Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesiİnternetten alısveriş eden annelere duyurulur... anne lutfen'de kargo bedavaymış
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
güncellemek gerekirse Annelutfen.com sitesi mama ve bezler için uygun fiyatlı tabiki artı kargo ücerti belli bir fiyat üzeri sadece kargo bedava. ürünleri kargoya vermeleri 4-5 gün sürüyor. o yüzden acil durumlarda tercih edilmez. ayrıca oyuncak vs. ürünlerde ürün yorumları sadece olumlu yorumlar yükleniyor.
Ben de tavsiye etmem. Bir mama sparişi verdim yanında biberon seti çıtçıtlı badi de aldıydım. Cumartesi gğnü spariş vermiştim bir sonraki hafta salı günü kargoya verdiler. Kargo da hemen gelmedi üzerine marketten iki kutu mama aldım güya uygun fiyat diye tercih ermiştik.
Kargoyu kabul etmedik açmadan geri iade ettik
Daha evvel de bebe yağı almıştı görseldeki ürün gelmemişti. Halbuki ben paraben alkol içermiyor dite istemiştim ama başka bir ürün göndermişlerdi. Çok güvenilir bir site değil