Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben parfum,krem filan aliyorum.cok cok ucuza aliyorum hem de.1 haftaya da elimde oluyorlar.ozellikle de parfumleri netten almayi herkese tavsiye edebilirim.
bende genelde ınternetten alısverıs yapıorum hem normalde magaza magaza gezcek vaktım olmuyor kocamla vakıt gecırıyoruz genelde gerı kalan ksıımda ekmek parası:) ama oturdugun yerden bısyeler alıyosun ve pıyasadakı fıyatının altında zaten o ucrette kargo bedelıyle dısardakı kadar oluyor zaten yanı hemen hemen aynı hesap en buyuk artısı netten alısverısın kampanyalı urunler ve bedava kargo ben bı nette gezınmenızı tavsıye ederım
kıyafet ve gıda harici herşeyi internetten alırız. bilgisayar. fotoğraf makinası, süt sağma makinası, perde, elektronik ev eşyaları, ışıldak bilgisayar malzemeleri, çelik tencere,mobilya...
1996-97 den beri market alışverişimi hep internetten yapıyorum. Onun dışında da eşimin bazen elektronik eşya aldığı oluyor denediği bildiği bazı sitelerden. Zaman, zaman kitap da alırım. Son 1 senedir sebze, meyve, yumurta vs. mi de internetten bulduğum bir çiftlikten almaya başladım, çok memnunum.