İnternetten tanışma ve yaş farkı??

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
26
Sizce 20 yaşında biri ile 30 yaşında biri anlaşabilir mi ve internetten tanıştıysalar güvenilir olur mu??

canım hayır sakın cogu tanısmalar yalan üstüne kurulu evdemi kaldın cok mu cirkinsin yada kusurlu ki böyle hemen biri ne olabilrimi gözü ile bakıyorsun yani demek iatediğim sana uymaz yasta

Olabilir de olmayabilir de. Tanıyıp görmek lazim. Bizde internette tanıştık 6 sene önce ben 18 esim 24 yasindaydi şimdi 6.5 aylik kızımız var.

20 yasindayken 32 yasinda biriyle konusuyordum internet ten. Ben civil civilken, o cokdaha agir kaliyordu benim icin. Iyi ki olmamis.

10 yasfazla bi yas degil ama siz daha kendiniz emin degilken, boyle birsey icin zorlamayin kendinizi derim

Nerden tanistiniz
Facebook. Özetle beni durtup durdu bende babamın evinde 1 hafta tektim psikolojimde iyi değildi sürekli aglamalar krizler. Bu durttukce bende geri durttum. Kndi kendime kim bu ş.... ya dedim. En son ben istek gönderdim merak edip. Kabul etti. Kimsin kardeşim ya diye mesaj attım öyle başladı herşey :KK70:

Facebook. Özetle beni durtup durdu bende babamın evinde 1 hafta tektim psikolojimde iyi değildi sürekli aglamalar krizler. Bu durttukce bende geri durttum. Kndi kendime kim bu ş.... ya dedim. En son ben istek gönderdim merak edip. Kabul etti. Kimsin kardeşim ya diye mesaj attım öyle başladı herşey :KK70:

Çok hosmus

X