- 18 Kasım 2008
- 375
- 90
- Konu Sahibi matematikci
hanımlar internette lensler çok hesaplı aranızda internetten lens alan varmı? 70 tl ye aldığım lenler internette 36 tl. bu nasıl oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sürekli 5 sendir netten alıyorum lenslerimi hiç bir sorun yok çok memnunum bence dışarıdan pahalı almanın bir anlamı yok b&l kullanıyorum bu arada
senağlamasenağlamasenağlamamikla arkadaşım benım goslerımdede astıgmat var hemıde -3.00 bıde mıyop var hemıde -6.00 senağlamasenağlamasenağlama ama lenslerı kesfedene kadar dunyam kararmıstı sıse dıbı gıbı camlar mafoluyodum dısarı cıkmak ıstemıodum ama lensler varyaa muhtesem kımse anlamıo bıle lens kullandıgımıhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ben cok mutluyum ve de choookkk mutluyum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
renkli torık benım bıldıgım kadarıyla vardı ama sadece bıldıgım kadarıyla yanlsı yonlendırmıyım senı süprizzzzzsüprizzzzz
canım her site reçete istemiyor. ben lensoptik ten aldım hemen 2 gün sonra geldi. ben erzurumdayım bu arada. üye olman yeterli.kızlar sız nasıl netten lensı ya recetesız vermıyolar ben almaıyorum nolur bısı dıyın:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
buradaki yazılara güvenerekten internetten siperiş verdim. yanında 360 ml lik solusyon da hediye ediyorlar. umarım sorunsuz gelir, ve umarım yakışır