Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnternetten tanışanlar?
- Konu Sahibi humeyyra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım benim.. Twitter'da yazdığı bir yorumdan etkilenip facebook'dan aratıp eklediğim, kahve içmeye çağırdığım erkekle ilişkimin 3. yılındayım, nikah masasına doğru gidiyoruz inşallah. İnternetteki insanların büyük bir kısmı dediğin gibi olabilir ancak herkese aynı genellemeyi yapma. Önemli olan bu sanal ortamda karşılıklı yalan söylememek ve dürüst olmak. Biz hiçbir yalan söylemedik birbirimize en başından beri dürüsttük tesadüfen aynı şehirden de çıktık. Üstelik bana hiç tabiri yerindeyse yavşamaması ağır başlı ve kibar konuşmaları beni çok etkilemişti. Aksi olsa notunu verip silerdim hemen. Böylesi etkilenince ne bekleyeceğim şu ölümlü dünyada diyerekten kahve içmeye çağırdım. Buluştuğumuzda da onu görür görmez aşık oldum. 3 yıldır öyle mutluyum ki Rabbim nazarlardan saklasın. Kısmetin nerede çıkacağı hiç belli olmaz, yeterki dikkatli ol.Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Öncelikle internette birçok arkadaşlık sitesi, chat sitesi ve forum siteleri var. buralardan biriyle tanışıp evlenen ya da halen sevgili olan var mı? varsa ilişkileri nasıl gidiyor çok merak ediyorum. aslında ben karşı değilim bu şekilde tanışmaya ancak ciddi bir ilişki yürür mü? internetteki erkeklerin birçoğu cinsel ihtiyaçlarını gidermek için buluşmak istiyor gibi geliyor bana. var mı sizin ya da etrafınızdan birinin böyle internette başlayıp ama doğru düzgün giden evliliği yada ilişkisi? ne düşünüyorsunuz kızlar...
Biz esimle int den tanistik, Ben olmaz vs dedikce kader aglarini ordu. 2,5 yildir evliyiz, 2 ay sonra da kizimiz dogacak insallah. Klasik evlilik sorunlarimiz oluyor ama bunun int den tanismayla falan alakasi yok. Esimin oyle aldatmasi, capkinliklari, diger kizlarla muhabbeti falan da Hic yoktur. Yani genel korkular bu yonde diye acikliyorum.Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Öncelikle internette birçok arkadaşlık sitesi, chat sitesi ve forum siteleri var. buralardan biriyle tanışıp evlenen ya da halen sevgili olan var mı? varsa ilişkileri nasıl gidiyor çok merak ediyorum. aslında ben karşı değilim bu şekilde tanışmaya ancak ciddi bir ilişki yürür mü? internetteki erkeklerin birçoğu cinsel ihtiyaçlarını gidermek için buluşmak istiyor gibi geliyor bana. var mı sizin ya da etrafınızdan birinin böyle internette başlayıp ama doğru düzgün giden evliliği yada ilişkisi? ne düşünüyorsunuz kızlar...
Yalniz ailesini tanimis olsam yine de evlenir miydim bilmiyorum. Neyse cok sukur esim iyi ya, olsun o kadar da.
biz bir forumda tanıştık, gayet iyiyiz, evlilik ve chat sitelerini güvenilir bulmuyorum ben. ama böyle ortak hobiyle masumane sohbetlerle başlayan ilişkiler internetten olsun baska yerden olsun samimi geliyor. arkadaslar internet öcü değil. okul arkadasımız da sapık çıkabilir ayrıca. önyargıyı kıralım.
Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Bizde bi chat programında tanıştık 2. yılımıza giricez çok mutluyuz
kuruntumakinesi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
gerçek hayatta yani günlük sosyal çevrence arızalı bir insana rastlama riskin daha azdır.
internette bu risk fazladır. ve bolca da yalan söyleyen insan var internet ortamında. interneti sadece cinsellik için kullananlar var . olmadığı biri gibi davrananlar var. güvernmek zor.
bir de genelde insanlar gerçek hayatta tatmin edemediği şeyleri internette tatmin ediyor. asosyalse burdan çevre ediniyor, cinsel çekiciliği yoksa, burdan sevgili bulmaya çalışıyor falan.
internette bu risk fazladır. ve bolca da yalan söyleyen insan var internet ortamında. interneti sadece cinsellik için kullananlar var . olmadığı biri gibi davrananlar var. güvernmek zor.
bir de genelde insanlar gerçek hayatta tatmin edemediği şeyleri internette tatmin ediyor. asosyalse burdan çevre ediniyor, cinsel çekiciliği yoksa, burdan sevgili bulmaya çalışıyor falan.
