• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten sipariş ettiğim ve kendi ellerimle birleştirdiğim nişan davetiyelerim :)

lunamoon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
3.990
114
0
Samsun
6 ay önceki nişanımdaki davetiyem arkadaşlar paylaşmak istedim sizlerle internetten sipariş ettik ve ben birleştirdim parçalarını çok yorulmuştum hatta serum bile yemiştim:53: tabi başka sebepten:52: :) neyse işte ben çok sevmiştim:)

$IMG_1049.jpg

çok hoşmuş gerçekten :)
ne kadara sipariş verdiniz bir de içi dışı ayrıntılı resim varsa görebilir miyim bende böyle şık bir şey düşünüyorum :)

http://www.orkidedavetiye.com/urunler-detay.asp?kategoriNo=1&urunNo=43&urunAdi=Davetiye

İç tarafına koyamıyorum malum isimler adresler falan var :53: Biz internetten sipariş ettik. 3 parçası vardı onları kendim birleştirmem gerekti ama hazır yapılmışı da vardır bayilerinde :34:

teşekkürler genelde gelinler iç tarafını koyarken bilgisayarda karalıyorlar üstünü belki öyle yapıp fikir açısından koyabilirsin daha sonra bakacaklara yardımcı olur :)

Back