• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten tanışanlar?

bende 4 aylık evlıyım esımle tangoda tanıstık ve 3 ay icinde evlendık aileside kendısıde cok ıyı allaha sukur nasip olunca oluyr iste nerden buldugun degıl nasıbımz bı sekılde ulasıyor bıze

Bende sevgilimle internetten tanıştım. 3 yillik iliskimiz her sey harika diyebilirim. Kaderinizde varsa oluyor ya, ikimiz de birini aramiyorduk, hatta ben kuzenimin hesabindan girmiştim forum gibi bir yerdi. Orda ozel mesajlasmaya basladik konustuk konustuk sonra birbirimizi facebooktan ekledik sonra bir sure daha konustuk o bana duygularini itiraf etti, ben de cok hoslanmistim açıkçası. Sonra 1 yil kadar sonraydi sanirim ilk görüşmemiz. O zamana kadar aramiz bozulup bozulup düzeliyordu. 3 kere ondan ayrilabilmek icin hattımi degistirdim hatta ama her defasinda geri döndüm. En son bu boyle olmayacak dedi yanina geleceğim bu iş bitecekse de yuzyuze bitirelim diye benim yasadigim sehre geldi gorustuk ve ayrılmanin lafi bile gecmedi hatta o gunden sonra da hic hic ayrilmadik (nazar degmesin) :) nerden tanistiginiz onemli degil oluyor ya hicbir sey engel degil inanin. Ailelere sadece farkli bi tanisma hikayesi anlattik benim istegim uzerine.
aynen bızde farklı anlatdık ve hala oyle bılıyorlar nasip soncda allah bozmasın ınsallah

Biz facede tanıştık 2 senelik evliyiz asiriiiiiii mutluyuz allah bozmasin soranlara da netten tanıştık diyorum yalana dolana gerek yok

Ben esimle bir sitede oyun oynarken tanistim yani oyun masasinda sohbet ediyorduk adimi ve okudugum okulu soylemistim soyadimi falan bilmiyordu. Bana mail adresini gondermisti faceden ekle diye eklemedim sonra net koptu oyundan cikmis oldum sonra ertesi gun universitede dersteyken bi baktim faceden esim bana mesaj gondermis sok oldum beni nasil buldugunu anlamadim falan bir suru kisi cikiyor cunku simdi 3 aylik evliyiz toplamda 3.5 sene sevgili 1 sene nisanli kaldik. Basta guvenmek zor oluyor gercekten ama kismetinde varsa o seni her turlu buluyor :) evliligimde cok sukur iyi esimin ailesi disinda sorunumuz yok :)

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim. :KK68: Yaslariniz kac acaba esinle senin?

Bende sevgilimle internetten tanıştım. 3 yillik iliskimiz her sey harika diyebilirim. Kaderinizde varsa oluyor ya, ikimiz de birini aramiyorduk, hatta ben kuzenimin hesabindan girmiştim forum gibi bir yerdi. Orda ozel mesajlasmaya basladik konustuk konustuk sonra birbirimizi facebooktan ekledik sonra bir sure daha konustuk o bana duygularini itiraf etti, ben de cok hoslanmistim açıkçası. Sonra 1 yil kadar sonraydi sanirim ilk görüşmemiz. O zamana kadar aramiz bozulup bozulup düzeliyordu. 3 kere ondan ayrilabilmek icin hattımi degistirdim hatta ama her defasinda geri döndüm. En son bu boyle olmayacak dedi yanina geleceğim bu iş bitecekse de yuzyuze bitirelim diye benim yasadigim sehre geldi gorustuk ve ayrılmanin lafi bile gecmedi hatta o gunden sonra da hic hic ayrilmadik (nazar degmesin) :) nerden tanistiginiz onemli degil oluyor ya hicbir sey engel degil inanin. Ailelere sadece farkli bi tanisma hikayesi anlattik benim istegim uzerine.

Yaslariniz kac acaba?

