Internetten tanismak

Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
İnternetten tanışmak kötü değil tabii ki ama özellikle o sitelere kaydolup birini bulmak için çabalamak çok klas bir hareket değil. Birisi avam demiş, avam biraz ağır kaçmış olabilir ama gerçekten ucuz duruyor. Tesadüfen, sosyal medya platformlarımda ortak ilgi alanlarınızın olduğu birileriyle tanışsanız tamam da o sitede tanışacağınız tipler de muhtemelen abazanın önde gidenidir. Herkesin niyeti sizinki gibi halis olmayabilir. Kendinize bunu yakıştırmamalısınız.

Ben insanlara kolay kolay güvenmeyen bi insanım realde bile böyleyken internette zaten böyle şeyleri doğru bulmuyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyim

Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?

Evet tabi ki dikkatli olun. Ben eşimle internetten tanıştım. 8. yılımız tanışalı. Evlendik de... Günümüz internet devri. Uzaklar yakın oldu artık. Bence olur niye olmasın. Kısmetiniz artık çevrenizdeki kişilerden ibaret değil. İnşallah güzel olur

İnternetten tanışmak kötü değil tabii ki ama özellikle o sitelere kaydolup birini bulmak için çabalamak çok klas bir hareket değil. Birisi avam demiş, avam biraz ağır kaçmış olabilir ama gerçekten ucuz duruyor. Tesadüfen, sosyal medya platformlarımda ortak ilgi alanlarınızın olduğu birileriyle tanışsanız tamam da o sitede tanışacağınız tipler de muhtemelen abazanın önde gidenidir. Herkesin niyeti sizinki gibi halis olmayabilir. Kendinize bunu yakıştırmamalısınız.

Bu konuda çok haklısnız ben orayı atlamışım. Biz de tesadüfi şekilde tanışmıştık eşimle. O sitelere güvenmem

Hayatta bir araya gelmeyeceginiz biriyle beraber oluyorsunuz bazen dunyanin bi ucuda olabiliyor. Riski cok buyuk kultur catismasi.. ama realdede ayni kaderi yasayabilirsin yani

Herhangi bir platformda kendiliğinden gelişen bir durum olsa olabilir. Bir şey üzerine konuşa konuşa tanışıp kaynaşılır falan. Yine de dikkatli olmak gerekir tabii.

Ama direkt tanışma sitesinden bulduğunuz adamdan bir hayır geleceğini sanmıyorum. Tanışma sitesine üye olan ne sapıklar vardır tahmin bile edemiyorum.
İnternette "yakışıklı erkek" diye fotoğraf aratıp, bulduğu ilk fotoğrafı profil fotoğrafı yapan kekoların harman olduğu yer olma olasılığı çok yüksek.
Kısa ve öz çok güzel anlattınız hele de kendiliğinden gelişen bir tanışma ( herhangi bir platformda evlilik sitelerinde değil )hoşlanmaya doğru giderse felan anca

Arkadaşım öyle biri ile sevgili oldu sonu kötü bitti. Şimdi yine sosyal medya sitesinde bulmuş çok iyi mükemmel yaza evlenecegim deyip duruyor. Tanı görüş diyorum adam işi sınavı bahane ediyor ama benim arkadaş şimdiden baglandi bile
Anlamıyorum o yyüzden.been bosandim tanıyamadım kısaca insan tanımak zor iş.
Aile tanınacak önce onun icin kisi yakın olacak. Kadın duygusal bağlanınca kötü yanlarını görmüyor
Biz ne kadar yanlış desekkte kalbim attığı zaman bulusacaksin.
Dikkatli ol yeter

Reelde tanıdığın insan tam bir dönek çıkıyor malesef. Kaldı ki sanalda bulduğun insan iyi bir partner olsun. Evli nişanlı hatta aynı anda onlarca kadınla konuşan biri de olabilir. Maalesef erkekler kadınlar gibi duygusal değil. Biz çok bağlanırız ama onlar çok rahat davranıyor

Internetten tanismak cok riskli,
hani sosyal medyadan, bir arkadasin arkadasi vs diye olsa daha makul de,
direk tanisma sitelerinden korkuyorum cok.
Yine de cok cok dikkatli olarak denenebilir, yasiniz 25 ustudur umarim, zira oncesinde cok dogru degerlendiremeyebilirsiniz.

Internet cağındayız. Internette takilanlar, sokakta, cafede, orda burda gördüğünüz adamlar zaten. Tabiki dikkatli olmalısınız, adam evli mi bekar mi, hırlı mi hırsız mi diye ince eleyip sık dokumalısınız. Ama tanıdık aracılığıyla olanlar hariç, bu risk cafede tanışsanız da var, sokakta tanışsanız da. Sakin yerlerde bulusmayin, hemen güvenmeyin yeterli.

Eşimle üniversite yıllarında öğrencilerin üye olduğu bir sitede tanışmıştık. Arkadaşça uzun süre konuştuk, o göreve başlayınca nöbetlerde denk geldiğimizde konuşuyorduk. Sonra araya uzun yıllar girdi, haberimiz olmadı birbirimizden, hatta ben nişanlandım ayrıldım o ara :)) neyse sonra faceden beni ekledi, o dönem ingilterede yaşıyordum. 1 yaşında oğlum var şimdi. Ama şu an biriyle netten tanışıyor olsam çok çok düşünürüm. O zaman yaşın verdiği saflıkla dürüst davranmışız birbirimize. Şimdi insanlar kendini farklı tanıtıyor. Güven duymak zor. Yinede imkansız değil. Çok çok dikkatli olun ❤️

İyi örnekleri mutlaka vardır ama kötü örnekler çok daha fazladır. Kesinlikle güvenmeyin derim. Ki zaten biraz konuşsanız hepsinin cinselliğe bağladığını göreceksiniz. Yüzyüze gördüğünüz kişilere bile güven olmuyor. İnternette gördüğünüz kişiyle konuştupunuz kişinin aynı olduğundan bile emin olamazsınız. Hiç girmeyin bence böyle şeylere. Ayrıca evlilik kısmet işi. Sırf evlenmek için evlenilmez. Görüyorsunuz burada açılan konuları.

Erkek arkadaşımla online bi oyunda tanıştık hayatımda kimseyi istemediğim için oyunda kafa dağıtıyordum arkadaş gibi konustuğumuz dönem su salak niye yazıyo falan diyordum en son bidaha konuşmayalım dicektim bak nerdeyim diye bi foto attı kader mi aşk mı bilemem aşık oldum sana dedim ki normalde burnum düşsse eğilip almam 😂sonuç mükemmel bir ilişkim var her zaman iyiki o diyorum ilk keZ güven sorunu yaşamıyorum Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Ayrıca doğru insan kendini belli ediyor inan buna herkes sapık herkes pislik herkes serefsiz değil sadece sans ve kısmet ben netten tanıstım sapıtacak mı diye bastan çıkarmayı da denedim mesajda olsun yanıma gelince olsun yaptığı tek sey sevmek ellerime sarılmak herkesin aynı olduğuna inanmıyorum

Bende eşimle bir site aracılığı ile tanıştım. Önce sohbet ettik. Sonra buluştuk. Nerde oturuyorsun falan filan derken 2 sokak ilerde oturduğunu öğrendim. Hatta aynı bakkalı kullanıyormuşuz. İşin boyutu büyüyünce bir baktık babalarımız birbirini tanıyor :) 2011 de nişanlandık. 2012 de evlendik. Çok şükür mutluyuz

Back
X