Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"midem bulandı kustum bu yüzden senden ayrılacağım" diyen adamla senin ne işin var.
yarın da kabız oldum ayrılalım der.
Senin adına çok sevindim .. İnşallah bende böyle şanslı olurum
Sevgilim 2.yerleştirmede kazandı yani benden sonra gitti üniversiteye.. İlk başta bana gezmek yok şuralara gitmek yok diyordu hep ama ana yapma dediklerinin hepsini kendisi yapıyor şimdi.. Söylediğim zaman hep cümle aynı
'ÜStüme gelme' dinlemeyip de konuşmaya devam edersem 2.cümle
'Biraz mola verelim by' ve telefonu kapatıyor kalıyorum öyle
Kızlar çok yardımınıza ihtiyacım var. Benim bir sevgilim var kendisi başka bir şehirde üniversite okuyor ben ise İstanbul'da. Biz başka şehirlere gitmeden önce aramız çok iyiydi ama o üniversiteyi sonradan kazandı. Kazandıktan sonra çok değişti komplekse girdi.
1.Ben ne yaparsam yapayım aynısını yapıyor. Mesela gitar kursuna başladım haftaya oda bilgisayarına gitar çalma programı indirmiş.
2.Bizim kendi aramızda bir yüzüğümüz vardı bana hep taktın mı diyor ama bugün resimlerine baktım yeni yüklediği o takmamış bir hafta boyunca elinde yoktu ama bana yalan söylüyor taktım diye (Bu arada birbirimizin facesinde yokuz görmeyeceğimi düşünüyor)
3.En ufak sebeplerden terk ediyor beni. Geçen istanbula yanıma gelmişti.. Döner dönmez terk etti. Sebep olarak ise dönüş yolunca midesi bulanmış kusmuş bunu öne sürdü.. Hangi adam sevgilisini kustu diye terk eder yaa..
4.NEyse kızlar çok uzattım en son bu akşam ki olayı anlatayım bana kitap özeti çıkarmam lazım diyerek gitti ama facesine baktım (Benim baktığımı bilmiyor) fotoğrag paylaştı habire. Mesaj attım napıyorsun diye özete bakıyorum aşkım arkadaşım da kendi facesinde takılıyor dedi yani bile bile yalan söylüyor. Face duvarını kapatmış ama ortak arkadaşımızın facesine girip bakıyorum.. Bana bazen çok kötü davranıyor.
Eski sevginin olmadığını biliyorum ama sanırım artık alışkanlık olmuş. Aynı yerde okduğumuz için bizim bütün ama bütün arkadaşlarımız ortak. Ayrılmaya cesaret edemiyorum çünkü hem küçücük bi şehirde ikimizin evide hemde tüm tanıdıklar ortak korkuyorum. sanırım o cesareti sizde arıyorum :/// :2::2: