• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten tanışanlar?

Ben:)hatta netten tanıştığım suan adını sanini hatrlamadgm birinn vasitasyla tanıştık :)ilk aylar güven problemi tanıma vs ile geçti 3 yıla yakın sevgililik+nisanlilik derken 3 yıla yakinda evlilik.gerek eşim gerek ailesiyle hiç probkemimjz olmadı çok şükür :)yine arkdsm oyun odasında tanıştı evli mutlu :)ama bu akrabanla evlilik yapıp evlendikten snra skntilari olan insanlar bile var .evlilik risk yani. Yine başka bir tanıdık 1-2yil evli kaldı işsiz güçsüz kendni farklı tanıtıp derken bosandilar. .
işte kendini farklı tanıtan çok insan var asıl sorun bu . bence bu durumda ciddi araştırma yapmak gerekiyor. yani resmi olarak bile. atıyorum çalıştığı yere bizzat gitmek gibi.
benimde bir arkadaşım evlendi netten. çocuk evim var demiş ona. tapusunu bile görmek istedi o kadar ciddi tuttu olayı. onlarda şuan 4 yıllık evli. işte kısmet gerçekten. sonuçta dediğin gibi insanlar akrabaları ile evleniyor ve kavga dövüş bitmiyor. aldatan yine aldatıyor falan..

Benim arkadasımda internette oyunda tanıştı evlendi.cok mutluydu esi cok iy biri cıktı.

Ama benim için aynı sey gecerli değildi.biriyle tanıştım konuşması olgunluğu cok hoşuma gitti hatta neredeyse asık olmuştum.sonra şüphelendim resmini arattım gogle görsellerden bir ispanyol sanatcının resmi cıktı.şok oldum.
Adamın magazinlerde ne kadar resmi varsa yollamış bana.uyurken, annesiyle ,kızlardesiyle,kanepede yatarken falan bir sürü resim atmıştı.o anki şoku anlatamam.korku filmlerinde hiç beklemediğin adam katil çıkar ya..aynı öyle bir panik yasadım.

Hemen aradım neden dedim ya ağlayarak bir ay konuştuk anlaştık görüşecektik..meğer her dediği yalanmış.ne yapayım beni sev diye öyle davrandım dedi.
Actım ağzımı tabi saydırdım ...
Site yönetiminede mail attım uzunca adamın kandırdığını sahtekar olduğunu söyledim.cok ilglendler.attılar onu tabi..

Bende böylesine denk geldim işte..hersey cok profesyoneldi inandım..

Bir daha mı asla tövbe...
canım uzun bir süre konuşmussun hiç görüşmeden. keşke yüzyüze bir kahve falan içseydiniz. ama olan olmuş. hayırlısı olsun

Çok risklidir kendilerini farklı tanıtma ihtimali yüksek ve orada ki kadın ve erkekler genelde ciddiyet peşinde değiller anlık takılma peşindeler

Ha evleneni gördüm şirketten bir kız çok da tatlılar :)

Ama iki arkadaşım var ikisi de erkek peşindeler ve ellerinin altında bi ton erkek var

Peki ben birşey sorabilir miyim? :KK66: nacizane merakimi mazur gör, mesela ailene ve yakın arkadaşlarına tanışma konusunda ne soylediniz?
Yani kimsenin karışmaya hakkı yok tabi de, birçok kişi bu konuda doğruyu söylemiyor o yüzden merak edip sordum :KK66:
Esimn ailesi ve babama soylememe kararı aldık ilk başta. Hani esimn ailesi beni yanlış tanır yada babam tepki gösterir belki diye. Arkds çevresinde dedik aynı memleketteniz zaten sonradan konusu açılmadı.

işte kendini farklı tanıtan çok insan var asıl sorun bu . bence bu durumda ciddi araştırma yapmak gerekiyor. yani resmi olarak bile. atıyorum çalıştığı yere bizzat gitmek gibi.
benimde bir arkadaşım evlendi netten. çocuk evim var demiş ona. tapusunu bile görmek istedi o kadar ciddi tuttu olayı. onlarda şuan 4 yıllık evli. işte kısmet gerçekten. sonuçta dediğin gibi insanlar akrabaları ile evleniyor ve kavga dövüş bitmiyor. aldatan yine aldatıyor falan..
Ben ilk görüşmede nüfus cuzdanina ve meslek kimliğine bakmistim :)ama asıl sorun karakter. Sapık mı psikopat mi vs. Ondada bulundgm şehire geldgnde kalabalık yerlerde buluştuk .4 ay sonra kız kardesyle tanıştım falan :)

Ben o arkadas bulma sitelerine hayatta guvenmezdim. Cogunun amaci gonul eglendirmek...
Ben de esimle internette tanistim fakat bi arkadas vasitasi da denebilir, tesaduf de denebilir. Allah ol demis ki olmus sukurler olsun.
O tur sitelere girmemeni tavsiye ederim.

