Canım benim.. Twitter'da yazdığı bir yorumdan etkilenip facebook'dan aratıp eklediğim, kahve içmeye çağırdığım erkekle ilişkimin 3. yılındayım, nikah masasına doğru gidiyoruz inşallah. İnternetteki insanların büyük bir kısmı dediğin gibi olabilir ancak herkese aynı genellemeyi yapma. Önemli olan bu sanal ortamda karşılıklı yalan söylememek ve dürüst olmak. Biz hiçbir yalan söylemedik birbirimize en başından beri dürüsttük tesadüfen aynı şehirden de çıktık. Üstelik bana hiç tabiri yerindeyse yavşamaması ağır başlı ve kibar konuşmaları beni çok etkilemişti. Aksi olsa notunu verip silerdim hemen. Böylesi etkilenince ne bekleyeceğim şu ölümlü dünyada diyerekten kahve içmeye çağırdım. Buluştuğumuzda da onu görür görmez aşık oldum. 3 yıldır öyle mutluyum ki Rabbim nazarlardan saklasın.Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Öncelikle internette birçok arkadaşlık sitesi, chat sitesi ve forum siteleri var. buralardan biriyle tanışıp evlenen ya da halen sevgili olan var mı? varsa ilişkileri nasıl gidiyor çok merak ediyorum. aslında ben karşı değilim bu şekilde tanışmaya ancak ciddi bir ilişki yürür mü? internetteki erkeklerin birçoğu cinsel ihtiyaçlarını gidermek için buluşmak istiyor gibi geliyor bana. var mı sizin ya da etrafınızdan birinin böyle internette başlayıp ama doğru düzgün giden evliliği yada ilişkisi? ne düşünüyorsunuz kızlar...
Biz esimle int den tanistik, Ben olmaz vs dedikce kader aglarini ordu. 2,5 yildir evliyiz, 2 ay sonra da kizimiz dogacak insallah. Klasik evlilik sorunlarimiz oluyor ama bunun int den tanismayla falan alakasi yok. Esimin oyle aldatmasi, capkinliklari, diger kizlarla muhabbeti falan da Hic yoktur. Yani genel korkular bu yonde diye acikliyorum.Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Öncelikle internette birçok arkadaşlık sitesi, chat sitesi ve forum siteleri var. buralardan biriyle tanışıp evlenen ya da halen sevgili olan var mı? varsa ilişkileri nasıl gidiyor çok merak ediyorum. aslında ben karşı değilim bu şekilde tanışmaya ancak ciddi bir ilişki yürür mü? internetteki erkeklerin birçoğu cinsel ihtiyaçlarını gidermek için buluşmak istiyor gibi geliyor bana. var mı sizin ya da etrafınızdan birinin böyle internette başlayıp ama doğru düzgün giden evliliği yada ilişkisi? ne düşünüyorsunuz kızlar...
Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Ben varım :)
6 aylık evliyiz 1 buçuk sene önce internetten tanıştık. Tanistiktan 11 gün sonra yüzyüze görüştük. 3 ay sonra evlenme teklifi aldim. Çok hızlı ilerledi ama aşk bizim karşımıza bu yolla çıktı :)
Evet üniversite öğrencilerinin takıldığı bir arkadaşlık sitesinde tanıştım.Arkasalık sitesindenmi tanıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?