• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten tanışanlar?

Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Öncelikle internette birçok arkadaşlık sitesi, chat sitesi ve forum siteleri var. buralardan biriyle tanışıp evlenen ya da halen sevgili olan var mı? varsa ilişkileri nasıl gidiyor çok merak ediyorum. aslında ben karşı değilim bu şekilde tanışmaya ancak ciddi bir ilişki yürür mü? internetteki erkeklerin birçoğu cinsel ihtiyaçlarını gidermek için buluşmak istiyor gibi geliyor bana. var mı sizin ya da etrafınızdan birinin böyle internette başlayıp ama doğru düzgün giden evliliği yada ilişkisi? ne düşünüyorsunuz kızlar...

Ben..
3 yıldır sevgiliyiz..
Çok zorluk aştık..
Bida olsa netten tanışır mıyım hayır !!
Ama bununla netten tanıştığıma pişman mıyım ?
Hayır !!
Çünkü nettekiler gibi cinsellik amacı yok..
Çok şükür..
Ama riski büyük

Benim çok yakın arkadaşım internetten tanıştı o zamanlar msn vardı ordan ekleşerek. Arkadaşım İzmir'de erkek Trabzon'daydı. 4 sene sevgili kaldılar ve çok az görüştüler. 4 sene sonunda nişanlanıp evlendiler. Şuan da pek mutlular :)
Benimde internetten tanışıp sevgili olduğum olmuştu zamanında ama uzun süreli olmadı. Biraz şans meselesi sanırım bu olay..

ya kizlarr bizim kuzendee tesadufen facede bi yorumda tanistilarr uzun sure normal iki arkadas gibi selamlasmislar falan sonraa ozelde gorusmye basladilarr suan nisanlilarr ama cocuk ilk baslarda biseyler sakliyorduu ama yalan seklinde degill suan iyiler yanii ailesi cok duzgun ama cocugunn yaniii

Back
X