Anket Internetten Alisveris ????

INTERNETTEN ALISVERIS ?

• Ankete Katılan
    119

CORUMUNCADISI

3 yavrum kuzumlarim
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
6.852
16
156
38
Ben internetten bi seyler almak istiyorum sizler icinde alanlariniz oldu mu hic guvenli mu givensiz mi guvenmeli mi guvenmemeli mi bana yardimci olun lutfen ???:1no2:fisfisfis:uhm:

biz her zaman alıyoruz sorun yaşamadık...bankamızdan sanal kredi kartı oluşturuyoruz tek kullanımlık ve sınırlı limitle ondan alıyoz...yada havale veya teslimat ödeme.. öyle işte alıyoz hep..

ben yapıyorum...belli sitelerden tabiki..herkesin bildiği yıllardır alışveriş yaptığı sitelei tercih ediyorum.....ev dekorasyonu içim çok değişikşeyler buluyorum bazen...ve alıyorum...hiç sorun yaşamadık...tabi bazen boyutlar falan göründüğü gibi çıkmıyor ama:)

evet cok yapiyorum ama taninmis bildik sitelerden mesela abonesi oldugum firmalardan korkmadan alis veris yapiyorum
artik fazla yapmiyorum esim kiziyorÇok üzgünüm çoook

Evet bi kaç kere ben de eşim de yaptık. Hiç bir sorun çıkmadı. Hatta ben de gelinliğimi satmak istedim netten ama satamadım:)

bende yapiyoum ve bende hicbir sorun yasamadim, kredi karti ile yapmadim ama urun geliyor postayla kutunun icinde faturasi oluyor...
corumlu cadi sen firansadaymissin eminim bilirsin sana bir ornek yves rocher sitesi veya unigro bircok ornek icinde hep facture oluyor...bence daha guvenli ve kolay;))

güzelim internetten en sağlam alışveriş sanalkartla yapılır, bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım, oldukça güvenli, tavsiye ederim. Ama sanal kart yoksa asla ve asla alışveriş yapma taraftarı değilim.

ben hiç yapmadım gerek görmedim çünkü almak istediğim bişeyi dışarda bulamadığım olmadı hiç

Back