İnternetten aldıgım ürünü kapıda iade edebilir miyim

Saricik3

Omg!!!
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
3.989
6.177
78
34
Haftasonu interneten sipariş verdim. Cuma akşamı veya cumartesiydi. Sonrasında aldıgım ürünü başka yerden temin ettim ve sitedeki ürünü iptal ettim satıcıya mesaj da attım ama satıcı İptali kabul etmedi ve bugun kargoya verdi. Sorun bildirdim para aktarımı durdu yazdı.

Şimdi sorum kargo gelince kapıda iade işlemi yapılıyo mu

Son düzenleme:
Eğer site koşullarında kapıda iade yazmıyorsa -ki çoğunda yazmıyor- kuryeden alıp tekrar kargoya gideceksiniz

Ürünü almazsanız iade geçer kendi kendine. En kötü alıcının evde olmadığını söyleyin, kargo alıcı evde bulunamadı olarak işlenip şubeye geri gönderilir. Belli bir süre içinde şubeden de almazsanız geri iade olur.

Aaa öyle oluyo mu
Kargo gelince açmamak lazım o zaman
Bence satıcıyla görüşün. Kargo ücretini göndereceğinizi ürünü teslim almayacağınızı söyleyin.
Ürün ona geri gitsin,sizde kargo ne tutuyorsa gönderin.
Sözleşme sartlarında alınmayan kargolarla ilgili madde varsa sorun yaşayabilirsiniz.

Tahmin ettiğim site sanırım,baktım şimdi tekrar,yok maalesef ama kızların dediği gibi bekleyince geri gidiyor
G ile başlayan
Kapıyı açmıyım o zaman ama parası peşin ödendi belki gidip alırım diye şubede bekletmezler değil mi

Eger gitt... Isimli siteden siparis verdi isen hic teslim alma.cok sorun yasarsin.iade kabul etmiyor cogu.ben hep... Isimli siteden alisveris yapmistim ve iadem keyfi olarak kabul edilmemisti.neyse ki tuketici hakem heyeti var.hakli gordu ve karsi taraf odemeyi yapacak.oda olmasa elimizde patlamisti.cok ugrastirici bi surec oldu benim icin.satici iade kabul etmiyorum dedikten sonra bu meshur sitelerde birsey yapamayiz diyip gecistiriyo.

Bence satıcıyla görüşün. Kargo ücretini göndereceğinizi ürünü teslim almayacağınızı söyleyin.
Ürün ona geri gitsin,sizde kargo ne tutuyorsa gönderin.
Sözleşme sartlarında alınmayan kargolarla ilgili madde varsa sorun yaşayabilirsiniz.
Saticıya 10 mesaj atmışımdır adam cevap vermeye tenezzül bile etmedi. Zaten iptal ettim iptali onaylamadı kargoya verdi istemediğimi bile bile onu da şikayet edicem

Back
X