Büyük siteler kredi kartı için güvenilir oluyor.Küçük siterelerde kredikartı kullanmıyorum;kapıda ödemeyle alıyorum ama 10tl bir masraf çıkıyor kargoyla beraber indirimi kalmıyor.Limango ,markofoni vipdükkan;trendyol ,cluubbob'dan alışveriş yaptım kredi kartıyla bir sorun yaşamadım;markafoni,vipdükkan trendyol ,clubbon iadelerde ;ürün geliş kargo ücretini de iade ediyor;bu güzel;ama limango iadelerde geliş kargosunu iade etmiyor extreme baktığımda anlıyorumn;bu konuyu takip edip üstüne düşersek mail atarsak siliyorlarmış geliş kargo ücretini;bir şikayette okudum. Ama ben üstüne pek düşemedim zamanım olmadığından.Oyüzden iadelerde limagoda içim rahat değil;ama hediye çeki veriyor arada ;onun için alışveriş ediyorum.Daybuday;bingomingo ve evim netten bir alışverim yeni oldu henüz gelmedi;onlara da bakacağız.Bir sorun olmadı şimdiye kadar ;inşallah da olmaz.Ben de işte böyle kendimi alışverişe verdim;aştım kendimi alışveriş konusunda:)Dışarda bulamayacağım gezip arayamayacağım güzel şeylerim oldu.Ama dikkat edin bazı fiyatlar şişirilip düşürülmüş gibi yapıyor;eleyin.Mavi ,colins, say ,boneda butiklerini tavsiye ediyorum..Aynı fiyat bile olsa dışarda gezmek ,aramak,denemek bana daha zor geliyor..Not:internetten alışverişte tek bir kredi kartı kullanmaya dikkat edin limiti düşük olsun..Ve yalnızca kendi bilgisayarınızdan alışveri yapın.Ekran klavyesi kullansanız daha güvenilir..Limango 3d secure sistemi kullanıyıor;telefonumuza alışverişe izin için şifre geliyor.3d secure için internet sitesinden veya müşteri hizmetlerinden bu sistemi onaylamanız gerek. Keşke hepsi kullansa;bilgilerimizi verdikten sonra limango kullanmış diğerleri kullanmamış neye yarar.ismimize kayıtlı extremiz ,geliş gidiş kargo faturlarımız belli en azından.Bir sorun olduğunda bunlar yine de bir delildir..