• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten birisiyle tanışmak

Ucu açık degil aslinda net bir cümle kurdum ben internetten sevgili olan evlenen de var yok degil ben sahsen sağlıklı bulmuyorum onu soyledim. Cunku internette alternatif çok. Yani tanışmak icin attığı mesaji o erkek,baska birine de atiyordur. Hatta atıyor ama hangisi cevap yazarsa. Cevap gelince de sizce ne düşünüyordur ?
Net ortamında Degil de diğer şartlarda evlenen bazı beyler de hanımlar da evliliğini bozma pahasına nette birileriyle görüşebiliyor,eşlerini terkedip kaçabiliyor .

Bu biraz şans biraz dikkat ve ölçüp tartmayı iyi bilmeye bakıyor bana göre.

insan gerçek hayatta tanıştıklarından bile biraz gözlemledikten sonra soğuyabiliyor kaldı ki internet üzerinden biri kendini harika tanıtma potansiyeli olan maskeler takabilme olasılığı daha yüksek biri olabilir.
Takiyorlarda zaten
Yani internete bir baksaniza herkes dürüst dobra ve zengin. Bizim ülkemizde bu kadar zengin ve vatansever hayirsever varmi gercekten. Hic sanmıyorum. Hepsi yalan dolan ozellikle sosyal medya. Korkutucu gercekten. Genc kizlar cok dikkatli olmalı.

Net ortamında Degil de diğer şartlarda evlenen bazı beyler de hanımlar da evliliğini bozma pahasına nette birileriyle görüşebiliyor,eşlerini terkedip kaçabiliyor .

Bu biraz şans biraz dikkat ve ölçüp tartmayı iyi bilmeye bakıyor bana göre.
2 tane seytan var. Birisi televizyon birisi de internet.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Hepsini de düşünücem

Yıllar önce şimdi adını vermek istemediğim bir oyundan (kötü içerikli vesaire değil ergenlik sadece) tanıştığım biri vardı ve o an kendimde bulduğum ve şu an düşünürken bile tüylerimi ürperten cesaretle Üsküdar'da buluşmuştum. Konuşurken inanılmaz güzeldi her şey ancak buluştuğumuzda kışın ortasındaydı ve ince bir trikoyla gelmişti, geç de kalmıştı, "Apaçi bir montum var bir yeri yırtıktı onunla gelmek istemedim" dedi ve donmayı göze almış böyle bir şey için. Bu arada tavrı ve fotoğraflarında hiç öyle biri değildi. Üsküdar'ı bilenler bilir, çiçekçi ablalarla doludur, ayıp olmasın hemen geri göndermeyeyim diye biraz otururken yakaladı bir tanesi, hayatında hiç çiçekçi görmemiş herhalde, yüz lira verdi 1 tane güle, sonra üstünü bekledi ama nafile tabii ki. Kadın aldı gitti parayı, kaldık bir gülle. :) Lisedeyim tabii daha o zaman. Sonra muhabbet ettik ve ayrıldık, sonrasında muhabbetimi kestim tabii ki. Başta feda olsun o güller derken daha sonra arkamdan konuşmuş oyunda hep, o kadar para harcadım son paramdı o vesaire diye. :) Şimdiki aklım olsa asla öyle bir şeye kalkışmazdım, sanırım akıllıca yaptığım tek şey kalabalık bir yerde buluşmaktı. :halay:

İyi araştırır emin olursan bence oluru var... Beni 30 yıllık tanıdığın (akraba gibiydik ailesiyle)oğluyla tanıştırdılsrds ne oldu ? Ablasının telinden bile numaram sildirilmiş !! Şerfssşz işte... Maksat evlerine gitmim , o kadar zoruma gittki, halbuki evlerine gittiğimde ablasına çaktırmadan diyordu üstümde bluz filan varsa üstüne kapalı şeyler ver diye.... Kaç ay geçti toparlanamadım hala çıldırucam...halbuki gözlerime baktığında çok farklı şeyler hissetmiştim... E ailemede rezil oldum o boyutta car, bu çocuk bile istemedi seni diyerekten.....

