Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Şekillendiricilerİnternetten Maşa Alacağım Site Tavsiyesi Alabilir Miyim
Arkadaşlar merhaba ben internetten maşa alacağım güvenilir bir site tavsiyesi istiyorum sizden ve 25mm lik düşünüyorum iri dalga sevdiğimden ama çabuk salar mı 15lik var bende ama iyice kıvırcık yapıyor 19luk nasıl kullananlardan yorum bekliyorum
Arkadaşlar merhaba ben internetten maşa alacağım güvenilir bir site tavsiyesi istiyorum sizden ve 25mm lik düşünüyorum iri dalga sevdiğimden ama çabuk salar mı 15lik var bende ama iyice kıvırcık yapıyor 19luk nasıl kullananlardan yorum bekliyorum
Ben de aynı düşünce ile 3. maşamızı 25 lik aldım yine de istediğim irilikte bukleye ulaşamadım. Ama benim saçlarım çok uzun ve gür.Saçlar kısaldıkça bukle kalınlığı artıyor gibi.