Nasil bir sitede tanisildigi insanlarin oraya ne amacla uye olduklari onemli yoksa oda bir insan sonucta senin benim gibi bir arkadas ortaminda tanismaktan farksiz ama dedigim gibi nasil bir oetamda tanidiginiz ilerki zamanlar icin size buyuk bir ipucu verir.

itiraf ediyorum bizde netten tanistik ve 6 yillik evliyiz ( masallahhh) etrafa bunu farkli soyledik tabi internetten tanistik demedik. bu bizim kucuk masum sirrimiz :) tek derdimiz bebisimizin olmamasi her ay bekliyoruz bakalim :110:

Kim nerden tanisirsa tanisir
neden iliskilerimiz hakkinda yabancilardan akil aliyoruz ki
Net guvenli degil tabiki ama siz istemediginiz sürece size kimse birseyi zorla yaptiramaz bu normal hayattada gecerli
kiz netten tanisiyir iki gunde gidiyor yatiyor adamla sonra net kötü net yuzunden
sen hareketlerine dikkat edersen kimseyi suclamana gerek kalmaz...

Eskiden iyiydi hoştu...Ama şimdi bilemiyorum.
Gerçi benimde bi yakın arkadaşım 2yıl olcak netten buldu evlendi.

Oyun, forum, fan sayfası aracılığıyla zamanla spontane gelişen bir şey olursa karşı değilim ama chat, evlilik sitelerine vs. tamamen karşıyım. Bu insanlar reelde güven sağlayamamış ki son çareyi nette bulmuş. İnsan daha yanındakini tanıyamazken görmediği birine nasıl itimat etsin? Zaten bu sitelerden sağlıklı ilişkilerin çıkabileceğine inanmıyorum. Ergenlik dönemimde meraktan bir chat sitesine girmiştim inanın o kadar çok yazan oldu ki hepsi +18 şeyler yazdı. Fazla merak iyi değilmiş bunu da anlamış oldum. Kimse alınmasın gücenmesin kişisel fikrim, katılmak zorunda değilsiniz.

İnternette tanismak degil, internette iliski yurutmek sagliksiz.

Word dosyasi gibi cift tiklamayla ask yasadigini sananlar komik ama yuz yuze gelince isler degisir.

Nette tanisip yuz yuze gorustukten sonra adamda bir maraz olup olmadigini anlayamayan kadin...

Kuvvetle muhtemel baska yerde tanistigi adamin palavralarini da yutar.

Bosanan, terk edilen, aldatilan her kadin nette tanismiyor degil mi...

Yani mantikli hareket etmez ve duygularinizin esiri olursaniz gercek hayat da en az net kadar tehlikeli.

Bir de buradaki bazi konulara bakiyorum da...

Kadinlar sevilmedikleri, istenmedikleri, horlandiklari iliskilerinde o kadar israrci...

Bes para etmez oglanlari hayatlarinda tutmaya o kadar hevesli ve gonullu ki...

Artik kotu niyetli ya da ruhsuz adamlarin nette aglarina dusecek kadin aramalarina gerek kalmadi. :KK14:
Artık adamlar pesinde kosmuyor bile tavlamaya bile calismiyorlar...

Ben varım :) Eşimle internet ortamında tanıştık. Evlilik sitesi falan değildi. Gerçi evlilik aklımda yoktu. Hatta eşimin profil resmini görünce "tipe bak ne şımarık" demiştim :-) Sonra ara ara muhabbet falan. Öğrenciydim o zamanlar. Derslerimde taktik falan verirdi. 3 5 ay sonra bir haftasonu kahvaltıya davet etti. Bir zaman sonra ailemle tanıştı, nişan oldu. 1,5 yıllık da evliyiz. Eşimden yana şikayetim yok ama ailesi çok problemli. Evlenecek insanlara tavsiyem, nereden tanışırlarsa tanışsınlar ailenin aileye denkliğine baksınlar. İnternetten tanışınca bu konu biraz riskli oluyor.

