Anket Internetten Alisveris ????

INTERNETTEN ALISVERIS ?

• Ankete Katılan
    119
oooooooo bunu acali epey olmus hehehe, bende yaptim sagolun kizlar bi sene oldu olcak, hala da yapiyorum, hem daha ucuz ve eve getiriolar oh ne guzel :roflol:

tiyatro biletlerimi dahi internetten alıyorum, koşu bandı, mp3 çalar, makyaj malzemeleri aldım, sorun çıkmadı ama yine de düşük limitli kredi kartı kullanmakta yarar var.

İnternetten pekçok kez alışveriş yaptık, hala ihtiyaç olduğunda yaparız.
Bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadık bu yönde.

Ben de yaptım hatta yeni evleneceğim için çeyizim için gerekli olan bir kaç şeyi internetten aldım dışardan daha uygun fiyat olduğu için tercih etmiştim. En geç 3 gün içinde elimde oldu ve hiç bir sıkıntı da yaşamadım. Tabi güvenilir siteler olması gerekiyor. Benim tercih ettiğim sadece bir kaç site var.

ben internetten bi seyler almak istiyorum sizler icinde alanlariniz oldu mu hic guvenli mu givensiz mi guvenmeli mi guvenmemeli mi bana yardimci olun lutfen ???:1no2:fisfisfis:uhm:

evet ben aldım süt sağma makinası birde fotoğraf makinası aldık dışardan daha ucuza geliyor gerçekten tavsiye ederim

güvenilir sitelerden alabilirsin canım ben çoğu ihtiyacımı netten alıyorum hem normal dükkanlara göre çoğu şey hesaplı olur ayrıc daha çok seçenek ve dükkanda bakımıcak kadar incelebilirsun hakkında yorum okursun iyimi kötümü falan diye tavsiye ederim.. ama sitenin güvenilir olmasına dikkat et canım kredi kartıylada güvenle alışveriş yaparsın böğlece.

En önemli ihtiyaçlarımızı internetten aldık hem de... Laptop ,kitap, cep telefonu , araba :)a

İnternette hem çeşit bol , hem taksit imkanı iyi (komisyon az), hem de elinin altında...

O mağaza senin bu mağaza benim dolaşmaya gerek kalmıyor...Siteler arası geziyosun onun yerine ...

Ama yine de zaman zaman çekinirim , ne de olsa dolandırıcılık almış başını gidiyor...Güvenli sitelerden

almaya özen gösteriyoruz ama bilmiyorum:sm_confused:

Hem çok seviyorum hem de korkuyorum ben fisfisfis

3 kez alışveriş yaptım internetten kapıda ödeme olduğu için bi sorun yaşamadım sengözlerimebaksanab

Giyim ve gıda alışveriş dışındaki tüm alışverişimi internetten yapıyorum hem daha ucuz hem istediğimi bulmak daha kolay ayrıca seçim şansın çok yüksek karşılaştırma yapabiliyorum

Ben de internetten alışveriş yapmak istiyorum ama korkuyorum da,belki tuhaf gelebilir ama accessorize dan çok güzel takılar beğendim onları almak istiyorum burda olmadığı için tek şansın internet.Acaba yurtdışından mı sipariş etmem gerekiyor yoksa türkiye de de sipariş verebilme imkanım var mı bileniniz var mı?

çoğunluğa bakılırsa internetten alışveriş yapan çok.ben yapmadım ama mecbur kalırsam yaparım(aöf kitapları falan)

ben çok yaptım ve tabi ki sorun yaşadıklarım da oldu , ama bu alışveriş yapılan site ya da gittigidiyor gibi yerlerden yapılıyorsa alışveriş yapılan kişinin şahsiyetine göre değişiyor,normal alışverişlerde de sorun yaşadığımız olmuyor mu, Bana sorarsanız internette alışveriş güvenli ve çok daha ucuz ama her yerden de alışveriş yapılmaz

Back