Nette tanistigin insan real hayatta karsina cikabilecek olsa zaten ortak birseyiniz olur.. mesela atiyorum yasadigin sehir okudugun okul ortak bi akraba ya da tanidik.. bu sekilde dunyanin oteki ucundan biriyle konusabiliyosun.. once konusup sonra gorusuyosun.. bazen ilk gorusmus oldugun zaman, zaten konusarak daha ilerisini hissediyor oluyosun.. halbuki realde olsa belki bi kac dk dan sonra devam etmeyecegin biridir. Cok farkli hayatlardaki insanlar bir araya gelmeye calisiyolar.. sonu cogu zaman husran bencede

Ucu açık degil aslinda net bir cümle kurdum ben internetten sevgili olan evlenen de var yok degil ben sahsen sağlıklı bulmuyorum onu soyledim. Cunku internette alternatif çok. Yani tanışmak icin attığı mesaji o erkek,baska birine de atiyordur. Hatta atıyor ama hangisi cevap yazarsa. Cevap gelince de sizce ne düşünüyordur ?
Ama yazdığınız söyledikleriniz çelişiyor ilk yorumunuzda direk "netteki kıza kötü ayak diyorlar '" erkekler dedniz şimidide netteki erkeklere güvensizlikden bahsediyorsunuz, demekki erkekler daha kötü ayak oluyor .

Esimle internette tanışmıştım. 7 senelikte evliyim .Kısmet ve kader.Rabbime binlerce kez şükürler olsun doğru bir insana denk gelmişim:KK200:

Not: Ufak bir tavsiye kalabalık ortamlarda buluşun ve iyice tanıyın.

Yıllar önce şimdi adını vermek istemediğim bir oyundan (kötü içerikli vesaire değil ergenlik sadece) tanıştığım biri vardı ve o an kendimde bulduğum ve şu an düşünürken bile tüylerimi ürperten cesaretle Üsküdar'da buluşmuştum. Konuşurken inanılmaz güzeldi her şey ancak buluştuğumuzda kışın ortasındaydı ve ince bir trikoyla gelmişti, geç de kalmıştı, "Apaçi bir montum var bir yeri yırtıktı onunla gelmek istemedim" dedi ve donmayı göze almış böyle bir şey için. Bu arada tavrı ve fotoğraflarında hiç öyle biri değildi. Üsküdar'ı bilenler bilir, çiçekçi ablalarla doludur, ayıp olmasın hemen geri göndermeyeyim diye biraz otururken yakaladı bir tanesi, hayatında hiç çiçekçi görmemiş herhalde, yüz lira verdi 1 tane güle, sonra üstünü bekledi ama nafile tabii ki. Kadın aldı gitti parayı, kaldık bir gülle. :) Lisedeyim tabii daha o zaman. Sonra muhabbet ettik ve ayrıldık, sonrasında muhabbetimi kestim tabii ki. Başta feda olsun o güller derken daha sonra arkamdan konuşmuş oyunda hep, o kadar para harcadım son paramdı o vesaire diye. :) Şimdiki aklım olsa asla öyle bir şeye kalkışmazdım, sanırım akıllıca yaptığım tek şey kalabalık bir yerde buluşmaktı. :halay:
:KK57::KK57:
Ucuz atlatmışsınız.

Şimdi internetten tanışmak biraz garip geliyor ama aslında bence bi 3-5 yıla bu daha da yaygınlaşacak. Sonuçta sosyal medyada da bir iletişim halinde oluyoruz ve insanlarin birbirinden etkilenmesi normal.

Ama sırf bu amaçla kurulan sitelerden birinde tanisdiysaniz o zaman başka. Öyle sitelere girenler güvenilir değil bence.

Back