Kontakt Lens internetten lens almak

matematikci

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
375
90
hanımlar internette lensler çok hesaplı aranızda internetten lens alan varmı? 70 tl ye aldığım lenler internette 36 tl. bu nasıl oluyor

Son düzenleme:
evet bn aldım alan çok kişi var hem hızlı hem de iyi yerden alırsan orjinal ve fiyatlar çok uygun tavsiye ederim

evet bn aldım alan çok kişi var hem hızlı hem de iyi yerden alırsan orjinal ve fiyatlar çok uygun tavsiye ederim

mujdeci ben de internetten lens almayı düşünüyorum. sen sanırım daha önce netten alışveriş yaptın. güvenli bir yer önerir misin bana ? tşkler şimdidena.a.s.

hiçbir sorun olmuo bn numaralı kullanıorm we 2 snw fln olck hiçbr sorn olmuo hem uygn hem duruma göre yannda solüsyon hediede ediolr tawsie edrm

bnde ilk lensimi bi optik ten almıştım..baya fiyat farkı oluo internetle..aynı lens sonuçta..sokağa atıcak param yok valla artık internetten alıcam lenslerimi...gayette güvenli,sağlıklı hiçbir sorun olmuo..

internet daha hesaplı .bende hep netten alıyorum.hele bide kampanya varsa o zaman alıyı-orum daha ucuz oluyor.yanında solüsyon numunesi filanda gönderiyorlar

Bende yaklaşık 2 yıldır lenslerimi internetten alıyorum,çoğu optik mağazasına göre de çok ucuza gelmiş oluyor,ama aldığınız siteye dikkat etmek gerekli.

arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum ilk defa alıcam hangi siteyi tavsiye edersiniz özelime de atabilirsiniz site ismi verilmiyosa

Son düzenleme:
gözlerim bu renk bazen koyulaşıyo bazen açılıyo mevsime göre :) ben mavi ya da yeşil tonları istiyorum sizce ne renk almalıyım opuyorumnanaktan

gözlerim bu renk bazen koyulaşıyo bazen açılıyo mevsime göre :) ben mavi ya da yeşil tonları istiyorum sizce ne renk almalıyım opuyorumnanaktan

Hiç elleme diyorum,çünkü gerçekten çok güzelmiş gözlerin.
Ama illa alırsan yeşil olabilira.s.

teşekkür ederim :kedi: bi farklılık olsun istedim ztn emin değilim alıp almama konusunda alırsam da aylık olanlardan alırım ara sıra takarım :KK66:

Kızlar bana bir akıl verin lütfen ya..
Bundan bir ay önce hastaneden lens siparişi verdim 3 çiftine 120 ytl para saydım,internetten baktığımda aynı markanın lensi 75 ytl..
İnternetten almak istiyorum ama terimlerini bilmiyorum gerçi aldığım lens kutusunun üstünde yazıyor zartu zurtu diye kaç diye..
Sağ göz için 1 kutu sol göz için bir 1 kutumu alıyoruz nasıl oluyor ya off yorumları okudukça aklım daha beter karıştı..
Bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim..:KK66:

Kızlar bana bir akıl verin lütfen ya..
Bundan bir ay önce hastaneden lens siparişi verdim 3 çiftine 120 ytl para saydım,internetten baktığımda aynı markanın lensi 75 ytl..
İnternetten almak istiyorum ama terimlerini bilmiyorum gerçi aldığım lens kutusunun üstünde yazıyor zartu zurtu diye kaç diye..
Sağ göz için 1 kutu sol göz için bir 1 kutumu alıyoruz nasıl oluyor ya off yorumları okudukça aklım daha beter karıştı..
Bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim..:KK66:

özel mesaj atamıyormuşum. buradan cevaplayayım.

ben internetten alıyorum, fiyatlardan da hızından da çok memnunum. ayrıca solüsyon hediyesi de gönderiyorlar. link vermek yasak mı bilmiyorum ama lens ve "market" olarak aratırsan siteyi hemen bulursun :)

benim aldığımda lenslerde sadece numarasını seçiyorum. miyop gözlerim için -1,50 yani. diğer o terimleri, zartu zurtu :) sabit zaten. bi karışıklığı yok yani. sen de memnun kalırsın umarım.

X