Mesele nerde tanismak degil bence, evet internette tanisila bilinir (devir teknoloji devri) ama sonra normal sekilde ilerlerse ( yani kanli canli) daha iyi taniyip, sonra sevgili olup, gidisata göre evlenilebilinir... Ama iyi mi olur kötü mü bunu kimse bilemez, evlilik kumar gibidir, 10 yil tanisanizda pirt cikabilir 10 ay tanisanizda... Önemli olan pembe gözlükleri takmamak, gercekleri, isaretleri görmek, kalbin yaninda mantigi off lamamak...:KK14:

canım uzun bir süre konuşmussun hiç görüşmeden. keşke yüzyüze bir kahve falan içseydiniz. ama olan olmuş. hayırlısı olsun

Bir ay sonra görüşecektik ayrı sehirdeydi.bekle gelicem dedi,cok fena dumur olmuştum ya ..hatırlamak bile istemiyorum

biz de eşimle facebookta tanıştık, 8 yıldır evliyiz. 2 kızımız var. çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. hatta yaşadığım şehri değiştirip küçük bir ilçeye taşındım. çok iyi ölçüp tartman lazım bilemezsin iyi midir kötü müdür.
ailemle problem yaşamamak için arkadaş ortamında tanıştık dedim. ailem eşimi çok sevdi. hatta ben evlendikten sonra kardeşim de eşimin kuzeniyle evlendi.

Öyle chat, evlilik sitesinden tanışmayı sağlıklı bulmuyorum
ama facebook'tan falan tanışıp evlenen gördüm, mutlu olan da vardır muhakkak
Evlilik ciddi iş, evlenene kadar yazışmak iyi değil bence, insanı böyle tanımak zor
Yüz yüze görüşmek önemli

Ben ilk görüşmede nüfus cuzdanina ve meslek kimliğine bakmistim :)ama asıl sorun karakter. Sapık mı psikopat mi vs. Ondada bulundgm şehire geldgnde kalabalık yerlerde buluştuk .4 ay sonra kız kardesyle tanıştım falan :)
avukat mıydı?
ya şeyden dolayı soruyorum canım. biliyorsun internette bu sitelerde avukat ve doktor dolu ya :KK59:

Nasıl buldu eşinizi sizi soyadınız bilmeden,oyun oynadığınız sitede profilinizde mail adresiniz mi ekliydi faceden mail adresinizi yazarak mı buldu ilginç geldi.:KK45:

Hicbiri degil canim tamamen kismet adimi vr okulu yazinca 4 - 5 kisi cikmis ve sadece bana msj atmis. Bende sok olmustum ama kismet tamamen :)

Bizde eşimle oyun oynarken tanıştık. Hep aynı masada oynuyorduk yaklaşık 1 ay böyle geçti sonra faceden ekledik birbirimizi, 1 ayda ordan görüştük, sonra buluşma 1.5 sene flört, 8 ay nişan, 1 yıl 8 aydır da evliyiz ve mutluyuz herşey yolunda çok şükür.:D Canım düzgün bir insansa nerede tanıştığının bir önemi yok diye düşünüyorum. Ama biraz temkinli olmak lazım yinede.:D

Erkek arkadaşımın ablası eşiyle internetten tanışmış gayet mutlular
çocukları olacak yakında.Yakın arkadaşlarımdan bir tanesi de erkek
arkadaşıyla internetten tanıştı uzun süredir beraberler nişanlanacaklar.

İnternetten tanistik 4sene ciktik ipe sapa gelmez sebeplerle dun ayrildik.karsindaki insanin durustluguyle ilgili.kotu niyetli de olabilirdi.

Biz de öyle.
Bir forumdan eğlenceli bir arkadaş grubum olmuştu.
Tanıştığım 15 kadar insamdan sadece biriydi ve zamanla işler farklılaştı...

Öyle chat, evlilik sitesinden tanışmayı sağlıklı bulmuyorum
ama facebook'tan falan tanışıp evlenen gördüm, mutlu olan da vardır muhakkak
Evlilik ciddi iş, evlenene kadar yazışmak iyi değil bence, insanı böyle tanımak zor
Yüz yüze görüşmek önemli

Arkadaşımın kuzeni bu şekilde tanıştı evlenmişler , şimdi 2 çocukları var ve çok mutlulular adam gözünün içine bakıyor bir dediğini iki etmiyor gıpta ile bakıyorum resmen onlara, maşallah..
Kuzenimde evlilik sitesinde tanıştığı birisi ile evlendi şu an çok iyi gidiyor evlilikleri. İlk başlarda dalga geçiyordum onunla ama baktım evlendiler çok mutlu şu an.

Arkadaşımın kuzeni bu şekilde tanıştı evlenmişler , şimdi 2 çocukları var ve çok mutlulular adam gözünün içine bakıyor bir dediğini iki etmiyor gıpta ile bakıyorum resmen onlara, maşallah..
Kuzenimde evlilik sitesinde tanıştığı birisi ile evlendi şu an çok iyi gidiyor evlilikleri. İlk başlarda dalga geçiyordum onunla ama baktım evlendiler çok mutlu şu an.
Muhakkak mutlu olanlar da vardır, ama demek istediğim riskli bi iş...
Çok mutsuz olanlar da var, onları da es geçmemek lazım

Back
X