Yasak mı bilmiyorum isim vermek ama g ile başlayanHangi site?
O bölümü bulamadım sitedeEğer site koşullarında kapıda iade yazmıyorsa -ki çoğunda yazmıyor- kuryeden alıp tekrar kargoya gideceksiniz
Aaa öyle oluyo muÜrünü önce alıp sonra iade etmek gerekiyor diye biliyorum.
Ya da ürünü hiç almazsınız ve 3-4 gün kargo firmasında durur sonra satıcıya geri gider.
Kapıyı açmıyım o zamanHic teslim almayin, kargo sirketi 3 gun sonra iade ediyor.
Tahmin ettiğim site sanırım,baktım şimdi tekrar,yok maalesef ama kızların dediği gibi bekleyince geri gidiyorO bölümü bulamadım sitede
Kapıyı açmıyım o zaman
Bence satıcıyla görüşün. Kargo ücretini göndereceğinizi ürünü teslim almayacağınızı söyleyin.Aaa öyle oluyo mu
Kargo gelince açmamak lazım o zaman
G ile başlayanTahmin ettiğim site sanırım,baktım şimdi tekrar,yok maalesef ama kızların dediği gibi bekleyince geri gidiyor
Peşin ödemiştim şubede alıcı gelir alır diye bekletilir mi acaba?Evet aynen.
Yasak mı bilmiyorum isim vermek ama g ile başlayan
Saticıya 10 mesaj atmışımdır adam cevap vermeye tenezzül bile etmedi. Zaten iptal ettim iptali onaylamadı kargoya verdi istemediğimi bile bile onu da şikayet edicemBence satıcıyla görüşün. Kargo ücretini göndereceğinizi ürünü teslim almayacağınızı söyleyin.
Ürün ona geri gitsin,sizde kargo ne tutuyorsa gönderin.
Sözleşme sartlarında alınmayan kargolarla ilgili madde varsa sorun yaşayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?