İnternetten birisiyle tanışmak

Rudecat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
3
1
1
25
Merhabalar herkese :) 1 haftadır internetten birisiyle konuşuyorum. Normalde yaşadığım şehirde okuyor ama şu an annesini ziyarete başka bir şehre gitmiş. Bayramdan sonra gelicek ve büyük ihtimalle görüşeceğiz. İlk defa internetten birisiyle konuşuyorum ve daha önce internetten kimseyle görüşmedim. Akşamları sabaha kadar mesajlaştığımız oluyor ama gündüzleri bu kadar akıcı konuşamıyoruz nedense. Aramızda 4 yaş var. Siz ne düşünürsünüz? Sizce güvenli mi ve ilerisi var mıdır bu ilişkinin? Düşüncelerinizi bekliyorum :)

Belki tepki alabilirim ama internetten görüşülen kız icin genellikle "kötü ayak" diye düşünüyor erkekler. Benim gorduklerim cevremdeki yani oyleydi
Ha düşünmeyen var mi var. Hatta evlenen de var
Kuzenim. Oda geçen gün boşandı. Internet işi cok yaş. Bence görüşme bile hic

Kusura bakmayın ilerisi var mıdır demem fazla olmuş gerçekten de Sadece günü geçirmek için bi şey olmasını istemiyorum ondan :)

Sosyal medya hesaplarini incele soylediklerinin dogrulugu bakimindan is meslek vs
Taniman lazim ilerisi diye bisi dusunmek zor
Simdi topa tutacaklar beni ama ben hep internetten tanistim sanirim oylefe devam edecek cunku hicbir zaman cevremde erkek olmadi normal kalabalik arkadas grubumda olmadi mecbur internetten oluyor napilabilir ki herkes kullaniyor interneti sonucta.

Ben metrobuste gordugum adamla operaya gitmiştim :)
Turist diye Sultanahmet'te gezdirdigim adamla o gün aşk yaşamaya başladım falan...o kadar saçma tanışma hikayelerim var ki, bence tanışmanın yeri olmaz. İki insan bir şekilde denk gelebilir :)
Git görüş derim ben
İnsanlar karşı çıkabilirler çünkü eskiden internetten tanışmak demek mirç gibi chat programına girip birileriyle tanışmak demekti . Hala insanların aklında bu var. Ama artık internet koca derya, binbir ayrı çeşitte insanlarla kontak kurabiliyorsun. Ne var ki bunda?

Bir tanıdığım internetten biri ile tanışmıştı. Aynı şehirde okuyorlardı iki senedir falan sevgililer şimdi.. Aynı şekilde başka bir tanidigim da internette şiir beğenisi ile tanismislardi onlarda sevgili oldular. Ama bana pek güvenilir gelmiyor internet tanışma olaylari.

Nasıl tanışıyorsunuz onu da anlamiyorum internetten? Tanımadığım insanlarla konuşmam bile çünkü. Bence dikkatli ol iyi de olabilir kötü de hayat bu

tanışabilirsin sadece ilk buluşmalarda kalabalık bir yer olsun.ben olsam birkaç ay konuşurdum iyice tanımak için ama aynı şehirdeymişsiniz zaten tanışmakla birşey kaybetmezsiniz.

Günümüzde çoğu kişi netten tanışıp evleniyor çok da mutlu olanı da oluyor, siz suan burda yazıyorsunuz ya bende o zaman sizin hakkınızda kötü ayak diye mi düşüneyim bence itham şekliniz yanlış ,ucu acık bir cümle kurdunuz, netteki kızlar hakkında kötü düşünülüyorsa eğer netteki ' erkekler'hakkında çok mu iyi düşünüyorsunuz

K.bakmayın ama internetteki kız için değilde erkekler hakkında daha kötü düşünülüyor..

Hayir netteki erkekler.icinde iyi düşünmüyorum ki. Ayrıca bu arkadas görüşüyor. Yani bulusacak ve ilerisi olur mu diyor. Simdi benim burda fikir beyan etmem ile internetten birisiyle flortlesmem ayni sey mi? Değil. Ikisini birbirine karıştırmayın. Konu sahibi sanal ask yasiyor gibi birse.

Konu sahibine doğru yapıyor demiyorum, ucu acık bir cümle kurduğunuz için nereye çekerseniz oraya gidiyor o yüzden yazdım, yoksa bende konu sahbnn tutumunu begenmiyorum hemen evlilik hayali kurmasını gibi..

İnternetten tanışmak çok büyük bir risk, insanların kendini olduğundan tamamen farklı gösterme olasılığı çok yüksek, sizin gibi gencecik çocukların günlük hayatta doğru kişiyle karşılaşma şansı varken, sanki çok çaresizmiş gibi internetten arkadaşlık kurmasını gerçekten anlayamıyorum. Önünüzde upuzun seneler var, acele etmeyin okulda, çalışırken ya da başka bir sosyal ortamda mutlaka doğru insanla tanışırsınız, internetten arkadaşlık kurarak hayatınızı riske atmayın

Konu sahibine doğru yapıyor demiyorum, ucu acık bir cümle kurduğunuz için nereye çekerseniz oraya gidiyor o yüzden yazdım, yoksa bende konu sahbnn tutumunu begenmiyorum hemen evlilik hayali kurmasını gibi..
Ucu açık degil aslinda net bir cümle kurdum ben internetten sevgili olan evlenen de var yok degil ben sahsen sağlıklı bulmuyorum onu soyledim. Cunku internette alternatif çok. Yani tanışmak icin attığı mesaji o erkek,baska birine de atiyordur. Hatta atıyor ama hangisi cevap yazarsa. Cevap gelince de sizce ne düşünüyordur ?

insan gerçek hayatta tanıştıklarından bile biraz gözlemledikten sonra soğuyabiliyor kaldı ki internet üzerinden biri kendini harika tanıtma potansiyeli olan maskeler takabilme olasılığı daha yüksek biri olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…