Benimde bi tanıdığım kız vardı. Kızın adı çıkmıstı pek huylu bişey değildi internetten doktor buldu evlendi. Şimdi herkes çatlıyor :KK53::KK31:

Internet arkadaslik siteleri degil de oyun sitelerinden tanisip evlenen daha cok oluyor misal ben :KK53: oyunus diye bir sitede tanistik yaklasik bir yil kadar sadece oyunda konustuk sonra msnden. Ama bizim bir artimiz vardi. Kuzeni komsumuz cikti. Bu sekilde guvendim iliskimiz basladi. Iki yil sonra evlendik 5 yillik evliyiz cok sukur hic pisman olmadım

Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Öncelikle internette birçok arkadaşlık sitesi, chat sitesi ve forum siteleri var. buralardan biriyle tanışıp evlenen ya da halen sevgili olan var mı? varsa ilişkileri nasıl gidiyor çok merak ediyorum. aslında ben karşı değilim bu şekilde tanışmaya ancak ciddi bir ilişki yürür mü? internetteki erkeklerin birçoğu cinsel ihtiyaçlarını gidermek için buluşmak istiyor gibi geliyor bana. var mı sizin ya da etrafınızdan birinin böyle internette başlayıp ama doğru düzgün giden evliliği yada ilişkisi? ne düşünüyorsunuz kızlar...
evlilik sitelerine tamamen karşıyım bunun harici tabiki olabilir bizzat yaşayan biri olarak anlatayım sevgilim beni lise hayatım boyunca takip etmiş hep gözlemlemiş ama ciddi olabilmek için hiç kendisini göstermemiş bana ama aslında nereye gitsem oradaymış üniversiteyi kazanınca da bir sene beklemiş üniversite ikinci sınıftayken faceten ekledi beni bende sen kimsin ya diye mesaj attım işte öyle başladı hikayemiz şimdi sözlendik 4 yıllık harika bir ilişkimiz oldu seneye de nasipse evleneceğiz :KK68: karşındakinin niyeti çok ciddi ve tamamen sana bağlı olduğundan emin olman gerekir burada bu şekilde tanışan olur tanışmayan olur genelleme yapmak da doğru değil herkes anlaşacak diye birşey yok tatlım ama nasibin nereden geleceği belli olmuyor işte:KK14:

Eşimle bizde aynı meslekteniz ama tanımıyordum bile o beni tanımış araştırmış aşık olmuş :D herşey bitmiş beni faceden ekliyor , bende aynı Barodan olunca kabul ettim, aylarca hiçbir mesaj dahi yazmadı onun doğum günüymüş bildirim geldi bende nice senelere yazdım duvarına. Daha sonra hangi avukatla ortaksın diye ilk mesajı çeken ben oldum oda bunu bekliyormuş zaten ( ayy rezillik :D niye yazdıysam keşke o yazaymış :D ) So0nra şu avukatla ortagım filan dedi. Ben senin hangi avukatla çalıştıgını biliyorum filan dedi hala ortaklıga devam mı filan dedi :D öylece başladı sohbet :DSonra sevgililik,nişanlılık ve evlilik :D

benim arkadaşım da tanıştı iki yıl görüştüler şu an evliler 3 yıllık üstelikte 2 ay önce bir oğulları oldu çok da mutlular eşini de severiz iyi birisi görüşüyoruz.

ben kesinlikle karsiyim fakat kuzenimin bu şekilde 3 yıllık iliskisi var hemde ülkenin iki ucunda şehirler yilda 2 3 kez görüşerek.. baslarda cok kizdim kabul etmedim ama baktim duzgun bi ilişki. kuzenimin annesi yani halam da simdi cocukla annesiyle tanıştı (telefonda) 3 yildir guzel her sey ama ilerisi ne olur bilemiyorum. . ben yine de güvenemiyorum cok..

Kuzenim ICQ' da dil geliştirmek maksatlı olarak konuştuğu Malta'lı bir çocukla evlendi 98 senesinde. Gayet mutlular. Ben internetten tanışma olayına kendi açımdan sıcak bakmıyorum lakin olmaz diye bir şey yok ve risk %50...

Back
X