Saç Şekillendiriciler İnternetten Maşa Alacağım Site Tavsiyesi Alabilir Miyim

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Arkadaşlar merhaba ben internetten maşa alacağım güvenilir bir site tavsiyesi istiyorum sizden ve 25mm lik düşünüyorum iri dalga sevdiğimden ama çabuk salar mı 15lik var bende ama iyice kıvırcık yapıyor 19luk nasıl kullananlardan yorum bekliyorum

Merhaba. Ben hemen hemen her alışverişimi hepsi burada dan alırım.şükürler olsun ki hiçsorun yyaşamadım. Hatta dün gece bile bişeyler aldım. :))

Sağol canım benim için önemli olan kapıda ödeme seçeneğinin olması, kapıda ödeme oluyor mu:)

Vardır mutlaka. Ben kartla aldığım için farkında değilim. Ama büyük firma.vardır eminim canım. :))

Ödeme seçeneklerine baktım kapıda ödeme yazıyodu üye oldum siparişimi verdim ödemeyi onaylarken çıkmadı ne yazık ki :/ acaba ürünle de mi alakalı?

Tamam 100tl'den sonra kapıda ödeme aktif oluyormuş biraz daha sipariş vereyim teşekkür ederim:)

Ben de aynı düşünce ile 3. maşamızı 25 lik aldım yine de istediğim irilikte bukleye ulaşamadım. Ama benim saçlarım çok uzun ve gür.Saçlar kısaldıkça bukle kalınlığı artıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…