Tatlım o kadına hem Tarot hem kahve baktırdım çok memnun kaldımbenim arkadaşım instagramda maggiwee'yi önermişti ve ben çok memnun kaldım bakımından, gündemimi bildi ve gelecek için söyledikleri de şu anlık mümkün görünüyor ama bakacağız. tabii herkesin enerjisi herkesle tutmayabiliyor ama bi önermek istedim
eklemeyi unutmuşum ben tarot baktırdım ama kahve de bakıyordu
ay çok sevindimTatlım o kadına hem Tarot hem kahve baktırdım çok memnun kaldım
Umarım canim çok sağolay çok sevindimen hayırlısı olur umarım
Çok kişi var orda da kimlere baktiracagim çoğu reklamya anlamadım o yuzunden:)maggiwee yi ben de merak ettim. umarım yorumlar artar. online site falcılarının fal bakabilse kendi hesabından bakabileceğine inanıyorum, o nedenle önermem. Ama başka fal başlıklarında telefondan bakan falcılar var, araştırın biraz isterseniz.
Önereceğin birileri var mıYouTube falcılarına kesinlikle baktirmayin.
Melysid diye bir kanal var baktırdım çok büyük paralar alıp gerçekten hiç bir şey bilmiyorlar .
Astroloji bakıyormuş belki orda bilgisi vardır astroloji bildiğim için az buçuk dedikleri o kadar saçmaydı ki bilgisi olabilir ama tahminleri çok tutarsız .
Gerçekten dikkat edin para tuzağı giden Parama oldu üzüldüm.
Baktirmama kararı aldım .
Ay yok valla bence hiçbirine para kaptirmayjn .Önereceğin birileri var mı
Canım başka baktırp beğendiğin bir yorumcu var mıbenim arkadaşım instagramda maggiwee'yi önermişti ve ben çok memnun kaldım bakımından, gündemimi bildi ve gelecek için söyledikleri de şu anlık mümkün görünüyor ama bakacağız. tabii herkesin enerjisi herkesle tutmayabiliyor ama bi önermek istedim
eklemeyi unutmuşum ben tarot baktırdım ama kahve de bakıyordu
yok hiç baktırmadım başka bir falcıya, sadece bahsettiğim kişiye baktırıyorum hem enerjim tuttuğu hem de bakımlarından memnun kaldığım içinCanım başka baktırp beğendiğin bir yorumcu var mı