• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket internetten en çok ne satın alırsınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

internetten en çok ne satın alırsınız

• telefon

OY: 0 0,0%
  • fotoğraf makinesi

• takı

• kamera

• Ankete Katılan
    96
Genelde yurtdışı alışveriş sitelerini sık kullanırım.
Makyaj ürünleri,parfüm,saç-cilt bakım ürünlerimide almışlığım var birçok siteden.
Birkaç kez giyim ve ayakkabıda aldım.

makyaj malzemesi , parfüm, giyim eşyası,elektronik, kitap ve daha bir çok şey alırım hem daha ucuz hemde zahmetsiz oluyor

ne almıyorum ki :delphin:
çanta, ayakkabı, giyim kuşam, makkaj malzemesi, parfim ıttırı vıttırı her bişi cokacimcoook
elimden gelse kocayı da ordan alcam ama henuz kendini acık arttırmaya cıkarmış bi yaşuhlu bulamadım :CüvCüv:

:roflol::roflol::roflol:
delüüü hatunnnn:lepi:

9 yıldır ınternetten alısverıs yapıyorum yıyecek ıcecek gıyım ayakkabı ev esyası yastık yorgan
mobılya bıle aldım

En çok aldığım köpeğime mama. En son kardeşime ve kendime cep telefonu ondan öncede fotoğaf makinası aldım ama.

ev elektroniği, bilgisayar malzemesi, kontör

kitap satın alırım.daha hesaplı oluyor ve kitapları taşımama gerek kalmıyor.bir kere i-pod bir kere de fotoğraf makinası aldım.şu ana kadar hiç problem olmadı.
bir de tüm uçak biletlerimiz internetten.

kitap, kitap seçeneklerde olmalıydı:hulya:

Surekli kozmetik alisverisi yapiyorum.
Kozmetik disinda da kitap, kisisel bakim urunleri genellikle.

internetten en çok kontör alırım.. başkada bişey almadım .. :D

ben parfum,krem filan aliyorum.cok cok ucuza aliyorum hem de.1 haftaya da elimde oluyorlar.ozellikle de parfumleri netten almayi herkese tavsiye edebilirim.

Back