Merhaba kızlar,
Bende yeni mezunlardanım ve iş sıkıntısı yaşıyorum. O kadar kotu bir psikolojideyim ki kendimi ise yaramaz hissediyorum. Evde en ufak bir maddiyat konuşulsa sanki benim yüzümden ben çalışmıyorum diye oluyor gibi hissediyorum. Inanin oyle sıkıntılıyım ki başvurmadıgım yer kalmadı. Hic bir yerden cevap gelmiyor. Artık kendi kendime düşünüyorum sürekli evde, Nasil para kazanabilirim nasil eve destek olabilirim diye. Aklima bir fikir geldi. Anneminde benimde el işimiz cok guzel ve severek yapıyoruz patik bebek yeleği iğne oyası etamin vs. Elimizde fazlaca örnek var. Diyorum ki ınstagramdan bir sayfa açsam acaba satış yapabilir mıyım? Sonra diyorum saçmamı olur acaba? Ne olur bir akil verin sizce böyle birşey yapmalı mıyım?
Denemeden bilemezsiniz madem ornek cok bi sansinizi deneyin bos oturmaktan iyidirMerhaba kızlar,
Bende yeni mezunlardanım ve iş sıkıntısı yaşıyorum. O kadar kotu bir psikolojideyim ki kendimi ise yaramaz hissediyorum. Evde en ufak bir maddiyat konuşulsa sanki benim yüzümden ben çalışmıyorum diye oluyor gibi hissediyorum. Inanin oyle sıkıntılıyım ki başvurmadıgım yer kalmadı. Hic bir yerden cevap gelmiyor. Artık kendi kendime düşünüyorum sürekli evde, Nasil para kazanabilirim nasil eve destek olabilirim diye. Aklima bir fikir geldi. Anneminde benimde el işimiz cok guzel ve severek yapıyoruz patik bebek yeleği iğne oyası etamin vs. Elimizde fazlaca örnek var. Diyorum ki ınstagramdan bir sayfa açsam acaba satış yapabilir mıyım? Sonra diyorum saçmamı olur acaba? Ne olur bir akil verin sizce böyle birşey yapmalı mıyım?
Bayan olarak kurumsal markette kasiyerlik yapın eğer gerçekten paraya ihtiyaç duyuyorsanız. Çünkü inim inim arıyorlar.Merhaba kızlar,
Pukikocum bunlar yerine kpssye calis lutfen atanacagins inaniyorum :)
Gününüzün her saatini kpss’ye çalışarak geçiremezsiniz evet çok haklısınız. Normal hayatı elbette sürdürebilirsiniz. Ama herhangi bir iş yapmaksızın sürdürebilirsiniz daha sağlıklı olur ve normal hayatın tadını çıkartabilirsiniz.Günümün hee saatini kpss çalışarak geçiremem degil mi? :)
Normal hayat diye bir olayda var
Gününüzün her saatini kpss’ye çalışarak geçiremezsiniz evet çok haklısınız. Normal hayatı elbette sürdürebilirsiniz. Ama herhangi bir iş yapmaksızın sürdürebilirsiniz daha sağlıklı olur ve normal hayatın tadını çıkartabilirsiniz.
Yalnız, şimdi kpss’ye çalışırken bir yandan satış iş vs yapamazsınız. Çalıştığınızla kalırsınız, dikkatiniz dağılır. Ders sonrası insan beynini dinlendirmeli.
İş ile dersi aynı anda yürütmek emin olun çok zordur. Başarabilene de hürmetlerimi sunarım.
Satış yaparken aklınız derste olacak, ders çalışırken aklınız satışta olacak vs bu döngü böyle gider kafanız bulanır.
O yüzden kpss’ye çalışmak gibi bir düşünceniz varsa kendinize bir program ayarların ve çalışın. Atanacağınıza inanın. İş hayatına girerken eksiklerinizi, yardımlarınızı ailenize yapabilirsiniz.
YukarıdaGünümün hee saatini kpss çalışarak geçiremem degil mi? :)
Normal hayat diye bir olayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?