Anket Internetten Alisveris ????

INTERNETTEN ALISVERIS ?

• Ankete Katılan
    119
gittigidiyordan derma roller aldım geçenlerde ve çok memnun kaldım

1996 dan beri market alışverişimi internetten yapıyorum. İlk zamanlar kredi kartı bilgileri veriliyordu, epeyidir kapıda kredi kartı ile ödüyorum.
Bu seçenek olmayan sitelerden sadece 1-2 tanesinden alışveriş yapıyorum. Hiç tanımadığım bir siteyse, sadece kapıda ödeme seçeneği varsa alıyorum.
Bugüne kadar bir problem olmadı çok sükür.

ay hangi çağda yaşıyoruz kızlar korkmayın bişey olmaz
ben sürekli alışveriş yapıyorum tabi uyduruk kaydırık sitelerden diil
bazen problem çıktığı da oluyo ozaman hemen mail ve telefon yağmuruna tutuyorum hemen çözüyolar

evet yaptım sadece gıttıgıdıyor ve hepsıburadan kredı kartıyla alısverıs yaptım dıger sıtelerınkıne kapıda odeme seklınde yaptım dıgerlerıne pek guvenemıyorum

Bende yabancı bi siteden alışveriş yapmıştım. Türkiyeye sevkiyatları yoktu. ingilteredeki kuzenimin adresini verdim. Hiç bi problem yaşamadım bir hafta içinde eline ulaştı amaaa kuzenim devlet pttsine verince olan oldu.. Kayboldu aldıklarım

Ben yapıyorum çokta memnunum hiçbir problem olmuyor.Yalnız alışveriş yapılacak site güvenilir olmalı.Ben altın bile aldım internetten

ben yapmayı düşünüyorum kızlar çünkü pek çok güvenilir site var yakınlarımda yaptı ve şahit oldum o yüzden ben korkmuyorum

internetten alışverişi severim, bi de ayağıma kadar getirirler ya daha bi ayrı güzel olur..
bi şey alacaksam ilk netten almaya çalışırım, baktım olmuyor, kaderimde yine mağaza mağaza dolaşmak var diyip yollanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…