• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internnetten alınan parfumler orjınal mi ?

Keşke almasaydınız. O tür yerlerde full çakma satıyorlar. Onun yerine bilindik sitelerden almayı tercih edin. Mizu, misspera gibi.
Mizu' ya takıldım birkaç gündür miss dior almayı düşünüyorum, orjinaldir ve son kullanım tarihlerinde bir sıkıntı olmaz umarım :)

Mizu ve missperadan bende bir çok parfüm aldım. Son kullanma tarihi ve orjinallik açısından bir problem yaşamadım.

kızlar selam

internetten yanı mesela mizu , trendyol , markafoni , morhipo gibi sitelerde yapılan kampanyalardan aldıgımız parfumler sızce orjinnal midir?
magazalarla aralarında cıddı farklar var cunku

ben çok ürün aldım bu sitelerden hepsi orijinaldi, başka siteleri bilemem ama

kızlar selam

internetten yanı mesela mizu , trendyol , markafoni , morhipo gibi sitelerde yapılan kampanyalardan aldıgımız parfumler sızce orjinnal midir?
magazalarla aralarında cıddı farklar var cunku
mizu orjinal tatlım ve çok ilgililer müşteriyle

mizudan alıyorum orjinal gibi ama fiyat farkından dolayı soru işaretim var

Ben geçen hafta odorvi.com diye bi siteden sipariş verdim fiyatları diğerlerine göre çok uygun geldi ve risk alıp denedim.Denememe değdi çünkü uzun zamandır kullandığım bi parfüm anlayabiliyorum artık orjinal olup olmadığını ve memnum kaldım size de tavsiye ederim bir göz atın derim.

Back