Anket internetten en çok ne satın alırsınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

internetten en çok ne satın alırsınız

• telefon

OY: 0 0,0%
  • fotoğraf makinesi

• takı

• kamera

• Ankete Katılan
    96
ben geceliklerimi internetten siparis veriyorum cunku magazalardakini begenmiyorum

ben parfum,krem filan aliyorum.cok cok ucuza aliyorum hem de.1 haftaya da elimde oluyorlar.ozellikle de parfumleri netten almayi herkese tavsiye edebilirim.

canım hangı sıteler bunlar ozelden yazarsan sevınırm

giyim-ayakkabı-aksesuar

ben cesaret edemiyorum int.den alışveriş yapmaya
kızlar bir sakıncası oluyormu

ben kitap alıyorum..ama hep aynı siteden aldım bugüne kadar.güvenlik açısındanda yıllardır hiç sorun yaşamadım

bende genelde ınternetten alısverıs yapıorum hem normalde magaza magaza gezcek vaktım olmuyor kocamla vakıt gecırıyoruz genelde gerı kalan ksıımda ekmek parası:) ama oturdugun yerden bısyeler alıyosun ve pıyasadakı fıyatının altında zaten o ucrette kargo bedelıyle dısardakı kadar oluyor zaten yanı hemen hemen aynı hesap en buyuk artısı netten alısverısın kampanyalı urunler ve bedava kargo ben bı nette gezınmenızı tavsıye ederım

kitaplar çok uygun oluyor
kitaplar ve bir markanın sitesinden *KAHVE* + renkli kokulu mumlar, ıvır zıvır

kıyafet ve gıda harici herşeyi internetten alırız. bilgisayar. fotoğraf makinası, süt sağma makinası, perde, elektronik ev eşyaları, ışıldak bilgisayar malzemeleri, çelik tencere,mobilya...

netten kitap, kahve, kıyafet, evin eksiği gediği, takılar ve mum alırım bol bol...

Son düzenleme:
1996-97 den beri market alışverişimi hep internetten yapıyorum. Onun dışında da eşimin bazen elektronik eşya aldığı oluyor denediği bildiği bazı sitelerden. Zaman, zaman kitap da alırım. Son 1 senedir sebze, meyve, yumurta vs. mi de internetten bulduğum bir çiftlikten almaya başladım, çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…