Kusura bakmayın ilerisi var mıdır demem fazla olmuş gerçekten de Sadece günü geçirmek için bi şey olmasını istemiyorum ondan :)
Günümüzde çoğu kişi netten tanışıp evleniyor çok da mutlu olanı da oluyor, siz suan burda yazıyorsunuz ya bende o zaman sizin hakkınızda kötü ayak diye mi düşüneyim bence itham şekliniz yanlış ,ucu acık bir cümle kurdunuz, netteki kızlar hakkında kötü düşünülüyorsa eğer netteki ' erkekler'hakkında çok mu iyi düşünüyorsunuzBelki tepki alabilirim ama internetten görüşülen kız icin genellikle "kötü ayak" diye düşünüyor erkekler. Benim gorduklerim cevremdeki yani oyleydi
Ha düşünmeyen var mi var. Hatta evlenen de var
Kuzenim. Oda geçen gün boşandı. Internet işi cok yaş. Bence görüşme bile hic
Hayir netteki erkekler.icinde iyi düşünmüyorum ki. Ayrıca bu arkadas görüşüyor. Yani bulusacak ve ilerisi olur mu diyor. Simdi benim burda fikir beyan etmem ile internetten birisiyle flortlesmem ayni sey mi? Değil. Ikisini birbirine karıştırmayın. Konu sahibi sanal ask yasiyor gibi birse.Günümüzde çoğu kişi netten tanışıp evleniyor çok da mutlu olanı da oluyor, siz suan burda yazıyorsunuz ya bende o zaman sizin hakkınızda kötü ayak diye mi düşüneyim bence itham şekliniz yanlış ,ucu acık bir cümle kurdunuz, netteki kızlar hakkında kötü düşünülüyorsa eğer netteki ' erkekler'hakkında çok mu iyi düşünüyorsunuz
K.bakmayın ama internetteki kız için değilde erkekler hakkında daha kötü düşünülüyor..
Konu sahibine doğru yapıyor demiyorum, ucu acık bir cümle kurduğunuz için nereye çekerseniz oraya gidiyor o yüzden yazdım, yoksa bende konu sahbnn tutumunu begenmiyorum hemen evlilik hayali kurmasını gibi..Hayir netteki erkekler.icinde iyi düşünmüyorum ki. Ayrıca bu arkadas görüşüyor. Yani bulusacak ve ilerisi olur mu diyor. Simdi benim burda fikir beyan etmem ile internetten birisiyle flortlesmem ayni sey mi? Değil. Ikisini birbirine karıştırmayın. Konu sahibi sanal ask yasiyor gibi birse.
İnternetten tanışmak çok büyük bir risk, insanların kendini olduğundan tamamen farklı gösterme olasılığı çok yüksek, sizin gibi gencecik çocukların günlük hayatta doğru kişiyle karşılaşma şansı varken, sanki çok çaresizmiş gibi internetten arkadaşlık kurmasını gerçekten anlayamıyorum. Önünüzde upuzun seneler var, acele etmeyin okulda, çalışırken ya da başka bir sosyal ortamda mutlaka doğru insanla tanışırsınız, internetten arkadaşlık kurarak hayatınızı riske atmayınMerhabalar herkese :) 1 haftadır internetten birisiyle konuşuyorum. Normalde yaşadığım şehirde okuyor ama şu an annesini ziyarete başka bir şehre gitmiş. Bayramdan sonra gelicek ve büyük ihtimalle görüşeceğiz. İlk defa internetten birisiyle konuşuyorum ve daha önce internetten kimseyle görüşmedim. Akşamları sabaha kadar mesajlaştığımız oluyor ama gündüzleri bu kadar akıcı konuşamıyoruz nedense. Aramızda 4 yaş var. Siz ne düşünürsünüz? Sizce güvenli mi ve ilerisi var mıdır bu ilişkinin? Düşüncelerinizi bekliyorum :)
Ucu açık degil aslinda net bir cümle kurdum ben internetten sevgili olan evlenen de var yok degil ben sahsen sağlıklı bulmuyorum onu soyledim. Cunku internette alternatif çok. Yani tanışmak icin attığı mesaji o erkek,baska birine de atiyordur. Hatta atıyor ama hangisi cevap yazarsa. Cevap gelince de sizce ne düşünüyordur ?Konu sahibine doğru yapıyor demiyorum, ucu acık bir cümle kurduğunuz için nereye çekerseniz oraya gidiyor o yüzden yazdım, yoksa bende konu sahbnn tutumunu begenmiyorum hemen evlilik hayali kurmasını gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?