internet ve "sanal seks"...

güzelim sadece şunu söyleyebirim o ve onun gibilerin tümümnden uzak dur.

çok haklısın canım

sanalda tanıdıgın bide çöpçatan sitesinde tanıstıgın adamdan ne hayır gelirki canım ya..
güvenmişsin belki sevmek istemişsin ama başka seni üzecek daha ne yapabilirki.
herşeyi gözüne gözüne sokmuş resmen..
şu anda herşey düzelse, evlenseniz sanıomusunki girmeyecek.. yine girecek onu bulduğun sitelere... bırak o sanal dünyasında klavye erkekliğiyle kalsın, sen sana yakışanı bulup hayatına devam et...

bence bu kadar olayın üstüne o adi heriften hala vazgeçmediysen, söylenecek sözüm yok.. daha doğrusu hani diyorlar ya; sözün bittiği yer diye...
adam kamerada cinsel organını gösteriyor yani bunun tercümesi = sapık
ve senin o saniye onu hayatından sonsuza kadar silip atman gerekirken , hala o yada bu şekilde görüşüyorsun....
çünkü sen, en başta kendini sevmiyorsun... başkasının seni sevmesine ihtiyacın varmış gibi..... kendine saygısızlık yapıyorsun...
biz ne dersek diyelim, bu zamana kadar bu iş bitmemişse , boşuna boğaz patlatmış olucaz...
başına geri dönüşü olmayan bişey gelirse, anlarsın neyin ne olduğunu... yapma etme, kurtul bu adi heriften, sende bi ana babanın evladısın, böyle pisliklerle muhattap olmayacak kadar değerlisin... kendıne yazık....

Cnmm allah korusun herseyi yalan bi adammm...ilerde senden nelr isticek kimbilir birlikte kamera karsisina bile cikmanizi belkide...birak 10gun deik iki gun snra bioe ciksa karsina herseyi yalan bi adamla nasil olur...cnm bu senin yakakadiklarin oeki bide yakalmadigin neler neler vrdirrr..lutfennn bole insanlara prim germe birakk allah askinaaa yani geru donmeeeee sakinnnnn

arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için, bu dediğiniz şeylerin hepsini ben de biliyorum. burada sadece paylaşmak, biraz içimi dökmek istedim

ilk anda bitirecektiniz .. bazen olduğu gibi kesip atmak en iyisidir
uzattıkça daha çok canı acır insanın ...

1.5 sene dediniz dimi ?
yahu bu adam bunları yaparken hiç mi kendinize acımadınız bırakın onu.
nasıl kendinize yakıştırdınız cinsel organını gösteren o adama.
onu sevmeniz değil acımanız ve uzak durmanız gerekti.
çok geç kalmışsınız kendinize olan saygınızdan dolayı bile bitirilebilmeliydiniz bu ilişkiyi
bundan sonra umarım daha 'doğru' bi insan çıkar karşınıza

bu konu fake bence..satır atlama olsun yazma şekli imlaya dikkat edilmesi fake konu yaa

bu konu fake bence..satır atlama olsun yazma şekli imlaya dikkat edilmesi fake konu yaa

sevgili karbeyaz kendimi bildim bileli güzel türkçemi düzgün kullanırım ve de imla hataları yapmamaya çalışırım. Biraz kitap okur ve de anadiline sahip çıkarsan böyle düzgün türkçe kullanımını acayip karşılamazsın çünkü bu bir meziyet değil; olması gereken zaten...

Adı da kesin Tezalp Sermet ya da Alpar Bars falandır....Bulgaristan Şumnuludur....Dikkat edin bu kişi de sürekli kızları ağına düşürüyor çöpçatan sitelerinde....Kaç kişiyi kandırmış,sakın aldanmayın....!!!

ilginç anlaman 1.5 senenimi aldı? sen üniyi nasıl bitirdin bu anlama kabiliyeti ile? çok merak ettim.. çokda şaşırdım.. 1.5 senene otur ağla.. yazık...

adam başlarda sonradan keşfettiğin halinin tam tersi davranıyormuş. düzgün konuşmuş, sulanmamış. gayet normal gitmiş her şey. ya bu erkekler ne artist oluyor böyle. gerçek hayatta efendi denilecek türden sapıklıkla yakından uzaktan alakası olmayan biri gibi davranıp internet ortamında ise zamparaya rahatlıkla dönüşebilen cinsten. her şeyi bir tarafa bırak adamın kendisine bile saygısı yok. hiç bi kendini tuhaf hissetmiyor bu tür adamlar iki yüzlülük yaparken. yani açıkça söyleyen tipleri var. ben böyle herkese asılırım diye açıkça söyleyen tipler bile var.ana senin tanıştığın bu adamın kendi kendisiyle sorunları var bence. bu tiplerden adam olmaz canım. istediği kadar uğraşsın normale dönmek için her şey yolunda gittiğini sandığın anda bir bakarsın hiç değişen bişi olmamış... herkesle ilişkiye açık olan bir adam farzet seni sevse senin yokluğunda kahrolsa bile faydası yok.geç sayılmaz. yol ver gitsin. asla dönme.dönersen ilerde sadece ondan değil kendinden de nefret edersin...

Son düzenleme:
İçim ürperdi birden. Allah yardımcın olsun söylenecek tek şey bu olsa gerek diye düşünüyorum

Sevgi_Meleği, benim anlamadığım arkadaşın nasıl 40 yaşındaki adamı 20 yaşında sanıyor hiç kameradan ya da ne bileyim fotoğraftan görmedi mi?hadi onu geçtim görüştüklerinde tenha bir yerde mi buluştular da kıza tecavüz etti?Allah kimseye göstermesin ama konu sahibi arkadaşınkinden senin arkadaşının durumu daha kötü bence...Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın cidden çok üzücü bir durum

aynen canım, biz hiç değilse 1,5 seneyi bu tuhaf durumun haricinde gayet sağlıklı 2 sevgili gibi geçirdik, tek problemimiz bu anlattığım onun sanal alem merakı idi ve ben her bu konuyu açtığımda da inkar ediyor, o ben sandığın adamlar ben değilim diyordu. yani biz bu konunun haricinde birbirimize saygımızı yitirtecek bişey yaşamadık, tabi bu açtığım konu da baştan aşağı çok önemli, es geçilemeyecek kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…