkma kendini...
annemde konuştumda annem borcamlarını felan alalım ,ıvır,zıvır daha fazla ve baya para bitiren şeyler dedi..

evet canım ıvır zıvır o kadar çok ki. baksana bi nevresim takımı için araştırma yapıyorum. apar topar da almak istemiyorum bakalım nasıl olacak hayırlısı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bi arkadaş çeyiz listesi yapmış onu kaydettim alacaklarımı çıkarttım ekliyorum bak:

Yatak odası takımı
Mutfak masa ve sandalyeleri
Günlük yemek örtüsü ve peçeteleri
Özel günler için yemek örtüsü ve peçeteleri
Amerikan servisler
Nevresim takımları
Yatak örtüsü
Battaniye
Yorgan
Pike
Yastık
Bornoz takımı
Bulaşık makinesi
Ütü
Saç kurutma makinesi
Elektrik süpürgesi
Ütü masası
Çaydanlık
Güveç kapları
Kek kalıpları
Saklama kapları
Erzak kavanozları
Baharat takımı
Sebze sepetleri
Yumurta çırpıcı
Yumurta fırçası
Fırın tutacağı
yemek önlüğü

misafir çatal bıçak takımı
günlük çatal bıçak takımı
tahta kaşık ve spatula
Bıçak seti
Şeker maşası
Çay kaşıkları
Sos kepçesi
Kepçe, kevgir ve kürek

Su bardakları
Çay bardakları
Çay ve nescafe fincanları
Kahve fincanları

servis:
Peynir tabağı
Tereyağ kabı
Pasta tabağı
Kremalık
Şekerlik
Porselen demlik
Ekmek sepeti
Servis tepsileri
Peçetelik
Peçete halkaları
Kapaklı kek tabağı
Buz kovası ve maşası

Tost makinesi
Kahve /çay makinesi
Fritöz
Su ısıtıcısı
Mikser/ mutfak robotu
Mikro dalga fırın
Blender
Mutfak makası
Mutfak tartısı
Konserve açacağı
Tirbuşon
Termos
Ekmek kutusu
Ekmek tahtası
Cezve takımı
Makarna süzgeci
Çay süzgeci
Sarımsak ezici
Nihale
Narenciye sıkacağı

Düdüklü tencere
Kızartma tenceresi
Çelik tencere takımı
Teflon tava takımı
Payreks tencere takımı

misafir yemek takımı
günlük yemek takımı

Yağlık ve sirkelik

:37: :37::37::37:

o çeyiz listesini ben paylaşmıştım canım:1:

ama gerçekten çok uzun göründüğü için göz korkutucu ben ıvır zıvır alıyım diyorum...
ufaktanda olsa alım koyim yaın birgün hayatıma biri girdiğindde ciddi olduğunda o zaman gerçekten çk zorlanırımm

o çeyiz listesini ben paylaşmıştım canım:1:

ama gerçekten çok uzun göründüğü için göz korkutucu ben ıvır zıvır alıyım diyorum...
ufaktanda olsa alım koyim yaın birgün hayatıma biri girdiğindde ciddi olduğunda o zaman gerçekten çk zorlanırımm

aaa inanmıyorum. :69:

bence çok şey alma canım sonra beğenmiyormuşsun diyorlar. :97:

Evet canım rengi attı örgü battaniyeli takımın,her defasında da başka çamaşırları boyuyor..
En güzeli pamuk saten nevresim takımları bence..

benim bi arkadasim almis days in colursin urunlerinin iki yildir her hafta yikarim ne renk atti dedi ne solma var dedi bende guvendim aldim hemen umarim olmaz ole bisey ama her markada esyada muhakkak sikayet oluyo int. bende beyaz esya alirken bakmistim sikayet sitesisine benim dusundugum markayi kotulemis ama biz kendi evimizde yillardir onu kullaniyoruz o yuzden sans isimi neyse artik hosuna gideni al en iisi:80:

koyu renkli takımlarımızın hepsinde solma durumu oldu canım.çok severek almıştık bizde ama mesela kahverengi nevresimler yol yol oldu hep.ablam kardeşim hepsi kullandı hepsinde aynı şey.ama artık el değiştirdi belki düzeltmişlerdir yeni ürünler hakkında bilgim yok.benimde çeyizimde var hayırlısı artık bakalım ama solacaklar kesin...

Back