Internetten iş olur mu?

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Merhaba kızlar,
Bende yeni mezunlardanım ve iş sıkıntısı yaşıyorum. O kadar kotu bir psikolojideyim ki kendimi ise yaramaz hissediyorum. Evde en ufak bir maddiyat konuşulsa sanki benim yüzümden ben çalışmıyorum diye oluyor gibi hissediyorum. Inanin oyle sıkıntılıyım ki başvurmadıgım yer kalmadı. Hic bir yerden cevap gelmiyor. Artık kendi kendime düşünüyorum sürekli evde, Nasil para kazanabilirim nasil eve destek olabilirim diye. Aklima bir fikir geldi. Anneminde benimde el işimiz cok guzel ve severek yapıyoruz patik bebek yeleği iğne oyası etamin vs. Elimizde fazlaca örnek var. Diyorum ki ınstagramdan bir sayfa açsam acaba satış yapabilir mıyım? Sonra diyorum saçmamı olur acaba? Ne olur bir akil verin sizce böyle birşey yapmalı mıyım?:hamarat:

Benim bir akrabam çok güzel patikler yapıyor el işi ve onları instagram aracılığı ile satmaya başladı. Eğer hemen pes etmezseniz sonucu güzel olabilir. Herkes yapıyor siz neden yapamayasınız..

Yapılır benim arkadaş vardı örgü seviyor instgrm da açtı sayfa ki o da eş dostun tavsiyesiyle bilmez yani o işleri. Ördüklerinin resmini çekti attı örgüyle ilgili etiketlerden ekledi o şekilde satış oldukça arttı ki şu an yetişemiyor.

Internetten is yaparsan hicbir zararın olmaz.
Tek zararin belki de beklemek olur.
Ve sana tavsiyem websitesi aç
Musterinin guveni onemli

Bence yap.
Isleri ilerletirsen baska şeylerde satarsin,hatta malı gormene bile gerek kalmadan aracı firma olarak yaparsin
Kargo gunlerini ayarlarsin kuryeyi cagirirsin haftada 2 gun mesela. Imkanin varsa 1 gunde sen götürürsün kargoya

Reklam da cok onemli tabi,web siteni guzel bir tasarimla ayarlarsan bence oldukca iyi kazanabilirsin.
Başarılar diliyorum. Allah bol kazanc versin.
Açınca bize de haber ver siparis verelim :)

Başlayın tabii, neden olmasın. Fakat adınızı duyurmak için bir süre sabırla uğraş vermeniz gerek. Ve tabi güven kazanmak için de. Hemen olacak bir iş değil, zaman ister.

Hay Allah bin kere razı olsun ya öyle güzel cesaretlendirdiniz ki sudanlık Instagram sayfası açtım.. Umarım dediğimiz gibi olur cok teşekkürler..:KK200:

O zaman hayırlı olsun diyelim :) İlk zamanlar canınız sıkılmasın sipariş gelmiyor diye, işin ucunu bırakmazsanız devamı da gelecektir.

Merhaba kızlar,
Bende yeni mezunlardanım ve iş sıkıntısı yaşıyorum. O kadar kotu bir psikolojideyim ki kendimi ise yaramaz hissediyorum. Evde en ufak bir maddiyat konuşulsa sanki benim yüzümden ben çalışmıyorum diye oluyor gibi hissediyorum. Inanin oyle sıkıntılıyım ki başvurmadıgım yer kalmadı. Hic bir yerden cevap gelmiyor. Artık kendi kendime düşünüyorum sürekli evde, Nasil para kazanabilirim nasil eve destek olabilirim diye. Aklima bir fikir geldi. Anneminde benimde el işimiz cok guzel ve severek yapıyoruz patik bebek yeleği iğne oyası etamin vs. Elimizde fazlaca örnek var. Diyorum ki ınstagramdan bir sayfa açsam acaba satış yapabilir mıyım? Sonra diyorum saçmamı olur acaba? Ne olur bir akil verin sizce böyle birşey yapmalı mıyım?:hamarat:

