Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnternetten sipariş ettiğim ve kendi ellerimle birleştirdiğim nişan davetiyelerim :)
6 ay önceki nişanımdaki davetiyem arkadaşlar paylaşmak istedim sizlerle internetten sipariş ettik ve ben birleştirdim parçalarını çok yorulmuştum hatta serum bile yemiştim tabi başka sebepten :) neyse işte ben çok sevmiştim:)
İç tarafına koyamıyorum malum isimler adresler falan var Biz internetten sipariş ettik. 3 parçası vardı onları kendim birleştirmem gerekti ama hazır yapılmışı da vardır bayilerinde
İç tarafına koyamıyorum malum isimler adresler falan var Biz internetten sipariş ettik. 3 parçası vardı onları kendim birleştirmem gerekti ama hazır yapılmışı da vardır bayilerinde
teşekkürler genelde gelinler iç tarafını koyarken bilgisayarda karalıyorlar üstünü belki öyle yapıp fikir açısından koyabilirsin daha sonra bakacaklara yardımcı olur :)