• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan internette 5 bizde sadece 1 tl! Kaçırma!!!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

tutawua

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
985
171
123
Kızlar internette 3 tanesi 15 tl ye satılan bu sabunların çok benzerlerini yapıyorum üstelik dışını da süslüyorum ve fiyatları 1-2 tlden fazla değil. Cemiyetleriniz için çok cici sabunlardan düşünürseniz irtibata geçelim. Eki Görüntüle 949471 Eki Görüntüle 949472

kızlar internette 3 tanesi 15 tl ye satılan bu sabunların çok benzerlerini yapıyorum üstelik dışını da süslüyorum ve fiyatları 1-2 tlden fazla değil. Cemiyetleriniz için çok cici sabunlardan düşünürseniz irtibata geçelim. Eki Görüntüle 949471 Eki Görüntüle 949472

yaptıklarınızı gördüm ellerinize sağlık fiyatı da uygun geldi. Ancak bir sorum olacak ben beğendiğim modelleri göndersem onları yapabilir misiniz yoksa sadece bu fotoğrafını koyduklarınızı mı yapabiliyorsunuz. Iyi günler.
Teşekkürler...

yaptıklarınızı gördüm ellerinize sağlık fiyatı da uygun geldi. Ancak bir sorum olacak ben beğendiğim modelleri göndersem onları yapabilir misiniz yoksa sadece bu fotoğrafını koyduklarınızı mı yapabiliyorsunuz. Iyi günler.
Teşekkürler...

Bir bakayım modellerinize. Elimdeki desenlerden yapıyorum ama yine de bakayım sizin dediğinze de.

Back