yazan oldu mu yorumlarin hepsini okumadim
satış evden yaparsaniz vergi mükellefi olmak zorunda değilsiniz esnaf muafligi belgesi alirsiniz
ama ne zaman internet işin icine girer o zaman vergi mükellefi olmaniz gerekir vergi levhasi almaniz gerekir, muhasebeci tut beyan ver damga vergisi öde, satislar cok olmazsa astarı yüzünden pahaliya gelir
kimse almiyo deyip satarsiniz ilerde tespit olur geriye dönük bi suru cezali vergi borcu cikar

tuhafiyeler vs satiyo bu el işlerini cevrenizde varsa anlasin o satsin komisyon isterse alsin siz de o sekilde kazanin bana kalirsa

yorumlara baktim tek olunsuz yazan kisi benim sanırım ama iyice arastirin
bu konuyla ilgili çalışma yapiyo maliye vergi kacirma cok oluyo inst satislariyla diye

actiysaniz da vergi kayit vs islerine bakin

Allah utandirmasin hayırlı olsun

Merhaba kızlar,
Denemeden bilemezsiniz madem ornek cok bi sansinizi deneyin bos oturmaktan iyidir

Merhaba kızlar,
Bayan olarak kurumsal markette kasiyerlik yapın eğer gerçekten paraya ihtiyaç duyuyorsanız. Çünkü inim inim arıyorlar.

Günümün hee saatini kpss çalışarak geçiremem degil mi? :)
Normal hayat diye bir olayda var :KK70:
Gününüzün her saatini kpss’ye çalışarak geçiremezsiniz evet çok haklısınız. Normal hayatı elbette sürdürebilirsiniz. Ama herhangi bir iş yapmaksızın sürdürebilirsiniz daha sağlıklı olur ve normal hayatın tadını çıkartabilirsiniz.

Yalnız, şimdi kpss’ye çalışırken bir yandan satış iş vs yapamazsınız. Çalıştığınızla kalırsınız, dikkatiniz dağılır. Ders sonrası insan beynini dinlendirmeli.
İş ile dersi aynı anda yürütmek emin olun çok zordur. Başarabilene de hürmetlerimi sunarım.
Satış yaparken aklınız derste olacak, ders çalışırken aklınız satışta olacak vs bu döngü böyle gider kafanız bulanır.

O yüzden kpss’ye çalışmak gibi bir düşünceniz varsa kendinize bir program ayarların ve çalışın. Atanacağınıza inanın. İş hayatına girerken eksiklerinizi, yardımlarınızı ailenize yapabilirsiniz.

Gününüzün her saatini kpss’ye çalışarak geçiremezsiniz evet çok haklısınız. Normal hayatı elbette sürdürebilirsiniz. Ama herhangi bir iş yapmaksızın sürdürebilirsiniz daha sağlıklı olur ve normal hayatın tadını çıkartabilirsiniz.

Yalnız, şimdi kpss’ye çalışırken bir yandan satış iş vs yapamazsınız. Çalıştığınızla kalırsınız, dikkatiniz dağılır. Ders sonrası insan beynini dinlendirmeli.
İş ile dersi aynı anda yürütmek emin olun çok zordur. Başarabilene de hürmetlerimi sunarım.
Satış yaparken aklınız derste olacak, ders çalışırken aklınız satışta olacak vs bu döngü böyle gider kafanız bulanır.

O yüzden kpss’ye çalışmak gibi bir düşünceniz varsa kendinize bir program ayarların ve çalışın. Atanacağınıza inanın. İş hayatına girerken eksiklerinizi, yardımlarınızı ailenize yapabilirsiniz.

Sizin dediğiniz de cok mantıklı tabi ki ama benim maddi sıkıntım olduğu zaman ınanin oturup o kafayla da ders çalışamıyorum zaten. O yüzden cabalamak en iyisi..

Günümün hee saatini kpss çalışarak geçiremem degil mi? :)
Normal hayat diye bir olayda var :KK70:
Yukarıda kk birinci noteri kk birinci noteri en doğrusunu açıklamış internetten satış konusunda kendisi bu işlerin içinde olan birisiydi öyle hatırlıyorum maliye bakanlığında yani.

S Sonilmek arkadaşın arkadaşları instagramdan satış için çok yüklü ceza ödemişler.O yüzden iyi düşünmek lazım.

Back
X