İnternette tanismak degil, internette iliski yurutmek sagliksiz.
Word dosyasi gibi cift tiklamayla ask yasadigini sananlar komik ama yuz yuze gelince isler degisir.
Nette tanisip yuz yuze gorustukten sonra adamda bir maraz olup olmadigini anlayamayan kadin...
Kuvvetle muhtemel baska yerde tanistigi adamin palavralarini da yutar.
Bosanan, terk edilen, aldatilan her kadin nette tanismiyor degil mi...
Yani mantikli hareket etmez ve duygularinizin esiri olursaniz gercek hayat da en az net kadar tehlikeli.
Bir de buradaki bazi konulara bakiyorum da...
Kadinlar sevilmedikleri, istenmedikleri, horlandiklari iliskilerinde o kadar israrci...
Bes para etmez oglanlari hayatlarinda tutmaya o kadar hevesli ve gonullu ki...
Artik kotu niyetli ya da ruhsuz adamlarin nette aglarina dusecek kadin aramalarina gerek kalmadi.
Word dosyasi gibi cift tiklamayla ask yasadigini sananlar komik ama yuz yuze gelince isler degisir.
Nette tanisip yuz yuze gorustukten sonra adamda bir maraz olup olmadigini anlayamayan kadin...
Kuvvetle muhtemel baska yerde tanistigi adamin palavralarini da yutar.
Bosanan, terk edilen, aldatilan her kadin nette tanismiyor degil mi...
Yani mantikli hareket etmez ve duygularinizin esiri olursaniz gercek hayat da en az net kadar tehlikeli.
Bir de buradaki bazi konulara bakiyorum da...
Kadinlar sevilmedikleri, istenmedikleri, horlandiklari iliskilerinde o kadar israrci...
Bes para etmez oglanlari hayatlarinda tutmaya o kadar hevesli ve gonullu ki...
Artik kotu niyetli ya da ruhsuz adamlarin nette aglarina dusecek kadin aramalarina gerek kalmadi.
Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
ben :) eşimle 3 yıl önce bi sitede tanıştık fakat chat sitesi değildi buraya benzer bişiydi kadın erkek karışık soru soruluyo faln... 3 ay öncede evlendik. aslında biraz şans olarak görüyorum ve iyi tanıman gerekiyo illaki cinsellik için tanışanlarda vardır ama aşkın nereden geleceği belli olmuyo işte
Ben varım :)
6 aylık evliyiz 1 buçuk sene önce internetten tanıştık. Tanistiktan 11 gün sonra yüzyüze görüştük. 3 ay sonra evlenme teklifi aldim. Çok hızlı ilerledi ama aşk bizim karşımıza bu yolla çıktı :)
Arkasalık sitesindenmi tanıştın?
Evet üniversite öğrencilerinin takıldığı bir arkadaşlık sitesinde tanıştım.Arkasalık sitesindenmi tanıştın?
Bende sevgilimle internetten tanıştım. 3 yillik iliskimiz her sey harika diyebilirim. Kaderinizde varsa oluyor ya, ikimiz de birini aramiyorduk, hatta ben kuzenimin hesabindan girmiştim forum gibi bir yerdi. Orda ozel mesajlasmaya basladik konustuk konustuk sonra birbirimizi facebooktan ekledik sonra bir sure daha konustuk o bana duygularini itiraf etti, ben de cok hoslanmistim açıkçası. Sonra 1 yil kadar sonraydi sanirim ilk görüşmemiz. O zamana kadar aramiz bozulup bozulup düzeliyordu. 3 kere ondan ayrilabilmek icin hattımi degistirdim hatta ama her defasinda geri döndüm. En son bu boyle olmayacak dedi yanina geleceğim bu iş bitecekse de yuzyuze bitirelim diye benim yasadigim sehre geldi gorustuk ve ayrılmanin lafi bile gecmedi hatta o gunden sonra da hic hic ayrilmadik (nazar degmesin) :) nerden tanistiginiz onemli degil oluyor ya hicbir sey engel degil inanin. Ailelere sadece farkli bi tanisma hikayesi anlattik benim istegim uzerine.